Crowdsource Pembersihan Data B2B Anjeun

sumberdaya b2b

Minggu kamari kuring gaduh diskusi anu saé sareng jalma-jalma di NetProspex, Parangkat Lunak salaku pakakas jasa anu ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun sareng mastikeun usaha kana rékaman kontak bisnis. Sistemna cukup euyeub, parantos ngempelkeun data dina langkung ti 21 juta kontak B2B anu diverifikasi.

kartu bisnis sKadang-kadang gampang pikeun ngumpulkeun nami, alamat email atanapi bagian sanés inpormasi pihak. Nanging, jalma ngalihkeun padamelan unggal sababaraha taun rata-rata, janten basis data B2B sering ngeuyeumbeu. Ngiringan catetan maot tiasa gaduh pangaruh anu parah dina pangiriman email anjeun sareng bahkan ngahalangan anjeun. Salaku tambahan, éta henteu ngabantosan tim penjualan anjeun nalika kalungguhan anjeun datang sareng data parsial.

NetProspex mulus ngahijikeun sareng CRM anjeun sareng badé nawiskeun hiji API sahingga sistem éksternal ngan saukur tiasa ngabersihkeun sareng ningkatkeun data na sacara otomatis. Salaku insentif tambihan, nalika anjeun unggah rékor énggal ka NetProspex, anjeun bakal disayogikeun kiridit ... kumargi anjeun nembé janten bagian tina riungan anu ngverifikasi data! Éta mangrupikeun cara anu bijaksana pikeun narik perusahaan anyar pikeun ngagabung kana jasa sareng ngajaga biaya handap pikeun palanggan éta!

Kieu kumaha Netprospex jalan:

  1. Pangguna nambihan kontak kana database NetProspex di tukeran pikeun kontak anyar. Kisaran téknologi proprietari digunakeun pikeun mastikeun yén data anu dicandak ku jalma parantos diverifikasi sareng kualitas basis data dijaga ku sababaraha waktos.
  2. Alat pamilarian dumasar-wéb NetProspex's nyayogikeun pisibilitas anu langkung ageung kana target pamiarsa anu tepat, sareng ngamungkinkeun pangguna pikeun bagéan prospék ku nargétkeun kriteria kalebet fungsi padamelan, industri, ukuran perusahaan, lokasi geografis, perusahaan khusus, nami, panerapan téknologi, sareng seueur deui.
  3. Catetan akhir disayogikeun inpormasi kontak, inpormasi profil sosial, sareng tanggal sareng skor anu ngagambarkeun akurasi sareng waktos rékaman éta diverifikasi.

verifikasi clenestep

Sistemna lumayan mahal (kalayan jaminan kualitas) mimitian ti $ 0.75 per catetan. Biaya dikurangan sacara signifikan upami anjeun mésér kiridit unduh sateuacanna ... dugi ka 18 sén per rékor pikeun 1 juta rékaman. Pikeun saha waé anu ngagaleuh jasa ngabersihan data kapungkur ... ieu mangrupikeun harga anu lumayan. Tong hilap anjeun kéngingkeun kiridit kanggo unggah anjeun ogé!

Anjeun tiasa ogé ngagunakeun NetProspex's kamampuan milarian:
neangan

Pikeun anjeun anu mikir yén sistem sapertos kieu panginten rada jahat: Nalika rékaman didagangkeun ka NetProspex, kontakna dibéjaan sareng dibéré kasempetan pikeun milih-kaluar, sareng nyabut inpormasi na tina basis data NetProspex. Éta lumayan jauh tina sistem anu sanés anu ngempelkeun sareng ngajual data anjeun kalayan teu paduli! Salaku tambahan, NetProspex nungtut konsuménna pikeun patuh BISA-SPAM sateuacan nganggo rékaman kanggo email.

