8 Cara pikeun Anjeun Pikeun Nyiptakeun Eusi anu Nyiptakeun Palanggan

nyieun eusi nyieun konsumén

Sababaraha minggu ka tukang ieu, urang nuju nganalisis sadaya eusi klien kami pikeun ngaidentipikasi eusi anu nyetir kasadaran, papacangan, sareng konvérsi. Unggal perusahaan anu ngarepkeun kéngingkeun kalungguhan atanapi numuwuhkeun bisnis online na kedah ngagaduhan kontén. Kalayan kapercayaan sareng wewenang janten dua konci pikeun kaputusan pamésan sareng kontén ngajalankeun kaputusan-kaputusan éta online.

Kitu cenah, éta ngan ukur butuh pandangan gancang dina anjeun analytics sateuacan anjeun terang yén mayoritas eusi henteu narik nanaon. Dibikeun biaya ngawangun situs, ngaoptimalkeun situs éta, nalungtik pasar anjeun, sareng ngahasilkeun kontén éta - matak éra yén éta sering teu pernah dibaca.

Kami fokus kana strategi kami pikeun klien kami taun ayeuna supados unggal eusi henteu mangrupikeun investasi anu dramatis. Sababaraha cara urang nuju damel ngaoptimalkeun eusi klien kami:

  • Aggregation - Salami mangtaun-taun, sababaraha klien kami parantos ngempelkeun belasan artikel sadayana fokus kana topik anu sami. Kami nempatkeun tulisan-tulisan éta kana artikel komprehensif anu teratur sareng gampang dicerna ku pamaca. Maka urang nuju Mindahkeun sadayana URL anu henteu dianggo kana tulisan lengkep sareng nyebarkeun éta salaku énggal ku URL peringkat pangsaéna.
  • migrasi - Sababaraha palanggan kami ngahasilkeun artikel, podcast, sareng pidéo - sadayana kapisah. Ieu mahal sareng teu perlu. Salah sahiji program anu parantos kami bina ngagaduhan klien kami sabulan sakali pikeun ngarékam sababaraha podcast. Nalika urang ngarékam podcast, urang ogé ngarékam kana pidéo. Teras we nuju ngamangpaatkeun transkripsi wawancara éta pikeun tuang panulis urang pikeun ngembangkeun konténna. Nalika kinerja kontén ningkat, urang bahkan tiasa nganggo infographics sareng whitepaper kanggo ngagedéan réspon teras mayar promosi kanggo ngagedekeun jangkauan aranjeunna.
  • enhancement - Seueur tulisan-tulisan anu ditulis leres tapi henteu lami atanapi henteu gaduh citra. Kami nuju damel pikeun ningkatkeun pidangan artikel éta, sareng kami ogé nyebarkeun éta dina URL anu sami sareng tulisan énggal. Naha nyerat tulisan anu lengkep pikeun topik anu tangtu dibéré usaha anu parantos diterapkeun?

Éta mangrupikeun tilu strategi anu urang anggo pikeun ngembangkeun kontén anu langkung saé. Batur sapagawean urang, Brian Downard, parantos ngaidentifikasi sababaraha cara khusus pikeun nyiptakeun eusi anu nyiptakeun palanggan dina infographic anyar na, 8 Cara Pikeun Nyiptakeun Eusi Anu Nyiptakeun Palanggan:

  1. Nyiptakeun kontén pikeun kasadaran mérek AND pikeun penjualan - Entong ngan ukur nyiptakeun eusi kalayan tujuan pikeun narik minat pamiarsa, nyiptakeun eusi anu ngarobih lead sareng penjualan ogé.
  2. Ngajawab patarosan "sateuacan mésér" kalayan eusi - Ngadamel eusi sakitar patarosan khusus anu rutin anjeun perangkeun tina prospek sareng konsumén anjeun.
  3. Nyiptakeun langkung seueur kontén "evergreen" sareng sumber daya - Pilih topik anjeun kalayan bijaksana, janten eusi anjeun moal leungit nilaina sababaraha bulan saatos didamel.
  4. Ngagedekeun eusi anu BENER ku iklan mayar - Promosikeun eusi kasadaran mérek sareng "retarget" pamiarsa éta kalayan kontén anu museur kana konversi.
  5. Ngadamel jalma kontén sacara fisik tiasa gaduh - Ningkatkeun nilai anu ditanggap tina kontén anjeun ku cara nempatkeun kana PDF anu tiasa diunduh.
  6. Ngadegkeun "gap ilmu" anu hoyong dieusian ku jalma - Eusi anjeun kedah nyayogikeun niléy bari tetep nyésakeun "cliffhanger" anu ngajantenkeun jalma hoyong terang langkung seueur.
  7. Ningkatkeun desain anjeun kaulinan kalayan grafik propésional - Kaseueuran urang sanés désainer anu saé. Sabalikna, panggihan sareng mésér gambar sareng gambar anu tos dilakukeun pikeun kontén anjeun.
  8. Kalebet anu kuat, pinter seruan pikeun aksi - Entong ngantepkeun pamiarsa anjeun ngagantung, pasihan aranjeunna tindakan anu jelas supados aranjeunna tiasa nyandak léngkah salajengna.

Tangtosna, upami anjeun peryogi bantosan - pastikeun parios salah sahiji Kelas hébat Brian atanapi anjeun tiasa nyewa agénsi eusi kami!

eusi drive infographic infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.