COVID-19: The Corona Pandemik sareng Média Sosial

Média Sosial Saé

Beuki hal robah, beuki tetep sami.

Jean-Baptiste Alphonse Karr

Hiji hal anu saé ngeunaan média sosial: anjeun henteu kedah nganggo topéng. Anjeun tiasa nyidem naon waé iraha waé atanapi sepanjang waktos sakumaha anu lumangsung dina waktos pencét COVID-19 ieu. Pandemik parantos nyababkeun daérah-daérah kana fokus anu seukeut, ngasah ujung buleud, ngalegaan cangkang, sareng, dina waktos anu sasarengan, ngaraketkeun sababaraha sela.

Anu nyéépkeun sapertos dokter, paramédis, sareng anu tuang jalma miskin ngalakukeunana ku cangkem dina tonggong topéng. Jalma anu kapangaruhan parah ku pandemi sareng tanpa pendidikan mendakan cara pikeun ngagunakeun média sosial pikeun ngantep dunya ngadangukeun panyawat visceralna kalaparan. Fatcats anu saé tuang ngabagi resep sareng nganggo média sosial pikeun mésérkeun kumaha kaayaanna.

Naon anu dilakukeun média sosial pikeun pandemi éta?

Facebook dikabarkan nyumbangkeun 720,000 facemasks sareng jangji bakal sumber sareng nyayogikeun deui. Éta ngajanjikeun pikeun nyumbang $ 145 juta pikeun pagawé kaséhatan sareng usaha leutik.

whatsapp didamel a Pusat inpormasi Coronavirus sareng ngamungkinkeun WHO ngaluncurkeun chatbot pikeun ngingetkeun jalma ngeunaan résiko coronavirus. Éta ngagaduhan dikabarkan ngajanjikeun $ 1 juta ka Jaringan Panyecekan Fakta Internasional Poynter Institute pikeun ngadukung aliansi fakta coronavirus aya di 45 nagara liwat 100 organisasi lokal. Aya 40% kanaékan Whatsapp panggunaan.

Instagram kedah dipuji nyokot léngkah pikeun nyegah panyebaran tina salah inpormasi.

Twitter pamaké parantos ningkat jumlahna sakitar 23% dina tilu bulan kahiji taun 2020 sareng platform na ngalarang tweets anu tiasa mangaruhan panyebaran coronavirus. Twitter nyumbangkeun $ 1 juta kanggo Panitia Ngajagi Wartawan jeung Yayasan Media Wanita internasional.

LinkedIn teu dikonci 16 kursus diajar yén pangguna tiasa aksés gratis sareng nyebarkeun tip pikeun bisnis ngeunaan naon anu kedah aranjeunna pasang salami pandemi anu lumangsung.

Netflix janji eusi seger ngajaga jalma-jalma ngahibur nalika dikunci.

Youtube ngalakukeun bit ku ngawatesang iklan patali ka Coronavirus.

Sprinklr statistik disusun anu nunjukkeun COVID-19 sareng istilah anu aya hubunganana sareng coronavirus disebatkeun langkung ti 20 juta kali dina média sosial, berita, sareng situs TV.

Daptar teraskeun sareng Snapchat, Pinterest, sareng saluran média sosial sanés anu ngempelkeun. Éta sadayana aya alusna tapi kumaha jalma ngagunakeun média sosial nalika pandemi?

Kahadéan Média Sosial

Jalma-jalma kedah cicing di bumi sacara wajib sareng éta nyababkeun nyéépkeun langkung seueur waktos dina média sosial. 80% jalma nganggo langkung seueur kontén sareng 68% pangguna milari kontén anu patali sareng pandemi. Syukur, henteu sadayana ngan ukur ngalangkungan waktos.

Lumayan sababaraha warga prihatin parantos nyiptakeun wéb sosial anu ngalangkungan aranjeunna nawiskeun sareng ngadistribusikaeun katuangan anu diasakan di bumi pikeun anu peryogi di sagigireun nunjukkeun tempat pikeun panyumputan sareng Podomoro primér pikeun anu butuh di kota-kotana. Misalna, sakumpulan jalma anu berbasis di Mumbai mimiti ngagunakeun sumberdaya pikeun masak tuang sareng ngadistribusikaeun ka anu peryogi. Éta janten hélikin sareng halaman wéb sareng seueur jalmi anu ngagabung kana kagiatan di kota-kota sanés.