4 Komentar

  1. 1

    Janten Doug, naha ieu iklan? Kusabab anjeun parantos daptar sababaraha kabohongan terang-terang dina tulisan ieu anu sigana sanés ngan ukur panempatan iklan anu dimulyakeun. Bagian ngeunaan verifikasi legitimasi email…hehehe, éta teu bener, sabab alamat surélék kuring aya dina daptar maranéhanana. Upami aya anu nelepon kuring sareng nyarios "Héy, naha anjeun kapikiran upami urang ngajual alamat email anjeun ka jalma sanés?" Tebak naon jawaban nu bakal? 

    alamat surélék abdi landed on database ieu sarta kuring geus ngaliwatan naraka nyoba neangan eta dihapus. Abdi bogoh komentar saeutik anjeun ngeunaan kawijakan "milih kaluar" dimana jalma incredibly berehan ieu bakal nelepon jeung nanya "Mr. customer, urang meuli alamat surélék anjeun ti sababaraha pangecér deadbeat nu mutuskeun anjeunna teu senang saukur profiting tina diobral Anjeun, jadi anjeunna dijual anjeun kaluar, jadi anjeun kapikiran lamun urang ngajual info anjeun ka jalma séjén? ” Kusabab kuring yakin 21 juta jalma bakal satuju pikeun di-spam ku urang asing. Sigana rada aneh, teu nyangka? Ieu nice uninga yen Kuring geus ngabalukarkeun sababaraha konsumén maranéhna pikeun meunang geulis aggravated kalawan NetProspex, jadi kuring ngan bisa miharep yén maranéhna leungit sababaraha usaha salaku hasil tina troubles kuring. 

    Ieu garis handap Doug; anjeun ULAH EMAIL STRANGERS kalawan advertisements mésér crap acak. Anjeun malah teu ngirim mail strangers mésér crap relevan. Ieu strategi gagal nu teu nanaon tapi meunang anjeun blacklisted ti server sarta ngabalukarkeun kabuka sarta klik ongkos anjeun turun kawas batu paribasa. Konsumén anu anjeun tiasa amankeun ku email spam, telepon sareng fax mangrupikeun pangbagi umum anu panghandapna pikeun kauntungan. Upami tujuan anjeun pikeun scam jalma, pencét aranjeunna gancang sareng gancang teras ngaleungit dugi ka wengi, maka ieu tiasa janten program pikeun anjeun! Upami tujuan anjeun nyaéta pikeun ngawangun kasatiaan pelanggan sareng instill kapercayaan, program ieu bakal janten paku dina peti anjeun. konsumén satia (calakan) teu meuli ti spammers.   

    • 2

      Naha anjeun atanapi henteu nyarios: "Nalika rékaman didagangkeun ka NetProspex, kontakna dibéjaan sareng dibéré kasempetan pikeun milih kaluar, sareng ngahapus inpormasina tina database NetProspex."

      Ayeuna kuring henteu yakin naon anu anjeun anggap bohong, tapi nalika anjeun nyarioskeun anu henteu leres, kuring bingung kumaha éta leres-leres leres. NetProspex henteu pernah ngahubungi kuring pikeun "nyuhunkeun idin kuring." 

      Sedengkeun pikeun pamakéan email jawab, hayu atuh ngabejaan Anjeun atawa dua hal ngeunaan tanggung jawab. Nganggap yén batur henteu ati-ati kana alamat emailna nyaéta "teu tanggung jawab." Anggap sakedapan yén jalma anu terang pisan wawuh sareng hukum spam sareng téknik spam henteu nyandak pancegahan tambahan sareng alamat emailna… éta "teu tanggung jawab." Tanggung jawab kuring ditungtungan nalika organisasi anu jahat ngagunakeun alamat email kuring pikeun kauntungan nalika aranjeunna ngaku yén aranjeunna moal ngalakukeunana. Tanggung jawab kuring réngsé nalika perusahaan mayar blogger pikeun nyerat tulisan anu saé ngeunaan jasana supados aranjeunna tiasa ngaku yén aranjeunna "béda." Tapi kuring yakin anjeun henteu dibayar pikeun ulasan anjeun, sabab urang sadayana terang yén blogger resep nyéépkeun artos nyalira ka perusahaan acak supados aranjeunna tiasa nyerat ulasan anu bersinar ngeunaan produkna. Kanyataanna, ngan kasimpulan ringkes artikel anjeun dina situs ieu nunjukkeun yén anjeun sigana hock seueur barang perusahaan dina kedok "artikel." Sigana urang henteu tiasa percanten ka saha waé ayeuna, bahkan benteng terakhir tina pamikiran bébas.

