Sabaraha Post Blog?

angkaPatarosan anu menarik diajukeun ka kuring dinten ayeuna sareng kuring hoyong bagikeun ka anjeun pikeun ngagaduhan pikiran anjeun. Naha aya cara anu gampang pikeun nyaritakeun sabaraha blog anu nyebatkeun blog jalma?

jeung WordPress, éta lumayan saderhana (panginten saderhana teuing). Ngabungkus unggal tulisan mangrupikeun div sareng ID ID. ID Pos kabeneran identik sareng jumlah tulisan. Nuhun autonumber! :). Kuring rada reuwas yen ieu henteu obfuscated sakedik.

Tangtosna, ieu henteu ngémutan tulisan anu parantos anjeun hapus, tapi perkiraan anu cukup caket.

Kalayan aplikasi blogging anu di-host, sapertos blogger, éta ampir teu mungkin kumargi POSTID ditugaskeun di sadaya blog:

blogID = 20283310 & postID = 5610859732045586500

Salah sahiji cara gampang anu kuring pake nyaéta ngan saukur ngalakukeun milarian situs di Google. Anjeun tiasa ngarecah taun sareng sabaraha tulisan anu unik sapanjang taun:
http://www.google.com/search?q=site:http://buzzmarketingfortech.blogspot.com/2007/

Hapunten ka Paul Dunay (hébat Podcast pamasaran!) ti payun. Abdi tiasa terang ku milarian, nganggo taun, yén Paul ngagaduhan 125 tulisan. Anjeunna kagungan 50 taun sateuacan na 32 dugi ka ayeuna di 2008. Jenis licik, huh?

Ngagaduhan cara saderhana dimana anjeun tiasa nyaritakeun jumlah tulisan dina blog di saluareun platform anu sanés?

6 Komentar

  1. 1

    Anjeun tiasa ngajalankeun paréntah Lynx ngalangkungan paréntah pikeun ngahasilkeun sadaya tautan anu dipendakan teras pipina ku wc -l.

    Kinda resep ngagunakeun palu pikeun nyorong thumbtack. 🙂

    Humor énjing abdi sateuacan bobo dina keyboard kuring, Barbara

  2. 2
    • 3

      Hai Paul!

      Abdi peryogi blog dumasar-blogger anu saé salaku conto sareng anjeun éta luhur pikiran.

      Éta sanés ngeunaan kuantitas - kualitas tulisan anjeun sareng waktos anu anjeun anggo kanggo ngédit sareng pasang tulisan éta jelas!

      Doug

  3. 4

    Atanapi - sareng kuring sadar yén kuring henteu ngagaduhan solusi anu saé sapertos milarian Google sareng paréntah khusus Lynx - anjeun ngan ukur tiasa ningali arsip anu nunjukkeun jumlah tulisan pikeun tiap bulan / taun, sareng totalna nganggo pensil sareng kertas. 😀

    Erik

  4. 5

    asup Douglas Karr: Cyber-Stalker!

    j / k 😉

    Ngan ukur catetan, aya sababaraha alesan MySQL tiasa ngalangkungan autonumber janten nomer pos mangrupikeun poténsi maksimum, sanés jumlah anu pasti. Ngan FYI.

  5. 6

    Pangalusna Doug, kuring henteu sadar anjeun tiasa terang ku cara kieu - saderhana ogé!
    Upami blog parantos nyumputkeun tautan kana arsip sareng kuring hoyong nguji naha éta mangrupikeun blog anu cukup énggal atanapi henteu (atanapi ngan ukur blog spam kalayan sababaraha tulisan), kuring biasana pencét tombol RSS dina browser firefox kuring pikeun ningali eupan na . Kusabab standar pikeun tulisan RSS RSS nyaéta 10 (sareng sering diantep), tulisan anu kirang ti ieu dina feed biasana bakal ngawartosan kuring ieu mangrupikeun blog anu énggal (sareng seueur blog spam masih ngagaduhan 'dunya hello' di dinya salaku anu munggaran pasang).
    Sepuhna untech kuring terang. Ideu di luhur langkung saé pisan!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.