Kumaha Kudu Perusahaan Teuleum kana Média Sosial?

Ieu bagian 2 tina séri 3 bagian. Bagéan 1 nyaéta Iraha Kudu Perusahaan Teuleum kana Média Sosial? Hapunten anu ditunda-tunda dina tulisan ieu, parantos saminggu saminggu di damel - 3 proyék caket, salah sahijina langkung ti sataun di damel!

Kuring ogé lirén saprak aya sawala anu hadé ngeunaan pos anu munggaran, khususna dina a masangkeun ti jalma-jalma di Deep Tech Dive:

Tapi kuring naroskeun pernyataan Doug yén anjeun kedah heula? Ngalibetkeun sadaya pamimpin di perusahaan anjeun? jalma anu gaduh strategi perusahaan.? Sugan Indianapolis aya di planét anu sanés (Jeff, anjeun ti Kentucky, kumaha saur anjeun?) Dimana tim eksekutif gaduh waktos sareng pamahaman média sosial pikeun ngahontal kumbaya. Tapi di dieu, cara paling gancang pikeun maéhan inisiatif komunikasi énggal nyaéta ngajantenkeunana janten konsensus tingkat luhur. Sanés persetujuan ti kapamingpinan henteu penting, tapi ampir teu mungkin pikeun ngahontal, khususna Sateuacan anjeun tiasa nunjukkeun ROI konkrit naon waé.

Kuring sigana sono kana ieu dina pos kuring: Kuring henteu paduli ngeunaan nyandak kaputusan konsensus di tingkat dewan. Anu kuring resep pisan nyaéta ngabantosan kapamimpinan perusahaan pikeun mikawanoh kasempetan sareng sarap anu bakal timbul ku muka usaha anjeun kana strategi ieu. Panulis neraskeun:

Strategi mimiti-leutik kadang tiasa dianggo langkung saé, ku sababaraha cara. Anu anjeun peryogikeun nyaéta saurang panulis bisnis, sababaraha alat anu murah, sareng hiji masalah komunikasi anu anjeun tiasa ukur. Sugan éta dasar sakumaha meunang langkung seueur pangunjung kana situs Wéb anjeun. Atanapi ningkatkeun kasadaran matéri dukungan sareng program énggal. Atanapi ngagedékeun minat palanggan ku nyarioskeun anékdot anu pikaresepeun ngeunaan kumaha jalma asli ngagunakeun produk atanapi jasa anjeun.

Sanaos kuring satuju yén ieu bakal nyayogikeun perusahaan anjeun kalayan mimiti anu gancang sareng henteu cekap waktos pikeun angkat ka 'panitia liang hideung', kuring parantos ningali pendekatan ieu ngagaduhan hasil anu alus teuing sareng ngancurkeun. Sugan conto anu paling saé anu kuring ningali tina strategi ieu nyaéta sobat Chris Baggottblog na di Email Marketing Praktek Terbaik. Tangtosna, Chris ngagaduhan kaunggulan janten duanana anu ngagaduhan sareng Chief Marketing Officer of ExactTarget, janten langkung gampang luncat deui harita.

Patarosan na henteu naha blog Chris ngagaduhan pangaruh. Éta ngagaduhan pangaruh anu luar biasa! Patanyaanna naha éta ngahontal poténsi lengkep sareng ngagaduhan pangaruh bisnis, sacara lega organisasi, éta bisa gaduh. Chris angkat TargetTarget pikeun ngamimitian Compendium Blogware (Bantahan: Kuring ngabantosan Chris ngembangkeun konsép aslina) sabab anjeunna ngabayangkeun ieu ogé!

Chris diajar tali blogging langkung ti sababaraha taun di Typepad. Dina waktos Chris terang poténsial blog dina Search Engine Marketing, integrasi, sareng sajabana, éta kasép pikeun mareuman Typepad sareng ngamangpaatkeun pinuh pikeun média blogging. Anjeunna didamel di mana waé (anjeunna masih # 1 kanggo Email Marketing Praktek Terbaik". Aya sababaraha belasan istilah sanés anu Chris bakal resep parantos dikaitkeun sareng generasi kalungguhan di ExactTarget, tapi anjeunna henteu ngagaduhan cara ngartos yén dinten anu nembé ucul sareng ngamimitian ngeblog. Anjeunna ogé bakal resep ngagaduhan jalma sanés dina blog organisasi ogé - pikeun nambihan pangaruhna.

