Kreativitas lawan Hak Cipta

Ieu, panginten, salah sahiji diskusi pangsaéna ngeunaan kumaha hukum hak cipta (IMO) sanés ngan saukur teu adil, tapi ogé mangrupikeun kakuatan pikeun kreativitas budaya urang. Nyeri anu disababkeun ku hukum ieu diperparah ku ledakan kasempetan anu disayogikeun ku Internét pikeun urang. Malah anu langkung saé nyaéta pesen sareng sajarah anu dibahas di dieu ku Larry Lessig, pangacara.

Tip hat ka Lorraine kanggo mendakan!

2 Komentar

  1. 1

    Leres, kuring resep pesen na. Salaku conto, kuring maca Budaya Bebas sababaraha taun ka pengker, sareng kuring pisan ngaraos nyeri na. Nanging, ku sadayana baju mésér-mésér anu urang gaduh dina kongrés kuring teu ngarepkeun yén hal-hal bakal robih dina masa depan. ;-(

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.