Crowdsource Pembersihan Data B2B Anjeun

sumberdaya b2b

Minggu kamari kuring gaduh diskusi anu saé sareng jalma-jalma di NetProspex, Parangkat Lunak salaku pakakas jasa anu ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun sareng mastikeun usaha kana rékaman kontak bisnis. Sistemna cukup euyeub, parantos ngempelkeun data dina langkung ti 21 juta kontak B2B anu diverifikasi.

kartu bisnis sKadang-kadang gampang pikeun ngumpulkeun nami, alamat email atanapi bagian sanés inpormasi pihak. Nanging, jalma ngalihkeun padamelan unggal sababaraha taun rata-rata, janten basis data B2B sering janten stagnan. Ngiringan catetan maot tiasa gaduh pangaruh anu parah dina pangiriman email anjeun sareng bahkan ngahalangan anjeun. Salaku tambahan, éta henteu ngabantosan tim penjualan anjeun nalika kalungguhan anjeun datang sareng data parsial.

NetProspex mulus ngahijikeun sareng CRM anjeun sareng badé nawiskeun hiji API sahingga sistem éksternal ngan saukur tiasa ngabersihkeun sareng ningkatkeun data-data na sacara otomatis. Salaku insentif tambihan, nalika anjeun unggah rékaman énggal ka NetProspex, anjeun bakal disayogikeun kiridit ... kumargi anjeun nembé janten bagian tina riungan anu ngverifikasi data! Éta mangrupikeun cara anu bijaksana pikeun narik perusahaan anyar pikeun ngagabung kana jasa sareng ngajaga biaya handap pikeun palanggan éta!

Kieu kumaha Netprospex jalan:

  1. Pangguna nambihan kontak kana database NetProspex di tukeran pikeun kontak anyar. Kisaran téknologi proprietari digunakeun pikeun mastikeun yén data anu dicandak ku jalma parantos diverifikasi sareng kualitas basis data dijaga ku sababaraha waktos.
  2. Alat pamilarian dumasar-wéb NetProspex's nyayogikeun pisibilitas anu langkung ageung kana target pamiarsa anu tepat, sareng ngamungkinkeun pangguna pikeun bagéan prospék ku nargétkeun kriteria kalebet fungsi padamelan, industri, ukuran perusahaan, lokasi geografis, perusahaan khusus, nami, panerapan téknologi, sareng seueur deui.
  3. Catetan akhir disayogikeun inpormasi kontak, inpormasi profil sosial, sareng tanggal sareng skor anu ngagambarkeun akurasi sareng waktos rékaman éta diverifikasi.

verifikasi clenestep

Sistemna lumayan mahal (kalayan jaminan kualitas) mimitian ti $ 0.75 per catetan. Biaya dikirangan signifikan upami anjeun mésér kiridit unduh sateuacanna ... dugi ka 18 sén per rékor pikeun 1 juta rékaman. Pikeun saha waé anu ngagaleuh jasa ngabersihan data kapungkur ... ieu mangrupikeun harga anu lumayan. Tong hilap anjeun kéngingkeun kiridit kanggo unggah anjeun ogé!

Anjeun tiasa ogé ngagunakeun NetProspex's kamampuan milarian:
neangan

Pikeun anjeun anu mikir yén sistem sapertos kieu panginten rada jahat: Nalika rékaman didagangkeun ka NetProspex, kontakna dibéjaan sareng dibéré kasempetan pikeun milih-kaluar, sareng nyabut inpormasi na tina basis data NetProspex. Éta lumayan jauh tina sistem anu sanés anu ngempelkeun sareng ngajual data anjeun kalayan henteu paduli! Salaku tambahan, NetProspex ngabutuhkeun konsuménna pikeun patuh BISA-SPAM sateuacan nganggo rékaman kanggo email.

4 Komentar

  1. 1

    Janten Doug, ieu iklan? Kusabab anjeun parantos ngadaptarkeun sababaraha bohong anu jelas dina tulisan ieu anu sigana henteu langkung ti panempatan iklan anu dimulyakeun. Bagian ngeunaan verifikasi kaabsahan email ... hehehehe éta henteu leres, sabab alamat email abdi aya dina daptar aranjeunna. Upami aya anu nyauran kuring sareng nyarios "Héi, naha anjeun atoh upami kami ngajual alamat email anjeun ka jalma sanés?" Nebak naon jawaban na? 