Saha Anu Nyarios Anjeun Kumaha?

rohangan kantorIeu naha kuring janten pangacara anu hébat pikeun milari konsultan Media Sosial anu pas pikeun bisnis anjeun. Konsultan anu hébat tiasa marios alat anjeun, bisnis anjeun sareng mendakan alat anu pas anu pas kana strategi anjeun. Konsultan média sosial lokal ogé sadar kana bentang média sosial - sareng tiasa ngabantosan anjeun di mana ngajalankeun strategi anjeun, sanés ngan ukur kumaha.

Lalaki IT anjeun tiasa gaduh WordPress ngajalankeun dina 5 menit (pamasang 1-klik terkenal). Naha éta hartosna anjeunna terang kumaha ngawangun téma anjeun pikeun crawler mesin pencari? Naha anjeunna terang kumaha perenah permalinks sareng judul halaman pikeun dampak maksimal? Naha anjeunna terang plugins naon anu kedah dipiboga? Henteu, anjeunna henteu - sanésna anjeunna bakal ngajalankeun blog anu suksés, nyarios, sareng konsultasi di sisi. Ieu mangrupikeun salah sahiji bidang anu mana anjeun tiasa ditipu ku sumanget Open Source.

Abdi resep Open Source! Abdi resep WordPress! Naha kuring nganggo éta pikeun ngamimitian strategi média sosial komprehensif pikeun perusahaan? Henteu. WordPress mangrupikeun sistem manajemén kontén-centric panulis, sanés sistem manajemen kontén perusahaan-sentris perusahaan.

Saha Sora Perusahaan Anjeun?

Seringna, jurusan pamasaran anjeun sanés sumber daya pangsaéna anjeun pikeun ngajalankeun strategi média sosial. Pemasar mangrupakeun kebat getol. Urang pikir dina suku urang sareng urang sering gaduh strategi merek sadayana dina pikiran nalika urang nyarios. Upami anjeun ngalebetkeun jaringan sosial sareng ngamimitian slinging lingo éta biasana dikhususkeun pikeun BS Bingo, éta otomatis F. Upami anjeun teu dipenta pikeun angkat, siap-siap perusahaan anjeun dibahekeun ka umum pikeun ngalanggar prinsip konci média sosial - trust.

Aya jalma dina organisasi anjeun ayeuna anu parantos ngawangun kapercayaan, otoritas, sareng jaringan ageung di industri aranjeunna. Éta mangrupikeun konektor sareng pangaruh anu anjeun peryogikeun kana strategi anjeun!

Entong Dahar Ngan Hiji!

Titik terakhir ngeunaan kumaha ngamimitian. Punten tong nempatkeun sagala kapercayaan anjeun kana hiji 'ahli'. Ahli mangrupikeun istilah anu relatif, utamina ngeunaan média sosial. Perusahaan ngan ukur ngorehan permukaan ayeuna ngeunaan kumaha ngungkit médium anu luar biasa ieu pikeun ngawangun hubungan sareng gampang kapendakan pikeun perusahaanna. Ati-ati tina istilah ekstrim sapertos henteu pernah, sadayana, teu aya sasaha, sadayana… strategi anu anjeun henteu tarohan panginten mangrupikeun salah sahiji anu kéngingkeun anjeun kameunangan pangbadagna.

Milarian sababaraha konsultan média sosial, jalma anu tiasa ngartos bisnis anjeun, industri anjeun, strategi pamasaran anjeun, adopsi téknologi anjeun sareng saha anu tiasa ngadidik tim kapamimpinan anjeun dina média anyar anu matak ieu.

One comment

  1. 1

    Doug, kami bungah ningali angsuran sanés anjeun. Hatur nuhun kana alamat masalah kami ngeunaan konsensus manajemén. Kami satuju yén para ahli penting pikeun nyingkahan ranjau darat sareng nénjo kasempetan. Mangrupikeun topik anu saé pikeun balaréa téknologi jero kami, janten kami ogé neraskeun cakupan kami tina séri saliwat dina McBruBlog. Kami ngarepkeun bagian 3! - David

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.