Iraha Perusahaan Kudu Teuleum kana Média Sosial?

rencana média sosial

Seueur paguneman urang dina sési Blogging Perusahaan BlogINDIANA nyaéta iraha perusahaan kedah teuleum ka média sosial, kumaha aranjeunna kedah teuleum ka média sosial, sareng kumaha kuduna ngurus reputasi online aranjeunna. Kanggo tulisan dinten ieu, kuring badé nyandak patarosan iraha.

Seueur jalma bakal nyarios, dinten ayeuna! Ayeuna! Kamari! Abdi henteu. Kuring mamatahan yén média sosial sareng blogging sanés strategi marketing, éta strategi perusahaan. Éta henteu ngan saukur nempatkeun diri anjeun ka pasar luncat kana bandwagon panganyarna sareng konsumén bakal ngiringan ka anjeun. Média sosial peryogi waktos, strategi sareng sumber daya anu leres (boh alat boh jalma).

teuleum kolam renang kosong

Poto ti AllPosters.

Media Sosial meryogikeun tingkat transparansi sareng kaaslian anu seueur perusahaan teu raoseun. Perusahaan henteu ngan ukur ngajawab ka konsumén - aranjeunna ngajawab kana persaingan, industri, shareholder, karyawan sareng prospek. Kalayan kecap séjén, média sosial tiasa sareng bakal mangaruhan unggal departemen di perusahaan anjeun sareng padamel di unggal tingkatan. Anjeun kedah siap-siap.

Upami anjeun pikir anjeun bakal suksés ku miceun blog WordPress, anjeun salah. Anjeun résiko nosediving kana ayana online anu ngerakeun yén anjeun bakal ngagaduhan waktos anu langkung sesah pikeun ngagali ti batan henteu nyelupkeun jari-jari anjeun pisan. Taroskeun sareng ahli média sosial anu ngartos kana rupa-rupa alat dina pasaran sareng kumaha anjeun tiasa nguntungkeun masing-masing atanapi tina gabungan sadayana.

Anjeun kedah ngalibetkeun sadaya pamimpin di perusahaan anjeun - saha waé anu sorangan strategi perusahaan. Upami anjeun henteu ngagaduhan pangertian sareng mésér-in ti luhur ranté, alignment ngalangkungan sesa saluran bakal goyah. Nempatkeun Pamasaran anu ngurus strategi média sosial anjeun anu masrahkeun konci ka rohangan dewan pikeun aranjeunna - aranjeunna panginten henteu terang pangaruh kana penjualan, dukungan pelanggan, kapuasan pelanggan, kapuasan pemegang saham, jst.

pakta konsumén parusahaan Kuring bakal nyarios deui, résiko usaha asup kana ranah média sosial sareng gagal langkung parah tibatan henteu lebet pisan.

Naha ieu hartosna yén perusahaan henteu kedah teuleum ka média sosial?

Henteu… tapi kuring yakin ieu sababna aya nyoko lalaunan pakta online sareng kontrak sapertos Pakta Palanggan Perusahaan. Naha panulis pakta ieu ngartos yén sababaraha perusahaan henteu sanggup nandatanganan pakta sapertos kieu?

Kagum pisan anu ngingetkeun sareng ngingetan kuring seueur politikus anu aya di jalan satapak ayeuna - aranjeunna ngajangjikeun sadayana dina kaayaan matahari kalayan saeutik sumber pikeun nganteurkeun. Kanyataanna nyaéta seuseueurna perusahaan panginten henteu tiasa mampuh pakta sapertos kieu! Sacara pribadi, kuring resep perusahaan kuring pikeun nandatanganan pakta - tapi kuring terang anu nyekel saham sareng kapamimpinan bakal ngiringan éta.

Perusahaan kuring bahkan henteu nempatkeun siaran pers dina fitur anu ngabobol taneuh kusabab sieun persaingan nyabak éta. Margina sempit, klien kami murah, sareng persainganna sengit. Reureuh dina mahluk opak tiasa nyayogikeun kami ku ujung anu urang butuhkeun pikeun nyekel klien ageung salajengna sateuacan pasanggiri. Bantahan: Kuring henteu sapinuhna mésér kana strategi ieu tapi kuring ngahargaan pangalaman dewan anu ngajalankeun perusahaan kami. Barina ogé, éta artos aranjeunna urang maénkeun judi.

Di sisi anu sanésna, résiko henteu teuleum kana média sosial nyaéta kompetisi anjeun atanapi Anjeun konsumén anu henteu sugema (atanapi langkung parah… pagawé) bakal! Aya conto anu hadé pikeun perusahaan anu ngahalangan serangan kritik by nyoplokkeun jubahna tina kerahasiaan sareng ngaluncat ka buruan.

Antukna, kuring yakin (kuring miharep) sadaya perusahaan bakal didorong kana ngajajarkeun dirina sareng kontrak sapertos Pakta Palanggan Perusahaan. Kuring ngan ukur terang yén pikeun seueur perusahaan, éta sanés dinten ayeuna.

Teraskeun ka Bagian 2 ti 3!

5 Komentar

  1. 1

    100% satuju dugi ka buyin lebar, khususna di tingkat luhur, sareng sami sareng biaya gagal. Dibutuhkeun sakilo biaya PR kanggo ngabatalkeun éntri satengah panggang anu gagal dina média sosial, sareng upami masalah anu nyababkeun sapertos kitu henteu dibereskeun, éta bakal ngulang deui dina bentuk anu sanés di jalan. Di sisi anu sanésna, kéngingkeun mésér sapertos kitu, pikeun anu artina murah lebetna, sareng pisibilitas perusahaan anu handap sigana hésé pisan. Éta ngan ukur moal muncul dina radar, sareng nalika payun tiasa lumangsung, éta sanés pergeseran paradigma haté sareng pikiran ku cara naon waé. Sahenteuna éta moal aya, dugi ka kajadian anu saé pisan, atanapi anu goréng kajadian.

    Sajauh pakta perusahaan palanggan mana… pengacara bakal gaduh dinten lapangan sareng éta. Naha anjeun ngabayangkeun telepon co, perusahaan asuransi, co teknologi tinggi, atanapi bahkan produsen ukuran tengah anu satuju kana istilah éta, asumsina aranjeunna ngartos ramalan sapertos kitu, sareng sanés ngan ukur jinis hal anu saé pikeun dilakukeun? Éta ngagaduhan seueur poténsi anu saé dina tiori ... tapi sacara harfiah, ngobrolkeun seueur pisan pikeun pengacara gugatan, pikeun pesaing, duanana kanggo inpo stratégi, tapi ogé ngarékrut, sareng ogé anu ngarékrut sacara umum.

    Pakta perusahaan palanggan sanés hal anu goréng, tapi konsékuansi anu henteu dihaja lumayan penting, kacuali ngan ukur jasa bibir anu ngan ukur jinisna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.