Sumber Daya Pangsaéna pikeun Ngaleungitkeun Strategi Blogging Perusahaan Anjeun

starter blogging perusahaan

cbdDina persiapan nyarios ka SharpMinds grup ngeunaan Blogging Perusahaan, kuring parantos ngempelkeun sababaraha sumber tina seueur situs. Kuring bakal reureuh upami kuring henteu umum hatur ka aranjeunna. Ogé, kuring nyayogikeun pasrah ka jalma anu ngagaduhan sumber sareng tautan deui halaman wéb jalma ieu.

Pikeun nyaritakeun kanyataanna, baheula kuring ngalawan kana blogging perusahaan salaku stratégi. Nyatana, kuring nyerat istilahna bakiak sabab éta biasana anu kajantenan nalika anjeun nyobian janten stratégis atanapi diukur dina blog. Éta backfires on anjeun. Kuring parantos ningali seueur conto hébat blogging perusahaan anu hadé pikeun ngalawanna. Perusahaan leres-leres ngalakukeun kasalahan upami aranjeunna henteu ngamanfaatkeun téknologi ieu kana rencana komunikasi umumna.

Naha gaduh Ayana Blogging Perusahaan?

Nembe ayeuna kuring mimiti perhatoskeun seueur perusahaan anu ngahargaan naon anu blogging nyayogikeun perusahaanna sareng konsuménna, khususna:

  1. Nyayogikeun perusahaan sareng padamelna paparan salaku pamimpin pamikiran dina industri na.
  2. Ngaronjatkeun pisibilitas perusahaan. Nyatana, numutkeun sababaraha statistik, 87% tina sababaraha kunjungan ka halaman wéb perusahaan damelna ngalangkungan blog.
  3. Nyayogikeun pagawé, klien, sareng prospék anjeun pikeun nyanghareupan perusahaan pikeun perusahaan anjeun.
  4. Éta ngamangpaatkeun téknologi blogosfirma sareng mesin pencari pikeun ningkatkeun perusahaan anjeun papanggihan dina Internét.

Kumaha anjeun ngajalankeun:

Pikeun ngajalankeun hasil, aya sababaraha naséhat anu hadé dina internét. Ieu sababaraha conto:

  1. Pikirkeun ngeunaan ngahijikeun panitia blog anu ngawaskeun blog, eusina, ngadorong partisipasi, sareng nyatujuan blog pikeun perusahaan.
  2. Ajak blogger anjeun pikeun maca blog sareng kéngingkeun naséhatna tina blog. Sumberdaya Pamasaran sareng Kaluaran Pers dipandang salaku teu pribadi sareng dipandang hina ku blogger - biasana kusabab spin, teu tulus sareng kontén anu tos disahkeun.
  3. Nangtukeun topik anu fokus pikeun blog anjeun, éta tujuan, sareng visi pamungkas anjeun. Komunikasi ieu dina blog anjeun sacara épéktip sareng milarian cara ngukur kasuksesan anjeun.
  4. Humanisasi tulisan anjeun sareng cariosan carita na. Nyaritakeun mangrupikeun cara anu paling épéktip pikeun ngadidik jalma kana pesen pos anjeun. Juru dongéng anu hébat sok jaya.
  5. Ilubiung sareng gabung sareng pamiarsa anjeun. Ngidinan aranjeunna pangaruh sareng tanggapan kana topik anjeun sareng ngarawat aranjeunna kalayan hormat pisan. Ilubiung dina blog anu sanés sareng ngaitkeun kana éta blog. Éta 'lingkup pangaruh' anu anjeun kedah sambungkeun.
  6. Ngawangun kapercayaan, otoritas sareng mérek pribadi anjeun. Bales gancang sareng épéktip. Nalika anjeun ngawangun kapercayaan, maka bakal perusahaan anjeun.
  7. Ngawangun momentum. Blog sanés perkawis postingan, éta ngeunaan séri tulisan. Blog anu paling kuat ngawangun reputasi sareng kiridit ku ngadorong eusi penting sacara rutin.

