COVID-19: Konsumén sareng Statistik Mésér #StayAtHome

Cicing dina Statistik Konsumén Bumi

Hal-hal henteu saé saé kanggo masa depan ékonomi saha waé kusabab pandemi sareng paréntah penguncian saterasna ti pamaréntah di panjuru dunya. Kuring yakin ieu bakal janten kajadian bersejarah anu bakal ngagaduhan pangaruh anu langgeng sareng langgeng di dunya urang… ti saprak bangkrut bisnis na pengangguran, sanaos produksi pangan sareng logistik Upami teu aya anu sanés, pandemi ieu nunjukkeun kumaha lemahna ékonomi global urang.

Kitu cenah, kaayaan anu kapaksa sapertos kieu ngajantenkeun konsumen sareng bisnis adaptasi. Nalika bisnis ngalakukeun bagian na sareng damel padamel ti bumi, urang ningali adopsi masif komunikasi video. Sugan urang bakal ngahontal tingkat kanyamanan sareng kagiatan ieu dimana perjalanan bisnis tiasa dikirangan kahareupna - ngirangan biaya operasi ogé ngabantosan lingkungan. Éta sanés warta saé pikeun industri perjalanan sareng maskapai, tapi kuring yakin éta bakal adaptasi.

OwnerIQ, kaala ku Inmar di Q4 2019, nyayogikeun sakedik wawasan kumaha konsumen adaptasi kana normal anyarna cicing di bumi, balanja ti bumi, sareng nyaluyukeun tingkah laku mésérna pikeun produk saluyu. OwnerIQ nganalisis data balanja online ti CoEx Platform maranéhna pikeun nyayogikeun inpormasi, anu sacara grafis ditepikeun dina infographic, Kumaha Konsuménna #StayingHome.

Parobihan COVID-19 Parobihan

Éta lumayan jelas tina infographic yén konsumén nyéépkeun dana tambahan pikeun sababaraha barang:

  • Parabot Patali Kantor - ningkatkeun kanyamanan sareng produktivitas nalika damel ti kantor bumi.
  • Suasana Bumi - nanem modal dina barang anu ngajantenkeun cicing di bumi langkung raoseun.
  • Kamanusaan sarta Studi Personal - nanem modal dina barang anu ngagaleuh pipikiranana dina setrés pandemi sareng papisah.
  • imah Kamanusaan sarta Studi - sabab urang nyéépkeun waktos di bumi sareng henteu badé kaluar, urang nuju nanem modal dina proyék-proyék di jero imah.

Cicing di Infographic Statistik Konsumén Bumi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.