Mangpaat Nguji Kupon sareng Diskon

kupon diskon digital

Naha anjeun mayar premium pikeun kéngingkeun petunjuk anyar, atanapi nawiskeun diskon pikeun narik aranjeunna? Sababaraha perusahaan moal némpél kupon sareng diskon kusabab aranjeunna kasieun ngaleungitkeun mérekna. Perusahaan sanés parantos janten gumantung ka aranjeunna, bahaya ngirangan kauntunganana. Aya sakedik mamang naha aranjeunna henteu atanapi henteu. 59% pemasar digital nyarios diskon sareng bundel épéktip pikeun kéngingkeun palanggan énggal.

Sedengkeun diskon anu luar biasa dina nyetir kauntungan jangka pondok, éta tiasa ngarusak dina garis handap anjeun, sareng ngalatih unggal konsumén henteu pernah mésér dina harga lengkep. Éta henteu nyatakeun mérek henteu kedah diskon sama sekali - pemasar canggih ayeuna fokus kana nyebarkeun diskon sacara strategis vs ngubaran aranjeunna salaku mesin konversi hiji-hiji. Jason Grunberg, Sailthru

Konci pikeun nyebarkeun kupon sareng diskon nyaéta uji coba. 53% pemasar digital ngalaksanakeun uji coba A / B anu maju atanapi multivariat. Perhatoskeun tingkat konvérsi, saluran anu dianggo, frékuénsi pameseran, nilai urutan rata-rata sareng nilai hirupna konsumén anu diala ngalangkungan kupon sareng diskon.

Kami parantos ngabagi sadayana pangecér kedah terang ngeunaan kupon sareng strategi diskon dina infographic anu langkung tiheula. Nanging, éta sadayana dugi ka béda-béda nilaina, bundling, sareng frékuénsi diskon dugi ka anjeun mendakan kombinasi anu pas anu narik sareng nahan para nasabah tanpa ngarobih bank!

Kupon sareng diskon

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.