12 Jalan ka Generasi Eusi Kreatif

seuneu guha

Kami kagungan endah webinar kamari jeung PR Newswire jeung Zoomerang, langkung ti 1,600 jalma didaptarkeun !!! Wébinar mangrupikeun wéb gabungan sareng John O'Connell, konsultan PR sareng Komunikasi ti HNTB.

Kuring parantos ngarobih presentasi kuring kana format anu ramah pikeun disebarkeun di dieu:

12 Jalan ka Generasi Kontén Kreatif:

  1. neuleuman hajat ti pangunjung anjeun.
  2. Eureun ngajual na nyayogikeun nilai ka pamiarsa anjeun tibatan.
  3. Pilarian terang naon anu diarepkeun ku konsumén sareng prospek anjeun!
  4. Tuang raos: téks, audio, video sareng média interaktif.
  5. Jantenkeun survey sareng jajak pendapat janten strategi inti eusi.
  6. Kirimkeun pesen anu sami pikeun sababaraha cara pikeun tiap cara sedeng anyar.
  7. Palang-promosikeun masing-masing medium pikeun silih.
  8. Mimitian seuneu kontén! Ngawitan nganggo Infographics.
  9. Aktipkeun na ajak ngabagi sosial… Tambihan tombol sosial!
  10. Janten waspada sareng moro pemirsa anyar ku promosi eusi Anjeun.
  11. ukuran hasilna sareng anggo naon anu paling saé.
  12. Ngahudangkeun deui eusi lami sareng nganggo deui sareng promosikeun deui!

Éta wébinar anu saé kalayan jumlah parangkat anu hébat. Sigana eusi na aya dina pikiran saréréa ayeuna! Kuring miharep anu nyandak tina presentasi éta nyaéta ngamangpaatkeun jajak pendapat sareng survey sacara épéktip, ogé ngamajukeun eusi anjeun ngalangkungan alat sapertos PR, sareng nganggo deui eusi anjeun dina medium sapertos infografis mangrupikeun konci pikeun strategi eusi anu hébat!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.