Saha anu ngagaduhan pengikut Twitter Perusahaan anjeun?

perusahaan lawan padamel

Akun anu cukup pikaresepeun dina New York Times kumaha Phonedog ngagugat pagawé saméméhna pikeun kéngingkeun aksés ka pengikut Twitter dina akun anu anjeunna setél salaku bagian tina teureuh média sosial maranéhanana.

Ku standar padamelan ayeuna di nagara éta, kuring anggap PhoneDog sapinuhna aya dina hakna… padamelan anu anjeun lakukeun dina waktos perusahaan biasana milik ku perusahaan. Nanging, média sosial ngagaduhan robah boh persépsi sareng interaksi antara perusahaan sareng jaringanna. Baheula jalma-jalma sanggup nangtung di tukangeun mérek pikeun komunikasi sareng jaringan. Kami diajar ngalangkungan pariwara, mérek, logo, slogan sareng kasempetan sponsor séjén. Masalahna nyaéta média sosial ayeuna nempatkeun jalma dipayuneun perusahaan sareng langsung kontak sareng merek. Kapercayaan pribadi kuring nyaéta, kusabab média sosial ngarobah aliran komunikasi, pola kapamilikanna ogé robih.

Hindsight sok 20/20, tapi saderhana kawijakan média sosial bakal netepkeun ieu payun. Nalika Phonedog tiasa meunang perang hukum naha aranjeunna gaduh inisiatif atanapi henteu, kanyataan yén aranjeunna henteu netepkeun harepan ieu dina kabijakan média sosial mangrupikeun kalepatan. Dina pendapat abdi, kuring leres-leres yakin yén kasusna teu ngagaduhan jasa dumasar kana ieu nyalira. Kuring yakin éta salawasna tanggung jawab perusahaan pikeun netepkeun harepan kana padamelan sareng kapamilikan.

Noah Kravitz Ati-ati Tweet

Kusabab teu aya anu ngagaduhan bal ajaib, anjeun kedah mikirkeun ieu sareng padamel anjeun sareng netepkeun harepan anu saluyu:

  • Upami anjeun henteu hoyong karyawan anjeun sorangan pengikutna, anjeun tiasa kéngingkeun aranjeunna ngatur sareng komunikasi rekening anu disponsoran perusahaan. Conto: Daripada gaduh pagawé urang ngatur rekening sorangan, kami masihan aksés ka aranjeunna @dknewmedia jeung Hootsuite jeung panyangga. Kuring parantos perhatoskeun yén sababaraha urang bakal gagang nyaéta nami perusahaan, sedengkeun nami aslina dina akun éta nyaéta pagawé. Kuring yakin yén netepkeun ekspektasi duanana sareng pemirsa sareng perusahaan anu gaduh akun éta.
  • Kuring parantos perhatoskeun perusahaan sanés anu kagungan padamelna daptar sareng Twitter nganggo gagang kombinasi sareng nami. Misalna, upami kuring hoyong masing-masing padamel ngagaduhan rekening perusahaan… Abdi tiasa nyetél @dk_doug, @dk_jenn, @dk_stephen, sareng sajabana. Teu nyangka ieu jalan anu goréng teuing, tapi kuring resep ningali hébat nuturkeun dina akun anu antukna ditinggalkeun!
  • Pilihan terakhir, saur kuring, anu pangsaéna. Ngidinan karyawan anjeun ngawangun jaringan sareng ngajaga éta. Kuring terang anjeun kaget dina ieu, tapi memberdayakeun karyawan anjeun pikeun suksés kuat. Abdi resep kanyataan yén Jenn jeung Stephen duanana nyarios sering ngeunaan DK New Media dina rekening maranéhanana. Upami aranjeunna ngawangun handap anu luar biasa, kuring ningali éta salaku kauntungan pikeun aranjeunna damel sareng kami sareng éta nilai tambahan anu aranjeunna bawa ka perusahaan kuring. Éta ogé tanggung jawab kuring pikeun mastikeun yén aranjeunna senang sareng kuring tiasa ngajaga aranjeunna didieu!

Sosial dimimitian ku jalma, sanés perusahaan. Pengikut na sanés pengikut Phonedog… aranjeunna ngahargaan eusi karajinan tangan éta Nuh Kravitz tiasa ngembangkeun atas nami Phonedog. Nalika Phonedog panginten mayunan Nuh, éta pengikut bakat Nuh katarik.

Kecap pamungkas kuring ngeunaan ieu: Hate kecap sorangan jeung ngeunaan ngabogaan nalika ngeunaan perusahaan, pagawé sareng konsumén. Kuring henteu percanten yén perusahaan kantos ngagaduhan padamel atanapi ogé aranjeunna kantos gaduh konsumén. Pagawe na dagang… padamel artos. Nasabah ogé dagang… produk pikeun artos. Pagawe atanapi nasabah salawasna ngagaduhan hak pikeun nyéwa dina wates-wates perjanjian kontrakna. Perusahaan sapertos Phonedog mikiran aranjeunna sorangan pengikut éta tiasa nyayogikeun sadayana buktos di dunya naha aranjeunna nuturkeun Nuh sareng sanés akun Phonedog.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.