Ngurangan Ukuran File CSS anjeun ku 20% atanapi Langkung

bersihcss

Sakali situs dikembangkeun, éta lumayan pikeun file lambaran gaya cascading (CSS) tumuh nalika anjeun neraskeun ngarobih situs anjeun kana waktos. Malah nalika desainer anjeun mimiti ngamuat CSS, éta panginten ngagaduhan sagala jinis koméntar tambahan sareng pormat anu ngagedur. Ngurangan file anu napel sapertos CSS sareng JavaScript tiasa ngabantosan ngirangan waktos beban nalika pangunjung dugi ka situs anjeun.

Ngurangan file henteu gampang… tapi, sapertos biasa, aya alat di luar sana anu tiasa ngalakukeun padamelan anu saé pikeun anjeun. Kuring kajadian di peuntas BersihCSS, aplikasi anu saé pikeun pormat CSS anjeun sareng ngaoptimalkeun ukuran file CSS. Kuring ngajalankeun file CSS kami ngalangkungan éta sareng ngirangan ukuran file 16%. Kuring tumaros pikeun salah sahiji klien kuring sareng éta ngirangan file CSS na sakitar 30%.

css pangoptimal s

Upami anjeun milarian ngaoptimalkeun JavaScript anjeun, Google Labs ngagaduhan produk Java anu disebat Panutup Panyusun gratis pikeun diunduh - atanapi anjeun tiasa nganggo versi online tina Closure Compiler.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.