Pamasaran parantos janten Lynchpin kasuksesan Palang-Fungsional dina Perusahaan

Kapamingpinan Fungsional Palang

Hésé pikeun nuduhkeun naon dina karir kuring anu nyiapkeun kuring pikeun suksés. Nalika kuring aya di Angkatan Laut, nalika kuring sacara resmi tukang listrik, salaku insinyur kuring ogé saurang pemadam kebakaran. Kuring ogé ditunjuk ESWS, sertifikasi spesialis perang permukaan anu dilebetkeun anu nyayogikeun kuring gambaran ampir unggal padamelan sareng sistem dina kapal kuring. Pangetahuan sareng pangalaman lintas fungsi éta mangrupikeun pondasi pangalaman kapamimpinan ngora kuring.

Saatos Angkatan Laut, kuring damel di koran salaku tukang listrik industri. Kamampuh kuring diajar sareng damel sacara lintas fungsi ngarah kana promosi mimiti kuring. Sakali kuring ngurus batur, perusahaan nanem modal pisan pikeun pangwangunan kuring, nempatkeun kuring ngalaksanakeun pelatihan perusahaan tina pelatihan sumber daya manusa, anggaran perusahaan, pembinaan, pangembangan kontinyu, sareng sajumlah program manajemén sareng kapamimpinan anu sanés. Kuring tiasa sacara gampang ngalih kana posisi pangendali sareng analis, teras kana pamasaran basis data.

Salami dua dasawarsa kuring damel di posisi kapamimpinan pamasaran sareng eksekutif di sakumna nagara. Dua puluh taun ka pengker, ruang lingkup padamelan kuring biasana dina departemén pamasaran, tapi ayeuna kuring pendak sareng kapamimpinan senior langkung ti kantos sateuacan. Alesan pikeun ieu nyaéta pamasaran digital parantos janten indikator anu tiasa dipercaya sareng prediktor kinerja perusahaan.

Dua puluh taun ka pengker, pamasaran umumna mangrupikeun strategi hiji arah anu nyebarkeun mérek sareng kampanye teras ngukur réspon salami mangtaun-taun. Ayeuna, langsung panalungtikan pamasaran sareng data ngungkabkeun kinerja unggal indikator kinerja konci hiji organisasi - naha éta kapuasan pagawé, ingetan konsumén, posisi kalapa, sareng sajabana Kusabab kitu, beuki seueur perusahaan anu nyewa kapamimpinan senior sareng nerapkeun kalungguhan kapamimpinan lintas fungsi anu ngasupkeun usaha pamasaran.

Seueur ahli ahli manajemén organisasi anu ngamajukeun panggunaan integrasi lintas fungsi dina perusahaan. Sanaos milih pikeun ngadopsi bentuk hirarki ieu meryogikeun ngarobih sareng nyebarkeun deui tanggung jawab, nerapkeun integrasi lintas fungsi mangrupikeun réspon anu cocog pikeun ningkatna data anu ageung sareng tren anu sanés. 

Kumaha Perusahaan tiasa ngahontal integrasi Palang-Fungsional

Inti kana integrasi lintas fungsi nyaéta ngarecahna silos jeung ngawangun karajaan dina organisasi. Dina ruang rapat anu séhat, pamimpin henteu mandiri - sadar yén pangorbanan anu dilakukeun di jurusanna nyalira tiasa nyababkeun pamutahiran kaséhatan perusahaan sacara umum. Kuring parantos terang-terangan diskusi sareng perusahaan sareng nyarioskeun aranjeunna nurunkeun pangeluaran pamasaran digital nalika urang sadar sumberdaya penjualan anu sanés langkung hadé. Ieu sering dilakukeun ku karugian agénsi kuring sorangan - tapi éta hal anu leres pikeun dilakukeun pikeun kaséhatan klien.

Di ruang rapat anu henteu berfungsi, masing-masing pamimpin pajoang pikeun ningkatkeun hulu, ningkatkeun pengeluaran anggaran, sareng aranjeunna ningali departeménna salaku inti organisasi. Ieu mangrupikeun maotna masing-masing kumargi unggal jurusan kedah salamet sareng mekar. Ngembangkeun pamekaran produk sareng inovasi maot, ngarusak penjualan sareng ingetan kahareup. Potong usaha penjualan sareng pamasaran henteu nedunan kana poténsi pinuh. Potong layanan palanggan sareng reputasi online anjeun tuang jauh ku kauntungan pamasaran organisasi anjeun. Motong kauntungan sareng bakat inti anjeun ninggalkeun perusahaan.

Statistik Dukung Integrasi Palang-Fungsional:

  • Perusahaan anu ngalaksanakeun analisis data pelanggan na bakal langkung gancang
  • Organisasi anu ngadistribusikaeun tanggung jawab pamasaran ka sadaya tim condong ngagaduhan strategi pemasaran anu langkung ngahiji sareng strategi bisnis sacara umum
  • Integrasi lintas fungsi ngamungkinkeun modél terstruktur tugas-kakuatan anu tiasa tangkas nalika ditugaskeun kana proyek

Kalayan kecap séjén, pamasaran anjeun ningkat kalayan wawasan sareng dampak ti sapanjang organisasi, sareng departemén sanés anjeun ningkatkeun kalayan wawasan kana kinerja pamasaran anjeun sacara umum. Ieu sanés ngeunaan pamasaran anu mingpin, éta ngeunaan pamasaran anu diintegrasikeun sapanjang organisasi.

Integrasi lintas-fungsi sesah, sanaos, sareng statistik ogé nunjukkeun yén aya ogé tingkat kagagalan anu tinggi pakait sareng implementasi anu goréng. Kanggo diajar langkung seueur, parios infographic di handap anu didamel ku New Jersey Institute of Technology's Master Online Administrasi Bisnis program gelar.

Kumaha Perusahaan tiasa ngahontal integrasi Palang-Fungsional

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.