Naha Kuring Hiji-hijina Anu Masih resep kana Pamasaran Kreatif?

jualan kreatif

Kuring nyetir di sisi kulon kota, neuteup papan reklameu, sareng aya papan reklameu pikeun alat. Daripada papan iklan mangrupikeun iklan anu has, iklanna dugi ka lemah. Panangan lumpat kana pos sareng alat anu saéna aya di daérah baliho. Éta katingalina siga panangan anu kaluar tina taneuh. Upami kuring meryogikeun palu, sigana kuring émut mérekna sareng sigana, bakal mésér éta.

Dina Internét, kuring ngahargaan iklan anu relevan nalika kuring milarian. Kuring saleresna gaduh iman anu langkung ka hiji pangiklan anu ngalakukeun panilitian kata kunci anu maju, nyukcruk kuring, sareng nampilkeun kuring sareng iklan anu relevan tibatan kuring di Google nyayogikeun kuring hasil anu relevan.

Abdi resep masihan pangiklan ton inpormasi pribadi. Kuring ngalakukeun éta ambéh aranjeunna langkung ngartos kuring sareng nyayogikeun kuring iklan anu cocog sareng demografi kuring. Abdi hoyong pariwara anu pinter. Abdi hoyong strategi marketing calakan. Kuring masih resep kampanye pamasaran atanapi iklan anu kreatif anu tiasa ngudag kuring, narik perhatian kuring, sareng ngajantenkeun kuring ngalayangkeun ramo kana beurit éta.

Naha kuring hiji-hijina? Kuring balanja ampir sadayana online ayeuna. Upami kuring henteu pernah kedah nganjang ka toko anu sanés dina kahirupan kuring, kuring henteu. Nalika kuring ningali iklan sareng kuring badé mésér, kuring némbalan. Abdi resep pamasaran sareng Abdi resep iklan.

Kuring yakin pamasaran sareng iklan ngagaduhan rap anu goréng kusabab pemasar teu puguh. Daripada résiko kreativitas atanapi ngalakukeun rajin tambahan pikeun ngaluyukeun sareng udagan, aranjeunna ngan saukur ngadorong omong kosongna di hareupeun seueur bola panon anu aranjeunna tiasa.

Pemasar anu hébat tiasa terang arah mana anu anjeun arahkeun sareng, upami anjeun nuju ka arahna, éta ngarah anjeun langsung. Éta ibarat ngaping ngaping ... lauk kalaparan sareng mamingan tetep muncul di sakitar aranjeunna berulang-ulang dugi ka aya dina jarak ngaseuk. Pamasaran anu pikasieuneun ngan saukur miceun jaring. Henteu kénging cekap ngarah? Jaring gedé! Masih teu tiasa? Jaring langkung! Aranjeunna narik laukna dina nalika aranjeunna nuju merjuangkeun sareng ngarénghap kanggo kabur.

Kumaha upami Anjeun? Naha anjeun masih ngahargaan pamasaran sareng iklan hébat?

4 Komentar

  1. 1

    Éta pamasaran anu pangsaéna sareng kreatif anu kuring émut. Kuring condong Ngepaskeun kaluar sésana sabab geus jadi hambar.

  2. 2

    Jujur tiasa nyarios yén kuring henteu ngahargaan pariwara anu saé, henteu paduli kumaha sasaranana. Kanyataanna, beuki hiji pangiklan nyoba sasaran kuring, beuki I recoil. Pangalaman anu sami sareng nganggo seueur produk Microsoft: aranjeunna nyobian pisan pikeun ngantisipasi naon anu kuring pikahoyong (tingali, pormat otomatis!), Tapi aranjeunna henteu ngalakukeun padamelan anu saé.

    Sami lumaku pikeun iklan brand nu tinimbang nyobian pikeun memotivasi a diobral langsung, nyoba nyieun hiji wanda pakait sareng merek. Di pangalusna na teu epektip, di awon nya nipu.

    Pikeun kuring, advertisers ngalakukeun leuwih ruksakna brand maranéhanana nalika aranjeunna Ngaiklan. Kuring ngarasa kawas aranjeunna nyobian janten saeutik nu nipu. Jeung jero handap, Jigana lolobana jalma ngarasa sarupa. Aranjeunna mésér produk advertisers grudgingly, tapi bakal resep mésér ti merek leuwih jujur ​​tur transparan lamun alternatif aya.

    Jigana na tangguh pikeun industri iklan pikeun nampa, tapi kalawan jadi loba saluran jeung téhnologi kiwari dedicated ka ngalayanan Iklan, nilai sadaya Iklan ieu nyirorot; malah nu "alus".

  3. 3

    Deckerton, éta sudut pandang anu saé! Kuring panasaran, sanajan, sabaraha pamasaran jeung iklan nu nuju sabenerna witnessing tanpa malah jadi sadar yen Anjeun keur subtly komunkasi ka!

  4. 4

    Abdi sareng anjeun, Doug! Kuring ngahargaan eta lamun Iklan anu relevan pikeun preferensi kuring sarta néwak perhatian kuring dina cara kreatif. Kanyataanana, kuring ngagaleuh barang… sareng pariwara anu saé ngagampangkeun kuring nyambung sareng produk anu relevan pikeun kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.