Kursus: Pemasaran Sosial pikeun Startups

ngamimitian pamasaran sosial

ngamimitian pamasaran sosialUdemy mangrupikeun Repository pidéo sareng kelas dina sababaraha topik anu dibasajankeun bebas dugi ka ratusan dolar - tapi kaseueuran pidéo na sahandapeun $ 100 sareng seueur nilaina. Kuring mendakan pidéo ieu, Pamasaran Sosial pikeun Startups, éta rada murah dina $ 19!

Kursus éta kalebet 6 ceramah sareng parantos ditingali ku 1,194 palanggan. Séri kaasup Dan Martell ti Flowtown, Stew Langille tina Mint.com, Laura Lippay, Jeff Widman ti Brandglue sareng Jonathan Strauss ti awe.sm. Séri ngabantosan pemirsa:

  • Mangtaun daya tarik nalika dimimitian ku nanaon
  • Netepkeun tujuan média sosial anu épéktip
  • Ngadamel kontén anu aya hubunganana sareng pemirsa anjeun
  • Optimalkeun pisibilitas milarian anjeun ku média sosial
  • Ngarobih sadayana buzz sosial ieu kana momentum nyata
  • Optimalkeun eusi anjeun pikeun Facebook
  • Ukur pangaruh tina kampanye anjeun

Sababaraha fitur cool Udemy kalebet:

  • Anjeun tiasa ningali sareng marios matéri ceramah salamina, sapertos saluran anu dipénta.
  • Aranjeunna gaduh 30 dinten henteu aya patarosan anu ditanyakeun kabijakan pengembalian dana.
  • Kursus sering dibarengan ku bahan kursus anu tiasa diunduh.

Mésér kursus (6 Kuliah) ayeuna pikeun $ 19 (Leres - éta tautan afiliasi!)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.