Tambahkeun Edit-In-Place kana Sistem Manajemén Eusi naon waé

html

Dina 2006 kuring ngadorong pangembang pikeun ngadopsi édit-di-tempat téknologi… sareng henteu. Genep taun ka hareup sareng kuring masih ngorehan yén teu aya anu ngembangkeun sistem manajemen eusi anu saé édit-di-tempat téknologi.

Nembongan yen Kopél nyaéta ngabéréskeun édit-di-tempat conundrum pikeun saréréa ku ngawangun jasa terpadu sacara universal. Copybar ngamangpaatkeun API anu ditawarkeun ku seueur sistem manajemen eusi sareng nyayogikeun anjeun cara saderhana pikeun ngédit situs anjeun dina tempatna, naha anjeun nganggo Shopify atanapi WordPress. Aranjeunna nawiskeun ogé sorangan API sahingga panyadia sistem manajemén eusi sanés tiasa ngahijikeun perkakasna kalayan gampang.

Masang sareng Konpigurasikeun Copybar

  1. Salin Snippet Copybar anjeun - Unggal sempalan Copybar nampilkeun nami akun anjeun sareng nami elemen unik. Ketik éta ku panangan, panggunaan urang luar biasa Copybar Snippet Generator.
  2. Témpél kana tempat anu anjeun pikahoyong - Anjeun tiasa nempatkeun elemen Copybar ampir dimana waé anjeun tiasa ngalebetkeun HTML. File HTML dina wéb anjeun. Dina éditor WordPress anjeun dina tingalian. Dina setélan téma pikeun Tumblr atanapi Shopify. Sakumaha kreatif anjeun sareng elemen Copybar anjeun?
  3. Pencét 'Tambahkeun Salin' - Muat halaman anjeun (éta kedah langsung sareng sérver). Pencét dina tombol 'Add Copy' énggal, laksanakeun hal anjeun, teras pencét 'Simpen'. Unsur Copybar anjeun sapertos bagian asli halaman anjeun, tapi anjeun tiasa neraskeun ngédit éta langsung. Sareng anjeun tiasa nambihan kolaborator ngarah tiasa ngédit na ogé.

Copybar sanés ngan ukur bilah alat anu saéstuna, aya sadayana panganteur administrasi anu aya di tukangeun layar pikeun anjeun. Copybar ngagaduhan alat pikeun ngatur sadaya unsur copybar anjeun tina hiji aplikasi wéb anu intuitif. Anjeun tiasa ngalacak masing-masing unsur Copybar anjeun, dimana ayana, sareng saha deui anu damel bareng.

kaca copybar

Harga lumayan endah, ngan $ 4.95 per bulan pikeun elemen anu teu aya wates, kolaborator taya sareng kamampuan toggle badge Copybar atanapi mareuman.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.