CoSchedule: Éditorial sareng Kalender Publikasi Sosial pikeun WordPress

coschedule

Wah… ngan wow. Kuring kantos maca ngeunaan CoScedule sababaraha bulan ka pengker sareng akhirna gaduh sababaraha waktos kanggo daptar sidang sareng masihan uji coba. Plugin leres pisan hebat kalayan seueur kamampuan anu kuring kantos bayangkeun.

Kamampuh ningali blog WordPress anjeun nganggo kalénder redaksi tulisan parantos dilakukeun sateuacanna, bahkan ku kamampuan tarik sareng teundeun. CoSchedule nyandak kalénder redaksi ka tingkat anu anyar, sanaos. Daripada ngajantenkeun kalénder ngan saukur pandangan, aranjeunna saéstuna ngadamel panganteur pangguna kana produksi kontén pikeun blog anjeun ogé ngabagi sosialna.

Ieu sababaraha fitur anu kuring resep pisan:

  • Promosi Sosial Kahareup - aya seueur plugins promosi sosial, kalebet kamampuan tina Jetpack pikeun nyebarkeun tulisan ngalangkungan saluran sosial. CoSchedule nyandak sababaraha hal. Sanaos kamampuan pikeun nyebarkeun promosi sosial dina dinten, minggu atanapi bulan ka payun!
  • Draf Pane - anjeun panginten panginten kuring kacang, tapi kuring gaduh sakitar 30 draf dina blog kuring ayeuna. Sanés kuring hilap perkawis aranjeunna, sakapeung kuring ngahubungi perusahaan anu kuring nyerat kanggo inpormasi tambihan. Kadang-kadang kuring hilap kuring gaduh seueur draf ... tapi Kalénder CoSchedule ngagaduhan sidepane anu muncul sareng sadaya tulisan anjeun nalika anjeun mindahkeun. Anjeun teras tiasa nyéred sareng leupaskeun pos kana kalénder nalika anjeun badé nyebarkeunana!
  • Tugas Tim - ngamimitian tulisan énggal dina kalénder sareng anjeun tiasa masihan ka salah sahiji pangarang anjeun, cara anu saé pikeun ngatur tim anjeun sareng mastikeun anjeun kéngingkeun kiriman anu saé tina tulisan ti sadayana (atanapi topik ti anu khusus) kalayan diarepkeun tina hiji tanggal nyebarkeun!
  • Integrations - Seamless panyangga integrasi ogé Bitly pikeun URL pondokna, Google Analytics pikeun ngalacak kampanye, Custom Analytics (upami anjeun ngajalankeun sapertos Webtrends atanapi Site Catalyst), komo integrasi Google Kalénder pikeun ningali tulisan anjeun dina kalénder anjeun nyalira!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.