Curata: Eusi relevan Curate pikeun Usaha anjeun.

curata screenshot1

Curata mangrupikeun parangkat lunak kurasi kontén, ngabantosan anjeun pikeun gampang manggih, ngatur sareng ngabagi eusi anu aya hubunganana pikeun bisnis anjeun.

Kandungan kurasi mangrupikeun seni sareng sains pikeun mendakan sareng ngabagi kontén kualitas dina topik anu khusus. Curation ngabantosan anjeun ngawangun pamirsa. Anjeun teras ngagaduhan sakumpulan jalma anu langkung ageung pikeun saha waé anu ngabagi eusi anjeun nyalira, sareng saha anu tiasa nyebarkeun éta kecap. via Neicole Crepeau ngeunaan ngayakinkeun sareng Ngarobih

  • Manggih - Curata teras-terasan nyiar wéb pikeun ngaidentipikasi kontén anu aya hubunganana pikeun bisnis anjeun. Platform ngabantosan anjeun mendakan kontén online anu seger sareng bermakna, nyaring sareng ngatur aliran kontén ku cara ngarobih sareng nyetél sumber sareng ngaoptimalkeun
    papanggihan - diajar preferensi eusi salaku kurator anjeun.
  • ngatur - Eusi Katalog sacara cerdas sahingga anjeun tiasa mendakan naon anu anjeun pilari. Eusina tiasa dikelompokkeun sareng diurutkeun janten gampang diakses ku saran pikeun ningkatkeun SEO sareng Dursasana pemirsa. Kana waktosna, platform ngawangun arsip kontén pikeun ningkatkeun optimasi mesin pencari anjeun.
  • ngabagikeun - Nyebarkeun eusi ka hiji, sababaraha atanapi sadayana tujuan online anjeun. Anjeun tiasa nyatet, ngarobih sareng masihan koméntar kana kontén kontainasi anjeun, nyebarkeun ka pamirsa iraha, dimana sareng kumaha anjeun milih sareng ngukur anjeun hasil sahingga anjeun tiasa ngajangkepkeun langkung seueur kana pamiarsa anu anjeun milari.

Ngalaporkeun Curata

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.