Kumaha Ngorondang Situs ageung Sareng Nimba Data Ngagunakeun Lancah Kodok SEO Spider

Ngajerit Bangkong SEO Lancah

Kami nuju ngabantosan sababaraha klien ayeuna sareng Hijrah Marketo. Salaku perusahaan ageung nganggo solusi perusahaan sapertos kieu, éta sapertos jaba lancah anu ngajalin dirina kana prosés sareng platform mangtaun-taun ... dugi ka titik yén perusahaan bahkan henteu sadar kana unggal titik hubungan.

Kalayan platform otomatisasi perusahaan pamasaran sapertos Marketo, bentuk mangrupikeun titik Éntri data sapanjang situs sareng halaman badarat. Perusahaan sering gaduh rébuan halaman sareng ratusan bentuk di situs-situs na anu kedah diidentipikasi pikeun diperbarui.

Alat anu saé pikeun ieu nyaéta Ngajerit lancah SEO Frog's… Panginten platform anu paling populér di pasar pikeun ngorondang, ngaudit, sareng nimba data tina situs. Platformna seueur fitur sareng nawiskeun ratusan pilihan pikeun ampir unggal tugas anu anjeun peryogikeun.

Screaming Frog SEO Spider: Crawl And Extract

Fitur konci Screaming Frog SEO Spider nyaéta anjeun tiasa ngalaksanakeun ékstraksi khusus dumasar kana Regex, XPath, atawa CSSPath spésifik. Ieu seueur pisan gunana nalika urang hoyong ngorondang situs-situs klien sareng inok sareng néwak nilai MunchkinID sareng FormId tina halaman.

Kalayan alatna, kabuka Konfigurasi> Adat> ​​Ékstraksi pikeun ngaidentipikasi elemen anu anjeun hoyong sasari.

jeritanfrog ékstraksi custom

Layar ékstraksi ngamungkinkeun pikeun ngumpulkeun data ampir teu aya watesna:

Aturan Screaming Frog SEO Lancah Aturan

Regex, XPath, sareng ékstraksi CSSPath

Pikeun MunchkinID, identifier aya dina naskah skrip anu aya dina jero halaman:

<script type='text/javascript' id='marketo-fat-js-extra'>
    /* <![CDATA[ */
    var marketoFat = {
        "id": "123-ABC-456",
        "prepopulate": "",
        "ajaxurl": "https:\/\/yoursite.com\/wp-admin\/admin-ajax.php",
        "popout": {
            "enabled": false
        }
    };
    /* ]]> */

Urang teras nerapkeun a Aturan Regex pikeun moto id tina jero tag skrip anu dilebetkeun kana halaman:

Regex: ["']id["']: *["'](.*?)["']

Pikeun Formulir ID, data dina tag input dina bentuk Marketo:

<input type="hidden" name="formid" class="mktoField mktoFieldDescriptor" value="1234">

Kami nerapkeun hiji Aturan XPath pikeun moto id tina jero formulir anu dilebetkeun kana halaman. Pamundut XPath milari bentuk sareng input anu nganggo nami formid, maka ékstraksi ngahémat ajen:

XPath: //form/input[@name="formid"]/@value

Ngajerit Kodok SEO Lancah Javascript Rendering

Pilihan anu sanés pikeun Screaming Frog nyaéta anjeun henteu diwatesan ku HTML dina halaman, anjeun tiasa nerjemahkeun JavaScript naon waé anu badé ngalebetkeun bentuk dina situs anjeun. Dina jero Konfigurasi> Lancah, anjeun tiasa buka tab Rendering sareng aktipkeun ieu.

Ngajerit Kodok SEO Lancah Javascript Rendering

Ieu peryogi langkung lami pikeun ngorondang situs, tangtosna, tapi anjeun bakal kéngingkeun formulir anu disayogikeun ku klien ku JavaScript ogé bentuk anu dilebetkeun sisi server.

Sanaos aplikasi ieu khusus pisan, éta mangrupikeun aplikasi anu saé pisan pikeun anjeun damel sareng situs ageung. Anjeun bakal hoyong pisan ngaudit dimana formulir anjeun dipasang dina situs.

Unduh Screaming Frog SEO Spider

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.