Kumaha Ningkatkeun Dursasana dina Konperénsi Salajengna

konperensi

Infographic ieu ti The Éropa Hotel & Resort, hotél méwah bintang lima di Irlandia, nyayogikeun sababaraha tinjauan tren di MICE (Rapat, Insentif, Konperénsi sareng Pameran):

  • Rapat méakkeun naék sacara global ku naékna diperkirakeun 2.1% diprediksi pikeun 2016
  • 36% profesional industri #travel ngarepkeun nyéépkeun langkung ti $ 4,000 per jalma dina insentif di 2016
  • Pameran dina industri paméran perdagangan diperkirakeun bakal naék ku 2.4% dina 2016

Ketergantungan téknologi dina acara terus mekar Konci QR pikeun pendaptaran sareng pamariksaan anu cocog, Aplikasi Mobile Acara pikeun ngaksés kontén sareng jaringan, Konperénsi Pidéo pikeun ngaktipkeun rapat jarak jauh sareng kantor bumi, sareng pidéo 360 derajat pikeun kagiatan langsung sareng anu dirékam anu tiasa diaksés engké.

Kegiatan sapertos konser, jogét, bilik poto, gim arcade nostalgia mangrupikeun cara pikeun nyayogikeun sababaraha rasa tambahan pikeun pamiarsa anjeun. Panilitian anu dipidangkeun ogé ngabagi tren kado, tren tuangeun sareng inuman, sareng tren hiburan. Teu diragukeun anjeun bakal mendakan inpormasi anu leres di dieu pikeun ningkatkeun hubungan dina rapat, konperénsi, atanapi acara salajengna.

Oh, sareng tong hilap ngadamel hashtag gampang (sareng pastikeun anjeun ngalakukeun sababaraha panilitian hashtag pikeun mastikeun éta henteu dianggo di tempat anu sanés).

MICE - Rapat, Insentif, Konperénsi sareng Acara

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.