Arogansi Perusahaan

pizza Gampang sapertos pizza tapi aranjeunna henteu kéngingkeunana.

Henteu aya kakurangan angkuh perusahaan. Anjeun tiasa ningali tanda-tanda na dimana-mana sareng éta tiasa nyusup kana unggal organisasi. Pas organisasi mimiti mikir yén éta langkung terang tibatan palangganna, aranjeunna mimiti kaleungitan daya tarikna. Pikaresepeun pikeun kuring yén seueur perusahaan ngan ukur mutuskeun yén ieu leres-leres janten masalah nalika persaingan anu langkung saé sumping. Dina waktos éta, aranjeunna nyalahkeun éksodasi massal kana persaingan, sanés dina kamampuan nyalira.

Saolah-olah perusahaan yakin yén henteu Ros, atanapi Return on Service. Sababaraha perusahaan gaduh pelanggan hébat ... sareng daripada nyobian ngalereskeun masalah sareng nunjukkeun apresiasi pikeun nasabah, éta ngan ukur ngompa langkung seueur dolar pikeun kéngingkeun palanggan kanggo ngagentos anu parantos angkat. Aranjeunna teraskeun nyobian ngeusian ember anu bocor dugi ka teu aya nanaon - sareng aranjeunna maot. Seueur perusahaan ieu gaduh kantong anu jero pisan, sanaos, teras-terasan nyéépkeun poténsial anu saé anu didaptarkeun ku aranjeunna pikeun adil, adil, sareng jujur.

merendahkan, sombong, muji, hina, egois, luhung, gagah, patronizing, burit pinter, snobbish, snooty, supercilious, superior, uppish, uppity - Tésaurus.com - Sombong

Ieu sababaraha conto sombong anu luar biasa minggu ieu:

  • Samsung - nalika palanggan syuting kumaha gampangna pikeun megatkeun telepon, Samsung mutuskeun nyandak tindakan hukum ngalawan konsumén tibatan ngalereskeun telepon.
  • Katherine Harris - nalika anjeunna ngeposkeun blogna dina musibah barunya dina hiji kampanye, katingalina pangunjungna henteu sanés mangrupikeun surélék palsu ti perusahaan anu ngawangun situs éta.
  • HP - tibatan damel ngawangun perangkat keras anu langkung saé (urang gaduh plotter HP énggal dina padamelan anu digentos dinten ayeuna ... sigana mah urang tiasa kaluar 1 halaman antara tiap perbaikan), HP mutuskeun kumaha waé anu nenjo staf perusahaan na kumaha waé bakal nyayogikeun hasil anu langkung saé … Aya anu kedah ngajelaskeun ieu ka kuring. Perusahaan anu henteu ngahargaan karyawanna sanés mangrupikeun perusahaan anu kuring hoyong pakait.
  • Ask.com - Nyobian ningkatkeun panggunaan mesin pencari na, Ask.com ngaluncurkeun blitz média pikeun nyobaan narik minat pangguna. Naha anjeun henteu nyandak artos éta sareng ngadamel produk anu pantes dianggo? Kuring pikir kumargi aranjeunna nyangka yén aranjeunna gaduh halaman imah anu saé ayeuna, jalma bakal langkung nganggo éta.
  • apel - ngaku aya masalah 'sakedik' sareng éta MacBook sacara otomatis pareum. Definisi 'sakedik'? Mahal teuing kanggo ngémutan.
  • Microsoft - Entong ngawangun produk anu saé, ngan ukur nyandak sadayana pikeun ngaunduhna tanpa naroskeun aranjeunna ku labél salaku 'pembaruan kritis'. abdi nulis ngeunaan ieu. Sigana maksudna aranjeunna sakedik langkung licik tibatan anu kuring bayangkeun, ku ngaganti mesin pencari standar anjeun ka MSN saatos dipasang IE7.
  • Ticketmaster - SADAYANA pamekar kedah nyatet ieu ... di Kanada, Ticketmaster dituntut sabab halaman wéb na henteu tiasa diaksés ku jalma anu cacat. Situs abdi henteu tiasa diaksés sadayana tapi carita ieu mangrupikeun bandéra beureum. Urang sadayana kedah ngupayakeun nyayogikeun palayanan ka sadaya palanggan! Kanyataanna, éta ngan saukur masalah sumberdaya .. henteu sanés. Ogé, éta rada cara pikeun nyayogikeun palanggan atanapi prospek anjeun ku rasa yén anjeun jaga.

