Blogging Perusahaan: Lagu Rap

seanie mic1

SeanieMicKami resep SeanieMic, rapper parodi anu parantos seueur motong anu saé. Lagu-laguna parantos ngajantenkeun viral di panjuru wéb, janten kami nyungkeun anjeunna nyiduh sajak ngeunaan buku kami, Blogging Perusahaan pikeun Dummies. Seanie dipaku deui!

Sareng nanaon tapi salinan buku anu otograpi dina pananganna, kami ngangkat bir sareng sababaraha dinten sanggeusna gaduh karya agung! Upami anjeun parantos maca buku, anjeun bakal resep ieu ... upami anjeun teu acan maca buku, anjeun bakal hoyong béak sareng mésér salinan!

Di dieu éta Blogging Perusahaan pikeun Dummies, Lagu Rap:
Bloggin 'Kanggo The Dummies ku SeanieMic

Urang bakal ngerjakeun pidéo dina mimiti taun 2011. Nuhun Sean!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.