Crunched: Platform Presentasi Anu Ngabantosan Anjeun Ngajual

rengkuh

Dirérét mangrupikeun rapat online sareng platform presentasi anu dioptimalkeun pikeun penjualan. Bersaing langsung sareng jalma sapertos WebEx sareng GotoMeeting, Crunched parantos nyederhanakeun prosésna ku gaduh sistem anu fokus kana rapat, nyukcruk sareng ngabagi file, presentasi atanapi layar anjeun ngalangkungan halaman wéb. Teu aya parangkat lunak pikeun saha waé pikeun ngaunduh sareng nyetél ... kantun pendak sareng buka URL rapat anu parantos ditangtoskeun!

Crunched nawiskeun fitur konci ieu:

  • papanggih - Mimitian konperénsi wéb tanpa parangkat lunak anu nyusu jiwa. Akun éta disertakeun ku URL pribadi sareng nomer konperénsi.
  • nyambungan - Kagungan langkung interaksi pribadi sareng konsumén. Salain tina obrolan, anjeun ogé tiasa ningali profil sosial anu sumping sareng inpormasi lokalitas.
  • ayeuna - Atur sareng nampilkeun geladak atanapi bagikeun layar anjeun. Tim penjualan anjeun tiasa ngabagi sareng ngarékam presentasi ogé!
  • jalan satapak - Presentasi email ngalangkungan tautan anu tiasa dilacak, tingali saha anu maca éta sareng sabaraha lami
  • ngagawe bebarengan - Bagikeun presentasi, rapat, catetan sareng email sareng tim anjeun sahingga sadayana tiasa ngabantosan nguruskeun

Tim penjualan ogé tiasa ngabagi presentasi sareng niténan métrik pikeun sadaya tanaga penjualan. Ieu tiasa nyingkab inpormasi khusus ngeunaan naon anu béda-béda presentasi antara palaku tinggi sareng anu sanés dina tim penjualan anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.