    Alamat email abdi badé dina basis data ieu sareng kuring parantos ngusahakeun éta dihapus. Abdi resep komentar sakedik anjeun ngeunaan kabijakan "milih kaluar" dimana jalma-jalma anu luar biasa ieu bakal nelepon sareng naroskeun "Mr. pelanggan, kami mésér alamat surélék anjeun ti sababaraha pangecér deadbeat anu mutuskeun anjeunna henteu bahagia ngan saukur nguntungkeun tina penjualan anjeun, janten anjeunna ngajual anjeun, janten naha anjeun kapikiran upami urang ngajual inpormasi anjeun ka jalma sanés? ”Kusabab kuring yakin 21 juta jalma badé satuju dibanting ku jalma asing. Sigana rada aneh, henteu saur anjeun? Pikaresepeun pikeun terang nyaéta kuring nyababkeun sababaraha palanggan na janten parah pisan ku NetProspex, janten kuring ngan ukur ngarep-ngarep yén aranjeunna kaleungitan bisnis salaku hasil tina masalah kuring. 

    Ieu garis handap Doug; anjeun TEU NGOMONG KA STRANGERS sareng pariwara kanggo ngagaleuh acak-acakan. Anjeun bahkan henteu ngirim surat ka jalma asing pikeun mésér sampah anu relevan. Éta strategi gagal anu henteu nanaon tapi anjeun daptar hideung tina server sareng nyababkeun tingkat buka sareng klik anjeun murag sapertos batu paribasa. Palanggan anu anjeun tiasa ngaamankeun ngalangkungan email spam, telepon sareng faks mangrupikeun panyebat umum panghandapna nalika ngeunaan kauntungan. Upami tujuan anjeun pikeun nipu jalma, pencét aranjeunna gancang sareng gancang teras ngaleungit ka wengi, maka ieu tiasa janten program pikeun anjeun! Upami tujuan anjeun pikeun ngawangun kasatiaan palanggan sareng nancebkeun kayakinan, program ieu bakal janten kuku dina peti anjeun. Palanggan satia (cerdas) henteu mésér ti spammers.   

    • 2

      Naha anjeun atanapi henteu nyatakeun: "Nalika rékaman didagangkeun ka NetProspex, kontak bakal dibéjaan sareng dipasihan kasempetan pikeun milih-kaluar, sareng ngahapus inpormasi na tina basis data NetProspex."

      Ayeuna kuring henteu yakin naon anu anjeun anggap bohong, tapi nalika anjeun nyarios anu teu leres, kuring bingung kumaha éta leres-leres leres pisan. NetProspex henteu kantos ngahubungi kuring pikeun "nyungkeun idin." 

      Sedengkeun pikeun panggunaan email anu tanggel waler, hayu atuh nyaritakeun hiji atanapi dua hal ngeunaan tanggung jawab. Anggap yén batur henteu ati-ati sareng alamat email na nyaéta "henteu tanggung jawab." Anggap sakedap yén jalma anu rada écés terang kana hukum spam sareng téhnik spam henteu nyandak pancegahan sareng alamat emailna ... éta "henteu tanggung jawab." Tanggung jawab kuring réngsé nalika organisasi jahat ngagunakeun alamat email kuring pikeun kauntungan nalika aranjeunna ngaku moal ngalakukeun éta. Tanggung jawab kuring réngsé nalika perusahaan mayar blogger pikeun nyerat tulisan anu saé pikeun jasa aranjeunna ngarah tiasa ngaku yén aranjeunna "béda." Tapi kuring yakin anjeun henteu mayar kanggo ulasan anjeun, sabab urang sadayana terang yén blogger resep nyéépkeun artos nyalira ka perusahaan acak sahingga aranjeunna tiasa nyerat ulasan anu caang ngeunaan produkna. Nyatana, ngan ringkesan ringkes tulisan anjeun dina situs ieu nunjukkeun yén anjeun sigana seueur barang-barang perusahaan dina kaayaan "tulisan." Sigana urang teu tiasa percanten ka saha-saha ayeuna, bahkan bastion pikiran gratis anu terakhir.

