Pamasaran ka Pamirsa Palang-Platform

pemirsa platform cross

88% urang Amerika gaduh sahenteuna 2 alat anu nyambung sareng internét sareng 90% urang Amérika nganggo sababaraha alat sacara berurutan sadidinten. Pikeun pemasar, ieu nyayogikeun tantangan sareng kasempetan pikeun koordinat sareng jenuh medium anu aya dimana pemirsa ... bari mastikeun yén aranjeunna ngungkit kaunggulan alat anu aranjeunna komunikasi.

ieu infographic ti Uberflip ngali kana kanyataan - numana demografi dina alat mana, sabaraha waktos aranjeunna nyéépkeunana, sareng naon anu diomongkeun ku para ahli - sahingga anjeun tiasa adaptasi sareng ngaganggu strategi kontén mobile anjeun. Teuleum sareng teras ngagulung ka handap pikeun panemuan konci kami.

multiscreen_visual_uberflip_2014

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.