Biaya Kinerja Wéb Goréng

biaya kinerja wéb anu goréng

Sok sesah ngadangukeun batur anu ngajual produk atanapi jasa na ngawartosan anjeun yén anjeun kedah mésér produk atanapi jasa na pikeun ngahasilkeun artos langkung. Kalayan Internét, éta leres leres. Situs gancang, alat anu saé, desain hébat sareng sakedik konsultasi leres-leres tiasa ngadamel atanapi ngarusak perusahaan online.

Biaya Kinerja Wéb Goréng, infographic SmartBear, nyorot konsekuensi brutal tina waktos beban kirang-ti-heboh sareng kinerja seluler anu goréng sapanjang taun.

goréng-wéb-kinerja-infographic final-ukuranana-600

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.