Blogging Perusahaan pikeun Dummies: Wawancara sareng Chantelle Flannery

video 2 blogging perusahaan pikeun blog téknologi pamasaran dummies

Ieu video kadua, sareng Chantelle Flannery, dina panulis kami pidéo dihasilkeun pikeun ngaleupaskeun Corporate Blogging for Dummies.

Baheula dinten ieu, urang diterbitkeun dina video munggaran, sareng Douglas Karr. Tujuan kami ngeunaan pidéo sareng gabungna kana Tip Blogging Perusahaan situs éta pikeun:

  1. Ngamajukeun ngaleupaskeun buku, Blogging Perusahaan Kanggo Dummies.
  2. Ngamajukeun situs sareng blogging perusahaan dina Twitter jeung Facebook.
  3. Promosikeun Chantelle sareng kuring nyarios sareng ngadidik perusahaan ngeunaan Blogging Perusahaan strategi.

Pidéo anu dihasilkeun ku tim hébat di 12 Béntang Média Produksi… Langsung di kota Greenfield, Indiana!

One comment

  1. 1

    Pagawean anu hebat dina video na, Chantelle! Sareng hatur nuhun khusus pikeun 12 Bintang Média pikeun gancang, puteran kreatif!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.