      • 3

        Stephen,

        Hayu urang mimitian ku nami nuluykeun nelepon. Kabohongan mangrupikeun "pernyataan palsu anu dilakukeun kalayan dihaja ngahaja nipu". Kuring nyayogikeun blog inpormasi gratis pikeun anu resep pikeun nyayogikeun berita sareng inpormasi ngeunaan produk anu bakal ngabantosan usaha pamasaran perusahaan. Kumaha padamelan kuring diganjar upami kuring saukur ngabohong? Sabaraha pamiarsa kuring bakal gaduh? Naha kuring bakal nempatkeun reputasi sareng bisnis kuring dina résiko sapertos kitu?

        Punten baca kawijakan Netprospex:
        "Pangguna tiasa milih milih anu henteu nampi komunikasi e-mail ti NetProspex sareng jelas paréntah milih kaluar dilebetkeun kana seratan e-mail atanapi nganuhunkeun kami di 1-888-826-4877."

        Naha anjeun nyauran aranjeunna?

        Pos blog abdi ngalaporkeun prosés anu sami anu sami anu dijelaskeun ku kuring dina démo aranjeunna. Upami anjeun prustasi sareng bisnis "jahat" anu ngabagi email anjeun atanapi salah ngagunakeun éta, candak éta sareng aranjeunna! Abdi hoyong pisan anjeun! Upami aranjeunna ngalaksanakeun naon anu anjeun carioskeun, kuring henteu nguciwakeun éta ku cara naon waé. Upami anjeun pikir aranjeunna parantos ngalanggar istilah jasa, tungtutanana. Upami aranjeunna ngalanggar peraturan SPAM, laporkeun. Abdi henteu tiasa ngabantosan anjeun. Abdi henteu damel pikeun aranjeunna. Abdi henteu nambihan alamat email anjeun ka aranjeunna. Abdi henteu ngirim email ka anjeun.

        Upami anjeun yakin yén kuring ngalanggar peraturan FCC sareng mayar kanggo artikel sareng henteu ngungkabkeunana, buka laporkeun kuring! Abdi tiasa mastikeun yén buku kuring aya dina urutan. Kuring gaduh pemirsa anu hébat anu ngahargaan padamelan kuring sareng blog teras-terasan lancar. Abdi henteu peryogi dukungan anjeun. Candak trolling sengsara anjeun di tempat séjén.

        Doug

        • 4

          "Nalika rékaman diperdagangkan ka NetProspex, kontak bakal dibéjaan sareng dipasihan kasempetan pikeun milih-kaluar, sareng nyabut inpormasi na tina database NetProspex."

          Anjeun teras-terasan ngahindaran ieu sareng kuring badé naroskeun deui, pikeun catetan, naha ieu atanapi henteu ieu kabijakan aranjeunna? Naha anjeun parantos nyobian pikeun mastikeun ieu atanapi anjeun ngan ukur nyandak kecap éta? Sakumaha anu kuring saurna sateuacanna, blog anjeun maca sapertos iklan, sareng nalika anjeun ngirimkeun gambaran anu teu leres pikeun perusahaan, sareng kabijakan anu pastina henteu dituturkeun, kuring tetep panasaran naha anjeun bakal ngalaporkeun hal tanpa mastikeun verifikasi pikeun akurasi? Éta bakal sapertos ngawawancara tersangka pembunuhan sareng naroskeun anjeunna naha anjeunna ngalakukeun kajahatan, teras ngalaporkeun waleranna salaku papanggihan kanyataan. Paling heunteu anjeun kaliru tina jurnalistik anu teu sopan. Anjeun nyauran trolling ieu; Kuring nelepon ieu ngabenerkeun (sareng Abdi janten hadé di dieu) kaleresan salah. 

          Sareng upami kuring troll, anjeun ngalanggar aturan anu munggaran. Entong tuang troll.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.