Ieu visi kuring pikeun 3 sumbu strategi blogging anu hébat kalebet, nyaéta Segitiga Blogging:

Segitiga Blogging

Hiji trackback mairan tulisan anu desainna leungit tina strategi umum. Nalika urang nyarioskeun Strategi Blogging Perusahaan, Kuring yakin yén desain penting pisan - tapi anu parantos ditangtukeun ku Marketing. Kuring ngarepkeun yén perusahaan parantos gaduh desain wéb anu hébat sareng ayana sateuacan teuleum kana blogging. Upami henteu, aranjeunna langkung saé nambihan kana daptar!

Naon Resiko aya?

Dina rapat klub buku anu anyar, kami naros ka salah saurang hadirin urang, hiji pengacara, naon légal anu aya hubunganana sareng karyawan blogging. Cenah éta dina dasarna éta résiko sami sareng padamel anu nyarios dimana waé. Nyatana, seuseueurna buku tangan karyawan nutupan ekspektasi tina tindakan pagawé éta. Upami anjeun henteu ngagaduhan buku pegawe anu nutupan tingkah laku karyawan anjeun, panginten anjeun kedahna! (Paduli blogging).

Ieu mangrupikeun rujukan anu hadé dina DO sareng TEU ngalakukeun blogging tina sudut pandang hukum.

Sababaraha barang tambahan pikeun dibahas:

  1. Kumaha anjeun bakal nyanghareupan kritik, konfrontasi négatip, sareng koméntar? Disarankeun netepkeun harapan di payun ngeunaan kumaha koméntar bakal dimoderasi sareng ditampi dina blog anjeun. Kuring bakal ngadorong kabijakan koméntar pikeun blog perusahaan naon waé.
  2. Kumaha anjeun bakal mastikeun kontrol mérek? Anjeun teu kedah blogger anjeun ngaco sareng slogan, logo, atanapi sora mérek anjeun. Ngadamel pareum.
  3. Kumaha anjeun bakal nyanghareupan blogger anjeun anu henteu produktif? Naha blogger anjeun nampi kabijakan sateuacan tangan dimana partisipasi sanés ngan ukur wajib, tapi anu katinggaleun bakal ngajantenkeun aranjeunna kakeunaan. Pasihan aranjeunna boot! Ngajaga kaluaran anu tetep tina topik mangrupakeun konci pikeun naon waé strategi blogging.
  4. Kumaha anjeun bakal nyanghareupan paparan harta intelektual anu konci pikeun bisnis perusahaan?

Buku pikeun Dibaca dina Topik:

Saran Blogging Perusahaan sareng Sumber Daya

Sadaya inpormasi anu kuring lebetkeun dina tulisan ieu diideuan ngaliwatan salah sahiji tina seueur tautan di luhur atanapi dina daptar ieu di handap. Aya seueur teuing tulisan anu dirujuk pikeun detil di dieu. Kuring ngumpulkeun seueur inpormasi anu kuring tiasa sareng ngusahakeun nempatkeun éta babarengan dina hiji pos anu bakal masihan gambaran anu saé pikeun sudut pandang sababaraha ahli ngeunaan strategi blogging perusahaan. Kuring miharep anu gaduh blog ieu ngahargaan - aranjeunna pantas sadayana kiridit kanggo tulisan ieu!

Kuring bakal ngadorong saha waé anu nganjang nyéépkeun waktos dina masing-masing blog ieu. Aranjeunna sumber anu luar biasa!

Conto Blogging Perusahaan

Pos ieu moal kumplit upami teu nyayogikeun sababaraha Blogging Perusahaan tautan. Sababaraha éta resmi blog perusahaan tapi sigana penting pikeun ditingali resmi blog perusahaan ogé. Éta nyayogikeun sababaraha buktos yén upami anjeun mutuskeun henteu blog ngeunaan perusahaan atanapi merk anjeun, batur tiasa!

Optimisasi Pilarian Blogging Perusahaan

Usaha sareng konsumén nalungtik mésér online salajengna ngalangkungan konsumsi kontén sareng blog perusahaan nyayogikeun kontén éta. Kitu cenah, aya léngkah anu anjeun kedah lakukeun pikeun ngaoptimalkeun platform anjeun (ilaharna WordPress) ogé kontén anjeun. Nalika anjeun ngaluncurkeun karpét beureum ka Google, aranjeunna ngindéks eusi sareng ngalegaan jangkauan eusi anjeun sacara signifikan. Bryant Tutterow parantos nyerat séri dina ngaoptimalkeun blog anjeun - pastikeun maca éta sareng nelepon DK New Media upami anjeun peryogi bantosan.

