Kéngingkeun Ulasan Gratis pikeun Blog atanapi Situs anjeun

blogging bisnisAnjeun parantos nempatkeun seueur usaha kana situs bisnis anjeun atanapi blog perusahaan, waktosna kanggo nyetélna. Kami nyerat Blogging Perusahaan pikeun Dummies pikeun ngabantosan usaha ngabiayaan blogging pikeun ngawangun otoritas sareng kéngingkeun lead online. Sanaos buku na konséntrasi kana platform blogging sareng blogging, tiori-tiori dugi ka halaman wéb perusahaan dugi ka halaman badarat bayar-per-klik.

Seueur anjeun parantos ngamimitian maca buku sareng eupan balikna parantos ngagumbirakeun. Kami terang yén urang ngagaduhan anu laris - tapi henteu sadar kumaha hébatna buku anu bakal ditampi. Sababaraha urang parantos nyerat sacara pribadi sareng ngantepkeun kami terang yén patalimarga sareng konvérsi na parantos aya dina blogna dina sababaraha minggu tina nyebarkeun sababaraha strategi. Heboh!

Naon anu urang henteu acan ningali kana titik ieu, sanaos, nyaéta ulasan dina Amazon, Wates, Barnes tur mulya, Goodreads, Shelfari, sarta lem.

Upami anjeun marios buku online, urang bakal ngalakukeun ulasan ngeunaan situs anjeun atanapi blog sareng nyayogikeun anjeun eupan balik anu konstruktif ngeunaan desain, optimasi search engine, optimasi konvérsi sareng pangaruh umum. Urang gé malah nyeratna dina tulisan sareng ngajelaskeun ka pamiarsa naon anu anjeun lakukeun. Kami biasa ngalakukeun ieu dina blog ieu sareng nyebat "Blog Tipping" ... sareng aranjeunna ngadamel tulisan anu saé!

Hiji-hijina aturan nyaéta anjeun kudu maca Blogging Perusahaan pikeun Dummies sareng anjeun kedah ngirim tautan tina ulasan dina koméntar tulisan ieu. Sakali anjeun ngalakukeun, urang bakal ngamimitian. Upami anjeun nempatkeun sababaraha karya kana ulasan anjeun, kami bakal nempatkeun sababaraha padamelan pikeun anjeun!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.