Nyiptakeun, Bagikeun sareng Pangaruh KPI Usaha anjeun

alur carita

Salah sahiji masalah anu kuring kantos gaduh analytics nyaéta yén vendor ngémutan langkung seueur pangukuran nyaéta cara ningkatkeun platformna. Sanaos saé gaduh rébuan variabel pikeun dilaporkeun, pamahaman ngeunaan variabel naon anu leres-leres mangaruhan kana bisnis anjeun langkung hésé. Sareng bahkan ngartos variabel mana anu nyababkeun patarosan kumaha mindahkeun jarum. Platform analitis sigana sigana ngahasilkeun langkung seueur patarosan tibatan waleran.

Tidemark Storylines mangrupikeun visualisasi anu tiasa dilakukeun anu sacara dinamis nyaritakeun kinerja perusahaan. "Actiongraphics" ieu ngagabungkeun prosés anjeun, data, sareng data ti luar tembok anjeun pikeun masihan anjeun gambaran lengkep ngeunaan bisnis. Aranjeunna nyayogikeun anjeun kamampuan ngartos sareng mangaruhan kaséhatan, tenaga kerja anjeun sacara umum, kumaha upami simulasi, kameunangan, sareng tren ramalan.

Tidemark nyaéta Manajemén Kinerja Perusahaan Dibangun pikeun Awan. Ieu tinjauan:

Per situsna, Tidemark nganteurkeun aplikasi analitik anu dirancang pikeun ngagancangkeun panyebaran anjeun. Aplikasi maranéhna ngungkit platform aplikasi anu kuat kalayan kamampuan manajemén kinerja anu parantos dipasangan, mastikeun anjeun tiasa gancang sareng gampang ngatur aplikasi kami pikeun syarat bisnis anjeun.

  • Planning Financial - Nyiptakeun rencana sareng ramalan pikeun ngabantosan bisnis dina tujuan anjeun. Perencanaan Keuangan kalebet prosés pikeun perencanaan pendapatan, perencanaan tenaga kerja, perencanaan biaya operasional, perencanaan pengeluaran modal, sareng neraca & perencanaan arus kas, mastikeun anjeun kéngingkeun gambaran lengkep ngeunaan rencana kauangan anjeun. Kalayan kolaborasi sareng analisis kontéks, anjeun tiasa gancang ngiringan perkiraan énggal nalika bisnis anjeun robih.
  • Perencanaan Operasional - Ngajalankeun bisnis anjeun ku néwak input ti jalma anu pang caketna kana produk & konsumén. Perencanaan Operasional ngamungkinkeun anjeun pikeun ngumpulkeun supir operasional pikeun ngahasilkeun ramalan sareng rencana kauangan, ngamungkinkeun anjeun ningali sadaya rencana bisnis. Nyambungkeun perencanaan operasional sareng kauangan mastikeun saha waé dina organisasi damel sareng inpormasi anu sami pikeun tujuan anu sami.
  • Manajemén Metrik - Gancang analisa kinerja sadayana organisasi anjeun sareng laksanakeun nalika diperyogikeun. Aplikasi Manajemén Métrik kami ngamungkinkeun anjeun ngaotomatisasi analisis varian pikeun ngasingkeun masalah, ngumpulkeun target métrik & aktual anu teu aya dina sistem sumber, kolaborasi dina kontéks prosés analitik anjeun, sareng ningali pangaruh kana hasil kauangan.

Aplikasi Tidemark urang bagikeun platform aplikasi dumasar-awan anu nyayogikeun kerangka pikeun mastikeun yén sadaya aplikasi kami nyayogikeun kontéks sareng tindakan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.