Tés Palang Palang Dijantenkeun Gampang

crossbrowsertestinglogo3

Upami anjeun nuju ngembangkeun wéb atanapi desain wéb, anjeun terang yén salah sahiji pancén anu paling matak hanjelu dina ngalengkepan rarancang anu saéstuna nyaéta mastikeun yén éta tiasa dianggo dina sadaya panyungsi. Henteu ngan ukur pangotéktak sareng sistem operasi anu parah mangaruhan kumaha halaman dilakukeun, kitu ogé plugins anu anjeun ngajalankeun!

Kami ngaluncurkeun situs pikeun Kaptén Pinjaman VA, Anu ngagaleuh téma ti pihak katilu. Daripada nyoba nebak naha éta bakal jalan di sadaya panyungsi, sistem operasi sareng alat, urang ngan saukur ngamuat sét standar tina resolusi sareng setelan dina Tés Palang Palang sareng narik screenshot langsung! Ieu sababaraha conto:

valoancaptain

Situs ogé kalebet tinjauan tablet sareng seluler! Sakali anjeun ngajalankeun tés anu anjeun pikahoyong, Tés Palang Palang nyayogikeun anjeun ku URL anu tiasa dibagi langsung sareng klien anjeun! Ieu mastikeun yén klien lengkep ngartos naha atanapi henteu situs didesain di peuntas kabéh panyungsi populér atanapi, dina kasus masalah plugin, ngabantosan pikeun ngabuktikeun yén éta sanés anu anjeun lakukeun.

tés browser silang

Harga dumasar kana jumlah tina menit diwajibkeun nyandak gambar tés. Pakét muka nyaéta $ 19.95 per bulan - pastikeun anjeun ngawatesan daptar tés anjeun supados henteu gancang menit teuing. Bulan kahiji kuring nganggo jasa, kuring yakin kuring kantos ngagunakeun tés standar sareng ngaduruk sadayana menit abdi dina sababaraha tés anu didaptarkeun jumlah anu ageung pisan alat, sistem operasi, panyungsi sareng resolusi!

Pikeun kirang ti $ 20 sasasih, ieu leyuran hebat anu ngamungkinkeun para désainer anjeun pikeun tés sapanjang unggal alat. Upami anjeun perusahaan, aranjeunna ogé bakal ngijinkeun anjeun nuturkeun sareng mastikeun desain anjeun ngadukung sadaya panyungsi utama sareng alat sateuacan anjeun ngirim pembayaran pamayaran éta!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.