Kreativitas lawan Hak Cipta

Ieu, panginten, salah sahiji diskusi pangsaéna ngeunaan kumaha hukum hak cipta (IMO) sanés ngan saukur teu adil, tapi ogé mangrupikeun kakuatan pikeun kreativitas budaya urang. Nyeri anu disababkeun ku hukum ieu diperparah ku ledakan kasempetan anu disayogikeun ku Internét pikeun urang. Malah anu langkung saé nyaéta pesen sareng sajarah anu dibahas di dieu ku Larry Lessig, pangacara.

Tip hat ka Lorraine kanggo mendakan!

2 Komentar

  1. 1

    Hehehehe, abdi resep pesen na. Contona, kuring maca Budaya Bébas sababaraha taun ka tukang, sarta kuring ngarasa pisan nyeri na. Nanging, kalayan sagala jas anu dipésér-sareng-mayar-kanggo anu urang gaduh dina kongres, kuring henteu ngarep-ngarep yén hal-hal bakal robih dina masa depan anu tiasa diramalkeun. ;-(

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.