Curalate: Ngadamel Pekerjaan Sosial Craps pikeun Merek

analisis1

Korban mangrupikeun platform anu nerapkeun gambar anu maju analytics kana paguneman média sosial pikeun masihan anjeun wawasan anu paling mantap pikeun Instagram sareng Pinterest. Aranjeunna ngabantosan mérek nguatkeun carita na ngarobah pin, suka, hashtags, sareng pengikut kana pendapatan.

Fitur tina Curalate

  • Analytics - Curalate nimukeun penguasa anu ngukur gambar anjeun. Produk top anu dibagi sacara organik tina halaman wéb anjeun, pin sareng papan paling populér dina akun Pinterest anjeun, analisis patalimarga dumasar gambar, sareng ngungkabkeun ROI ti Pinterest. Kaasup métrik pikeun akun Instagram, hashtags, sareng kampanye sareng analisis anu tiada tandingan pikeun persaingan anjeun.
  • Dursasana Konsumén - Paguneman bahan bakar ngeunaan mérek anjeun. Bales pin, repins, sareng koméntar ngeunaan gambar anjeun. Bales kana Tweet ngeunaan eusi anjeun anu asalna tina Pinterest. Kalibet sareng pangacara anu paling berpengaruh & aktipitas anjeun. Pantau kecap khusus ngalambangkeun séntimén atanapi nami mérek.
  • promosi - kakuatan promosi anu paling ramah-konsumén anu sayogi dina Pinterest. Aktipkeun kontes anjeun cicing dimana waé sareng dimana waé - halaman wéb, blog, sareng Facebook anjeun. Nganalisis pangunjung, kesan, pertumbuhan organik, gambar luhur, sareng pendapatan - sadayana tina dasbor Curalate
  • Dursasana Situs - Anggo kontén anu palanggan dianggo paling dina Pinterest sareng Instagram pikeun mikat para pengunjung situs anjeun. Kalayan Curalate, anjeun tiasa ngaidentipikasi eusi mérek anjeun sareng fitur yén eusi dina cara anu pikaresepeun.
    Hayu palanggan mendakan produk anu panas sareng aranjeunna maca eusi anu saé. Sadayana tina hiji platform.

Hatur nuhun ka anu Low Low pikeun ngeposkeun ngeunaan Curalate dina posna, Alat Digital Deui-Tungtung Unggal Pangecér Kabutuhan Ayeuna.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.