K Ganesh tina Big Basket, Juggy Marwaha ti JLL, sareng Venkat Narayana ti Prestige Group ngaluncurkeun ngamimitian FeedmyBangalore pikeun ngabantosan kakurangan ékonomi nalika pandemi Covid19 ieu. Aranjeunna bakal nyayogikeun tuangeun sakitar 3000 murangkalih anu kurang mampu sareng kulawargana ngalangkungan Yayasan Kamanusaan Parikrma. Tujuanana aranjeunna nyaéta nyayogikeun tuangeun 3 lakh salami lockdown.

tuang bangalore kuring
Gambar kiridit: JLL

LSM ngalakukeun bit pikeun nyayogikeun katuangan, pembersih, alat kelontong, sareng masker salami panutupan pandemi ieu.

Selebriti ngiringan nasihat kalayan gratis kumaha aman sareng dijaga. Dianggap jalma langkung resep kana naséhat nalika éta asalna ti selebriti.

Nanging, aya kakurangan ogé.

Goréng Média Sosial

Nalika aya kalaparan nyebar sareng jalma kalaparan aya selebriti anu ngamangpaatkeun média sosial pikeun nunjukkeun resep anu aheng aranjeunna nuju nyiapkeun salaku cara pikeun ngalirkeun waktos.

Henteu ngan ukur di India tapi ogé di dunya, khususna di Amérika Serikat sareng di Éropa, umat Islam parantos aya di akhir tulisan tina hate anu nyalahkeun sakumna masarakat pikeun pandemi éta. Berita sareng pidéo palsu, ogé tulisan anu ngahasut, sumebar, anu mangrupikeun hal anu matak pikasediheun.

Partéi politik nyobian ngadamel jarami nalika COVID Sun bersinar. Aranjeunna tiasa nunjukkeun sensitipitas sakedik tibatan politikisasi virus.

Sakumaha biasa anu teu sopan ngamangpaatkeun média sosial pikeun ngadorong ubar-omongan palsu anu tiasa langkung bahaya tibatan COVID-19. Sababaraha hoyong komersilkeun kasempetan éta. Anu sanés nawiskeun naséhat atanapi berita anu tiasa nyasabkeun sapertos: Cina ngahaja ngarencanakeun nginféksi dunya sareng nguasaan…, Cai cai sareng kekurutan kanggo ngumbah virus ..., Tuang bawang bodas atah ..., Anggo emih sapi sareng tai sapi ..., Lampu lampu sareng lilin sareng ngaduruk menyan pikeun ngusir korona… Barudak moal tiasa néwak éta ... teras salajengna. Teras aya jalma nawiskeun aplikasi pelacak corona anu ngandung malware.

Sirah goréng komunalisme mendakan taneuh anu subur dina média sosial sareng keretakan éta sigana bakal tetep lami saatos coronavirus ngaleungit atanapi ngaleut.

Pamasaran Kalayan Sentuhan Manusa

Kaéndahan média sosial nyaéta anjeun tiasa fokus murni dina promosi mérek sareng reputasi anjeun sareng anjeun tiasa nganggo murni pikeun interaksi sosial. Pamasaran dinten ieu parantos ngalih jurus na sakedik kanggo nambihan patina manusiawi pikeun kagiatanana.

Perusahaan ayeuna nganggo média sosial pikeun nunjukkeun perhatian pikeun konsumén sareng narékahan pikeun ngabantosan ku naon waé anu aranjeunna tiasa, sanés ngan ukur bantuan anu aya hubunganana sareng produk. Ieu mangrupikeun waktos kanggo ngawangun kapercayaan, naekeun kapercayaan, sareng miara hubungan. Perusahaan anu jaga ngan ukur ngalakukeun éta. Ngahasilkeun kahadean dinten ayeuna. Éta bakal nerjemahkeun kana pendapatan engké ku sabab jalma émut.

Pemasar digital nganggo kecap konci lempeng dicabut tina panilitian. Ayeuna aranjeunna kedah nalungtik deui kecap konci kalayan nekenkeun kana istilah anu aya hubunganana sareng COVID-19 pikeun nyiptakeun pangaruh anu béda sareng nyarioskeun target. Jalma ogé kedah tetep émut Brandwatch mendakan yén séntimén ngeunaan tulisan anu aya hubunganana sareng virus corona utamina négatip.

Hiji hal anu kedah diperhatoskeun ngeunaan pangaruh pandemi dina média sosial nyaéta yén Youtube, Facebook, sareng Twitter damel pikeun mendemokratisasi inpormasi sareng ngadéoksifikasi tulisan anu aya racun.

Tina sudut pandang anu langkung jembar, urang tiasa nyarios yén saha waé anu ngagunakeun média sosial pikeun ngalakukeun kahadéan bakal ngalakukeun éta sareng anu condong ngagunakeun média sosial pikeun digawé mischief bakal ngalakukeun éta. Pandemik parantos ngarobih hal-hal sakedik dina média sosial tapi, sabab nyebatkeun, langkung seueur kaayaan robah, beuki tetep sami. Urang bakal terang, genep bulan ti ayeuna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.