Nyiptakeun masalah, teras muatan pikeun solusina

Depositphotos 25752467 s

Baca leuwih dina OneCare Hirup, parangkat lunak anu kalebet pembaruan antipirus, cadangan, pembaruan, & layanan palanggan. Sigana mah Microsoft tungtungna nampi kanyataan yén aranjeunna moal tiasa ngadamel parangkat lunak anu hébat sareng éta ngaluarkeun biaya seueur artos. Kuring nebak hiji-hijina solusi anu logis nyaéta Microsoft kaluar sareng produk sanés anu urang mayar kanggo ngabantosan ngatur masalah anu aranjeunna ciptakeun ti mimiti.

Ieu, rerencangan anu saé, mangrupikeun konflik anu dipikaresep. Kuring anggap éta saluyu sareng pamimpin urang di Washington nyusun tagihan pikeun merangan korupsi. Perhatian anu mutlak di dieu nyaéta yén Microsoft leres-leres nguntungkeun ku nyésakeun loop kaamanan sareng masalah dina parangkat lunakna nyalira anu bakal nyandak waktos pangembang Antivirus sareng Kaamanan anu sanés. Éta nempatkeun Microsoft di luhur tihang pikeun layanan ieu. Éta tiasa nyerang persaingan sareng janten langkah anu lumayan pikeun Microsoft.

Wah. Naha SAHA SAHA NANGTUTU ieu dibuka? Saha waé?

One comment

  1. 1

    Ieu ngingetkeun kuring ngeunaan salesman vakum iinditan nu dumps kantong gunk dina karpét anjeun, jadi Anjeun wajib ningali demo.

    Kumaha 'bout hiji exterminator nu brings sakabeh beurit jeung bug jeung manehna, saméméh nawarkeun jasa?

    Jalan pikeun buka Micro$sering! Anjeun ayeuna pangkat diantara liga '30an Chicago gansters fleecing publik pikeun "uang panyalindungan" - atawa nu sejenna, aranjeunna bisa jadi ruksak Windows.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.