Pituduh Gancang Pikeun Nyiptakeun Aturan Gorobag balanja dina Adobe Commerce (Magento)

Pituduh pikeun Nyiptakeun Aturan Harga Karanjang balanja (Kupon) dina Adobe Commerce (Magento)

Nyiptakeun pangalaman balanja anu teu cocog mangrupikeun misi utami pikeun pamilik bisnis e-commerce. Dina ngungudag aliran ajeg konsumén, padagang ngenalkeun rupa-rupa mangpaat balanja, kayaning diskon na promosi, sangkan purchasing malah leuwih satisfying. Salah sahiji cara anu mungkin pikeun ngahontal ieu nyaéta ku nyiptakeun aturan karanjang balanja.

Kami parantos nyusun pituduh pikeun nyiptakeun balanja aturan karanjang in Adobe Dagang (baheulana kawanoh salaku Magento) pikeun mantuan Anjeun nyieun sistem diskon Anjeun jalan seamlessly.

Naon Dupi Aturan Gorobag balanja?

Aturan harga karanjang balanja mangrupikeun peraturan admin ngeunaan diskon. Éta bisa dipaké sanggeus ngasupkeun kupon a / kode promo. Pangunjung halaman wéb e-commerce bakal ningali larapkeun Kupon tombol sanggeus nambahkeun produk kana karanjang balanja jeung jumlah diskon handapeun bar harga subtotal.

Dimana ngamimitian?

Nyiptakeun atanapi ngédit aturan harga karanjang balanja sareng Magento lumayan gampang, upami anjeun terang dimana heula.

  1. Saatos asup kana dasbor admin anjeun, panggihan Marketing bar dina menu nangtung.
  2. Di belah kénca juru luhur, anjeun bakal nempo promosi unit, ngawengku katalog jeung aturan harga karanjang. Pindah ka tukang.

Tambahkeun Aturan Gorobag Anyar

  1. ketok Tambahkeun Aturan Anyar tombol sareng siap-siap ngeusian inpormasi diskon inti dina sababaraha widang:
    • Inpormasi Aturan,
    • Kaayaan,
    • Tindakan,
    • Label,
    • Atur Kodeu Kupon.

Tambahkeun Aturan Harga Gorobag balanja Anyar dina Adobe Commerce (Magento)

Ngeusian Inpormasi Aturan

Di dieu anjeun kedah ngeusian sababaraha jinis bar.

  1. mimitian kalayan Aturan Ngaran tur nambahkeun pedaran pondok eta. The gambaran widang ngan bakal ditempo dina kaca Admin teu nyiksa klien kalawan rinci kaleuleuwihan tur nyimpen eta pikeun diri.
  2. Aktipkeun aturan harga karanjang ku cara ngetok saklar di handap.
  3. Dina bagian Website, anjeun kedah nyelapkeun halaman wéb dimana aturan anyar bakal diaktipkeun.
  4. Lajeng mana pilihan tina Grup Palanggan, layak pikeun diskon. Émut yén anjeun tiasa ngagantelkeun grup palanggan énggal upami anjeun henteu mendakan pilihan anu pas dina ménu turun-handap.

Émbaran Aturan Harga Gorobag Anyar dina Adobe Commerce (Magento)

Ngalengkepan bagian Kupon

Nalika nyiptakeun aturan karanjang balanja di Magento, anjeun tiasa milih Taya Kupon pilihan atawa milih a Kupon spésifik setelan.

Taya Kupon

  1. Eusian ku Mangpaat per Palanggan widang, nangtukeun sabaraha kali meuli sarua bisa nerapkeun aturan.
  2. Pilih tanggal awal sareng kadaluwarsa pikeun aturan pikeun ngawatesan periode kasadiaan tag harga anu langkung handap

Kupon spésifik

  1. Lebetkeun kodeu Kupon.
  2. Selapkeun inohong pikeun Mangpaat Per Kupon jeung / atawa Mangpaat Per Customer pikeun mastikeun aturan teu overvused.

Titik anu sanés anu kedah diperhatoskeun nyaéta pilihan generasi otomatis kupon, anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun sababaraha kode kupon saatos ngeusian bagian tambahan tina Atur Kodeu Kupon ditétélakeun di handap.

