CrowdTwist: Nginsentifkeun, Ngenalkeun sareng Ngahargaan Kasatiaan

crowdtwist

CrowdTwist nawarkeun platform labél bodas, maju analytics sareng suite lengkep manajemén sareng ngalaporkeun alat pikeun ngahijikeun, ngaluncurkeun, ngatur, sareng ngamaksimalkeun usaha ngawangun brand anjeun. Kami nembe ngagaduhan wawancara anu saé sareng Irving Fain dina Tepi Radio Wéb sareng éta masihan kami wawasan kana perusahaan anu leres-leres mangaruhan pamasaran lintas-kanal sareng hadiah.

Kampanye Faktor CrowdTwist X

Upami anjeun hoyong ningali kumaha koordinasi anu saé, kampanye nasional dilaksanakeun, henteu kedah ningali deui ti studi kasus CrowdTwist's X Factor. Kalayan pemirsa langkung ti 8.5 juta jalma, Fox's The X Factor hoyong mendakan cara-cara anyar pikeun miluan pemirsa sateuacan, nalika sareng saatos acara.

Kampanye hoyong ngajalankeun unduhan aplikasi sélulér acara ogé ningkatkeun kagiatan anu dihasilkeun ku masarakat di halaman Facebook sareng tag Twitter. Tungtungna, Fox hoyong nyayogikeun paparan tambahan sareng kasempetan promosi premium pikeun acara pamimpin anu unggul kalebet Pepsi, BestBuy sareng Verizon.

Fox ngungkit platform CrowdTwist dina raraga nyayogikeun pamirsa na program hadiah kipas pamungkas, anu aranjeunna promosikeun via iklan nasional dina kerja sama sareng sponsor judul Pepsi. Sapanjang musim, fans tiasa kéngingkeun poin pikeun sadaya cara aranjeunna berinteraksi sareng acara éta, diantarana:

  • Ngunduh aplikasi mobile acara na
  • Nganjang ka halaman wéb X Factor
  • Nonton acara Pepsi sateuacanna
  • Milih sacara online atanapi ngalangkungan handphone anu lagu-lagu éta hoyong dipidangkeun ku kontestan
  • Nyingkronkeun aplikasi sélulérna kalayan pertunjukan langsung sareng peunteun kontestan penampilan dina layar kadua
  • Kalibet sareng acara halaman Facebook sareng Twitter
  • Ningali galeri poto, maca tulisan, daptar sareng maca email anu aya hubunganana sareng seueur deui…

Fans tiasa ngagaleuh poinna pikeun sababaraha rupa hadiah kalebet selebriti Twitter nyebatkeun ti hakim acara, dagangan édisi terbatas sareng sababaraha éléktronik konsumén anu dipénta tinggi ti mitra acara. Program anu inovatif ieu nyayogikeun Fox sareng lift anu teu pernah dilakukeun dina aktipitas pamirsa, kagiatan layar kadua, interaksi sosial sareng unduhan mobile, ogé nilai paningkatan sareng paparan pikeun sababaraha sponsor.

Hasil Faktor CrowdTwist X

  • Ampir 250,000 jalma daptar pikeun ilubiung dina program kasatiaan acara nalika usum 16 minggu.
  • Langkung ti 75% anggota ngaunduh Aplikasi mobile XTRA FACTOR, kalayan 35% anggota nyinkronkeun pangalaman sélulérna salami acara langsung pikeun muka konci fitur bonus sareng konténna.
  • Langkung ti 50% sadaya anggota berinteraksi di sababaraha acara di unggal acara dina mingguan, kalayan anggota ningali 6x jumlah halaman wéb tibatan anu sanés anggota.
  • Platform anu nyetir sareng ngukur efektivitas ampir 10 juta kesan média sosial di Facebook sareng Twitter.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.