Punten kersa masihan koméntar sareng nambihan Tautan Blogging Perusahaan favorit anjeun sorangan!

11 Komentar

  1. 1

    hatur nuhun pikeun ngarujuk ulikan kasuksésan blogging. Salaku salah sahiji ti dua panulis utama dina panilitian, éta mangrupikeun hajat kami pikeun ngabantosan masarakat sareng sababaraha tip ngeunaan suksés blogging.

    • 2

      John,

      Éta studi anu saé. Kuring parantos nyingkirkeun tapi henteu sabar pikeun ngagali éta langkung jero. Anjeun parantos ngalaksanakeun jasa hébat ku nyayogikeun ieu! Saé!

      Salam Hormat,
      Doug

  2. 3

    Pikirkeun ngeunaan ngahijikeun panitia blog anu […] nyatujuan blog pikeun perusahaan.

    Janten dasarna blog perusahaan bakal janten kempelan ngobrol pamasaran sapopoé / mingguan? Sakumaha anjeun nyarios:

    Sumberdaya Pamasaran sareng Siaran Pers [...] dipandang enteng […] kusabab […] eusi anu parantos disahkeun.

    Kuring pikir kecuali anjeun siap kabuka sareng henteu ngan saukur mupus koméntar négatip, perusahaan panginten tiasa ogé nempel kana strategi wéb anjeun anu lami. Sakumaha strategi pikeun ningkatkeun peringkat milarian bakal ditingali sapertos kitu.

  3. 4

    Dina bacaan kadua koméntar terakhir kuring sigana rada négatip. Éta henteu dihaja. Pos anu hébat anjeun nyerat, Douglas.

    Kuring ngan ukur nunjukkeun yén perusahaan kedah ningali blog sakumaha langkung ti ngan ukur instrumen pamasaran anu sanés. Mangrupikeun saluran langsung ka palanggan, tapi ngan upami dianggo a) kabuka sareng b) salaku alat komunikasi dua arah.

    • 5

      Abdi henteu nganggap négatip, Martin. Kuring satuju sareng anjeun ... Saur Komite Blog henteu kedah nyatujuan unggal eusi - tapi kuring pikir panitia kedah nyandak waktos pikeun mastikeun blog tetep dina kontén, nyayogikeun tip sareng tanggapan, sareng ngajaga momentum.

      Kuring satuju - upami panitia blog ngulas, ngédit, sareng marios kontén - blog bakal kaleungitan kredibilitas sareng pamiarsa sapeuting. Kuring bakal pastikeun netelakeun éta dina kuliah kuring.

      Kuring ogé satuju ... upami anjeun teras-terasan interject marketing sareng PR spin salaku bagian tina strategi blogging anjeun, anjeun ogé ngan ukur tiasa ngajaga halaman wéb!

      Thanks!
      Doug

  4. 6

    Doug - pos hébat! Kuring nuju damel dina ngembangkeun blog perusahaan ayeuna sareng parantos mendakan sababaraha sumber anu tiasa dianggo dina pos ieu. Karya anu saé - hatur nuhun!

    -Pat

  5. 8

    Kuring panasaran ngeunaan kéngingkeun salinan atos atanapi anu kuring tiasa nyetak pikeun ulikan éta. Pikaresepeun pikeun kuring pikeun nyandak ieu sareng klien.

    Jigana salah sahiji klien kuring anu langkung ageung panginten ngawangun "bakiak"

  6. 9
  7. 11

    Blogging perusahaan salaku stratégi mangrupikeun gagasan anu hadé pikeun ..

    Daripada ngagunakeun média sosial pikeun ngamajukeun bisnis, urang kedah ngamimitian ngawangun blog anu ngalibatkeun seueur hal sapertos nyerat tulisan anu ngagaduhan perhatian masarakat atanapi calon palanggan, pilihan judul anu leres sareng anu paling penting nyayogikeun kontén anu berharga pikeun pamiarsa.

    Ieu bakal ngabantosan anjeun cicing langkung lami di pasar sareng ngamajukeun bisnis.

    Cheers,
    Skytech - Blogger ti Malaysia

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.