Nyiptakeun masalah, teras muatan pikeun solusina

Depositphotos 25752467 s

Baca leuwih dina OneCare Hirup, parangkat lunak anu kalebet pembaruan antipirus, cadangan, pembaruan, & layanan palanggan. Kuring anggap Microsoft tungtungna nampi kanyataan yén aranjeunna moal tiasa ngadamel parangkat lunak anu hébat sareng éta ngaluarkeun biaya seueur artos. Kuring nebak hiji-hijina solusi anu logis nyaéta Microsoft kaluar sareng produk sanés anu urang mayar kanggo ngabantosan ngatur masalah anu aranjeunna ciptakeun ti mimiti.

Ieu, babaturan kuring anu alus, mangrupikeun konflik anu dipikaresep. Kuring anggap éta saluyu sareng pamimpin urang di Washington nyusun tagihan pikeun merangan korupsi. Perhatian anu mutlak di dieu nyaéta yén Microsoft leres-leres tiasa nguntungkeun ku nyésakeun loop kaamanan sareng masalah dina parangkat lunakna nyalira anu bakal nyandak waktos pangembang Antivirus sareng Kaamanan anu sanés. Éta nempatkeun Microsoft di luhur tihang pikeun layanan ieu. Éta tiasa nyerang persaingan sareng janten langkah anu lumayan pikeun Microsoft.

Wah. Naha SAHA SAHA NANGTUTU ieu dibuka? Saha waé?

One comment

  1. 1

    Ieu ngingetan kuring ngeunaan salesman vakum anu ngumbara anu miceun saku gunk dina karpét anjeun, janten anjeun kedah ningali démo.

    Kumaha ngeunaan pamusnahan anu nyangking sadaya beurit sareng bug, sateuacan nawiskeun jasa?

    Jalan pikeun balik Micro $ sering! Anjeun ayeuna pangkat di antara liga '30an Chicago gansters ngangkut umum pikeun "artos panyalindungan" - atanapi sanésna, aranjeunna panginten tiasa rusak Windows.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.