Aturan Harga Gorobag Anyar - Kupon dina Adobe Commerce (Magento)

Netepkeun Kaayaan Aturan

  1. Dina bagian di handap ieu, anjeun kedah nyetél kaayaan dasar dimana aturan bakal diterapkeun. Upami anjeun hoyong nyetél kaayaan karanjang balanja khusus, anjeun tiasa ngédit éta Upami sadayana kaayaan ieu leres kalimah ku milih pilihan séjén ti sadaya jeung / atawa bener.
  2. Klik Pilih kaayaan pikeun nambahkeun tab pikeun nempo menu pernyataan turun-handap. Bisi hiji pernyataan kaayaan tunggal teu cukup, ngarasa Luncat pikeun nambahkeun saloba nu peryogi. Lamun aturan kudu diterapkeun ka sadaya produk, ngan skip hambalan.

Kaayaan Aturan Harga Gorobag dina Adobe Commerce (Magento)

Nangtukeun Tindakan Aturan Gorobag balanja

Ku tindakan, aturan karanjang balanja di Magento nunjukkeun jinis itungan diskon. Salaku conto, anjeun tiasa milih antara Persen diskon produk, Diskon Jumlah Maneuh, Diskon Jumlah Maneuh kanggo sadayana karanjang, atanapi Mésér X kéngingkeun varian Y.

  1. Pilih pilihan anu pas dina ngalamar menu turun-handap tab jeung selapkeun jumlah diskon babarengan jeung jumlah produk nu meuli kudu nempatkeun dina karanjang pikeun make aturan harga karanjang.
  2. Saklar salajengna tiasa ngaktifkeun nambihan diskon boh kana subtotal atanapi kana harga pengiriman.

Aya dua widang deui.

  1. nu Piceun aturan saterusna hartosna yén aturan sanés kalayan jumlah diskon anu langkung alit bakal atanapi henteu diterapkeun kana karanjang pembeli.
  2. Tungtungna, anjeun tiasa ngeusian dina Kaayaan tab ku nangtukeun produk husus lumaku pikeun diskon atawa ninggalkeun eta kabuka pikeun sakabéh katalog.

Aksi Aturan Karanjang balanja di Adobe Commerce (Magento)

Labeling Aturan Harga Gorobag balanja

  1. nyetél etiket bagian lamun ngatur toko multibasa.

nu etiket bagian relevan pikeun anu ngajalankeun toko e-commerce multibasa sabab ngamungkinkeun nampilkeun téks labél dina basa anu béda. Upami toko anjeun monolingual atanapi anjeun henteu hoyong repot ngalebetkeun téks labél anu béda pikeun tiap tampilan, anjeun kedah milih pikeun nunjukkeun labél standar.

Tapi ngagunakeun basa tunggal mangrupakeun con nyata, ngawatesan wengkuan klien tur nurunna tingkat pangalaman balanja online maranéhanana. Janten upami e-commerce anjeun henteu acan ramah-basa, cokot waktos anjeun pikeun ngajadikeun amandemen. Teras jieun labél aturan salaku rujukan tarjamahan.

Ngeunaan Ngatur Kodeu Kupon

  1. Upami anjeun mutuskeun pikeun ngaktipkeun kode kupon otomatis, anjeun kedah nambihan sababaraha detil kupon anu langkung spésifik kana bagian ieu. Selapkeun kuantitas kupon, panjangna, pormat, awalan/akhiran kode, sareng tanda hubung dina tab anu cocog sareng ketok Simpen aturan tombol.

Atur Kode Kupon dina Adobe Commerce (Magento)

  1. Gening, anjeun parantos ngalaksanakeun tugas.

Tip: Sakali anjeun nyieun hiji aturan karanjang, anjeun kamungkinan nyieun sababaraha batur sangkan diskon anjeun malah leuwih pribadi. Pikeun bisa napigasi ngaliwatan aranjeunna, anjeun tiasa nyaring aturan kaluar ku kolom, edit aranjeunna, atawa ngan ningali ngaliwatan info aturan.

Aturan karanjang balanja mangrupikeun salah sahiji Adobe Commerce Magento 2 fitur anu bakal nulungan anjeun gampang nyieun mangpaat pikeun konsumén Anjeun tanpa nulis garis kode. Ku nuturkeun léngkah-léngkah anu dijelaskeun di luhur, anjeun bakal tiasa ngajantenkeun toko e-commerce anjeun langkung pas pikeun tungtutan palanggan anu terus-terusan, narik para nasabah énggal ku cara nyebarkeun kode kupon di antawis influencer anu niche sareng ningkatkeun strategi pemasaran umum anjeun.