      • 3

        Stephen,

        Hayu urang mimitian ku nelepon ngaran terus. Bohong nyaéta "pernyataan palsu anu dilakukeun ku niat ngahaja pikeun nipu". Kuring nyayogikeun blog inpormasi gratis pikeun anu resep masihan warta sareng inpormasi ngeunaan produk anu bakal ngabantosan usaha pamasaran perusahaan. Kumaha pagawéan kuring diganjar upami kuring ngan ukur ngabohong? Sabaraha pamiarsa kuring bakal gaduh? Naha kuring bakal nempatkeun reputasi sareng bisnis kuring dina résiko sapertos kitu?

        Mangga baca kawijakan Netprospex:
        "Pamaké bisa milih pikeun milih kaluar tina narima komunikasi e-mail ti NetProspex tur jelas kaluar parentah nu kaasup dina talatah e-mail atawa ngan nelepon kami di 1-888-826-4877."

        Anjeun nelepon aranjeunna?

        Pos blog kuring ngalaporkeun prosés anu sami anu dijelaskeun ka kuring dina démo. Upami anjeun frustasi sareng bisnis "nefarious" anu ngabagi email anjeun atanapi salah ngagunakeunana, angkat sareng aranjeunna! Abdi serius hoyong anjeun! Upami aranjeunna ngalakukeun naon anu anjeun carioskeun, kuring henteu ngahampura éta ku cara naon waé. Upami anjeun nganggap aranjeunna ngalanggar syarat jasa, gugat aranjeunna. Upami aranjeunna ngalanggar peraturan SPAM, laporkeunana. Abdi henteu tiasa ngabantosan anjeun. Abdi henteu damel pikeun aranjeunna. Abdi henteu nambihan alamat email anjeun ka aranjeunna. Abdi henteu ngirim email ka anjeun.

        Upami anjeun yakin kuring ngalanggar peraturan FCC sareng mayar kanggo tulisan sareng henteu ngungkabkeunana, laporkeun kuring! Abdi tiasa ngajamin yén buku kuring aya dina urutan. Kuring boga panongton hébat anu appreciates karya kuring jeung blog terus ngalakukeun ogé. Abdi henteu peryogi dukungan anjeun. Bawa trolling mucekil anjeun ka tempat sanés.

        Doug

        • 4

          "Nalika rékaman didagangkeun ka NetProspex, kontakna dibéjaan sareng dibéré kasempetan pikeun milih kaluar, sareng ngahapus inpormasina tina pangkalan data NetProspex."

          Anjeun terus ngahindarkeun ieu sareng abdi hoyong naroskeun anjeun sakali deui, pikeun catetan, naha ieu atanapi sanés kabijakanana? Naha anjeun parantos nyobian pikeun pariksa ieu atanapi anjeun ngan ukur nyandak kecap pikeun éta? Salaku Cenah mah sateuacan, blog anjeun berbunyi kawas hiji iklan, sarta mun anjeun masangkeun portrayals taliti tina hiji parusahaan marengan kawijakan anu assuredly teu dituturkeun, Kuring keur ditinggalkeun heran naha anjeun bakal ngalaporkeun on hal tanpa verifying pernyataan pikeun akurasi? Éta sapertos ngawawancara kasangka rajapati sareng naroskeun ka anjeunna upami anjeunna ngalakukeun kajahatan, teras ngalaporkeun jawabanna salaku kanyataan. Sahenteuna anjeun kaliru ngeunaan jurnalisme shoddy. Anjeun nelepon trolling ieu; Kuring nyebat koréksi ieu (sareng kuring saé di dieu) leres-leres. 

          Sareng upami kuring troll, anjeun ngalanggar aturan anu munggaran. Entong tuang troll.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.