Sababaraha carita ngagaduhan tungtung anu pikaresepeun, sanaos:

  • Facebook - kalayan sékrési fungsionalna anu énggal, Facebook sacara teu dihaja mangaruhan panyalindungan privasi konsuménna. Kuring yakin yén aranjeunna bakal pulih deui berkat kapamimpinan perusahaan.
  • Digg - dina upaya nyayogikeun langkung beurat pikeun carita dina mesin panempatan viral anu kuat, Digg nyangkut kana pangguna kakuatan na, anu panginten ngagunakeun sistem pikeun kauntungan sorangan. Digg nyandak kaputusan anu leres ku ningkatkeun jasa pikeun SADAYANA pelanggan tibatan sababaraha Digger anu kéngingkeun langkung seueur kakuatan.
  • GetHuman sareng Bringo / NoPhoneTrees.com ngempelkeun kakuatan pikeun nyayogikeun wawasan ngeunaan cara ngarobih sistem telepon otomatis pikeun kéngingkeun sora anu nyata dina tungtung telepon anu sanés.
  • ZipRealty - situs anu ngamungkinkeun jalma-jalma pikeun ngomentaran koméntarna online ngeunaan bumi anu aranjeunna parantos didatangan anu dijual.
  • Ford - nalika perusahaan henteu hasil saé, Ford janten kandel. Malah jadi kandel pikeun mindahkeun sababaraha dollar iklan kana blog populér!

Kuring miharep anjeun ningali hubunganna di dieu… usaha suksés ngalih pikeun ningkatkeun hubungan, produk, sareng jasa sareng klienna bari perusahaan miskin teu malire, nangtang, ngaganggu sareng ngadamel asumsi sareng klienna. Upami urang sadayana tiasa émut yén:

  1. Anjeun teu tiasa ngartos pentingna produk anjeun ka klien anjeun.
  2. Anjeun teu tiasa tipayun ningali kumaha ngarobah produk anjeun bakal mangaruhan klien anjeun dugi ka anjeun ngalakukeun.
  3. Anjeun henteu ngartos kumaha pelanggan ngagunakeun produk anjeun.
  4. Upami anjeun henteu nyarios / ngadangukeun / ngahargaan / hatur nuhun / empati sareng / nyungkeun hapunten ka / klien anjeun, batur bakal.
  5. Palanggan anjeun mayar gaji anjeun.

Anjeun nyarios ka kuring naon anu anjeun badé ngajual kuring. Kuring bébéja kumaha kuring hoyong éta. Anjeun nyarios ka kuring iraha kuring bakal kéngingkeunana. Anjeun dikintunkeun ka kuring nalika anjeun nyarios anu anjeun kersa. Anjeun nganteurkeun naon anu anjeun nyarioskeun. Anjeun nganteurkeun naon anu kuring nyungkeun anjeun. Abdi mayar anjeun. Anjeun hatur nuhun. Abdi hatur nuhun. Abdi badé mesen deui.

Gampang sapertos pizza.

4 Komentar

  1. 1

    Aneh kumaha saeutik anu ngagaduhan konsep dasar éta. Earl Nightingale ngabéréskeun éta ti baheula. Anjeun kéngingkeun santunan dina bisnis pikeun layanan nyata anu anjeun sayogi.

  2. 2
  3. 3

    Kalimat ieu sacara cemerlang nyimpulkeun seueur kajadian dina dot com boom sareng bust.

    "Sababaraha perusahaan ngagaduhan pelanggan hébat? ¦ sareng daripada nyobian ngalereskeun masalah sareng nunjukkeun apresiasi pikeun palanggan, aranjeunna ngan ukur ngompa langkung seueur dolar pikeun kéngingkeun palanggan kanggo ngagentos anu parantos angkat."

    Abdi resep kana tulisanana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.