Blogging Perusahaan: The Infographic

Éta hébat nabrak John Uhri ti Bit Bit Biru Bit at blog Indiana, taun ayeuna. John ngalakukeun hal anu saé pisan - tibatan nyerat catetan has nalika diskusi, anjeunna ngagambar grafik inpormasi kreatif (an infographic).

Janten, ieu mangrupikeun infographic anu hébat Blogging Perusahaan pikeun Dummies anjeunna tumaros saatos maca buku (klik pikeun ngaunduh ukuran lengkep)!
CorporateBloggingTips leutik

Nuhun Kang John! Éta saé ningali visualisasi sapertos kieu sabab pasti ngabandingkeun sareng naon anu urang ngarepkeun topik utama sareng inpormasi pikeun saha waé anu ngamimitian blog perusahaan!

11 Komentar

  1. 1

    Bagian karesep kuring pikeun ngalakukeun infographic sapertos kieu nyaéta yén éta nguatkeun topik dina pikiran kuring langkung saé tibatan nyandak catetan biasa. Nalika kuring nyerat postingan blog, kuring bakal mikirkeun gambar pembicara sideshow sakedik sareng émut kalebet panggero pikeun aksi. Éta sanés hal anu gampang diémutan tina widang catetan sadaya téks.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.