Tetep Handy Ieu: 10 Aturan Anyar Komunikasi Krisis

aturan komunikasi krisis

Agénsi kami perenahna di Indiana sareng nalika kakuatan-anu-janten di nagara éta ngalirkeun vérsi na Undang-Undang Pamulihan Kabébasan Agama (RFRA), krisis dilanjutkeun. Éta sanés ngan saukur krisis pamaréntah. Kusabab éta mangaruhan sektor bisnis, janten krisis pikeun urang sadayana anu ngalakukeun bisnis di jero nagara. Utamana nalika sababaraha pamimpin bisnis di luar nagara mimiti nyarios sareng ngancam ngaboikot nagara (pikabitaeun nunjukkeun yén aranjeunna henteu kantos ngadamel ancaman éta ka nagara-nagara anu aranjeunna jual anu parantos ngesahkeun diskriminasi sareng kurangna kabébasan).

Kontak kuring di nagara éta ngawartosan yén kakuatan-éta-janten leres-leres ngingetkeun yén aranjeunna nuju badai sareng éta henteu perlu pisan. Naha anjeun pikeun atanapi ngalawan panerapan henteu masalah. Krisis dilumangsungkeun - sareng unggal bisnis berebut nyobian ngungkulan kaayaan. Éta (sareng terasna), rada ngimpina.

  • RFRA mangrupikeun léngkah sapihak ku mayoritas sahingga henteu ngagaduhan panilitian kana pemirsa, ogé henteu komunikasi sareng bisnis atanapi konsumen anu aya pangaruh.
  • Pemberontakan bisnis salajengna nyaring tapi henteu sacara akurat komunikasi yén éta mangrupikeun mayoritas usaha Hoosier, henteu ngan ukur minoritas anu mangaruhan, anu nolak panerapan.

Hasilna nyaéta duanana pihak anu tanggung jawab sareng oposisi duanana ngagaduhan krisis dina panangan aranjeunna. Pihak anu tanggung jawab kedah geuwat mundur tanpa pilihan atanapi pilihan. Oposisi kedah ngatur sareng nyobian ngawangun hiji sora anu nyatakeun panolakanana kana undang-undang ka perusahaan di luar nagara.

Média ucul dina kasempetan pikeun maledogkeun kai kana seuneu sareng leres-leres ngaduruk seuneu. Usaha sapertos urang kapaksa ngaleupaskeun pernyataan urang sorangan. (Kami henteu naroskeun, atanapi ngadukung, panerapan sanaos agama kuring). Éta badai sampurna.

Sugan réspon pangsaéna sumping ti Kantor Walikota Indianapolis, anu - bari konservatif - sacara efektif komunikasi sora bisnis di daérah éta sareng nempatkeun dirina sacara épéktip dina posisi kapamimpinan di luhur gubernur. Éta mangrupikeun léngkah anu saé sareng katingalina nalukkeun sababaraha krisis.

Ironi tina sadayana krisis ieu, saur kuring, nyaéta yén leres-leres Hoosiers anu nyuarakeun panolakanana anu paling banter ... teras bisnis di luar daérah mimiti nyarios boikot Indiana ... sareng Hoosiers pisan anu nyuarakeun oposisi maranéhna. Abdi kuciwa kana bisnis di luar Indiana anu milari nyakiti kami anu nyandak tindakan sareng neken pamimpin régional kami pikeun ngarobih langsung.

Abdi diwawancara ku Ray Steele ngeunaan kaayaan dina WIBC:

Mangrupikeun krisis anu disayogikeun. Harepan kuring janten pelajaran hubris anu dipelajari ku Gubernur. Mamang anjeunna bakal kantos pulih, sareng alesan anu saé.

nu Tim intél krisis Agnes + Dinten parantos mendesain infographic anu nunjukkeun 10 aturan anyar komunikasi krisis anu penting pisan. Punten karaos dicetak kanggo tim anjeun sareng bagikeun ka jaringan anjeun.

Maca masing-masing aturan di handap, anjeun tiasa leres-leres ningali dimana aya kajadian anu salah di Indiana.

10 Aturan Anyar Komunikasi Krisis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.