Hikmah Média Sosial Curated ti Top Perusahaan Ahli

hikmah média sosial curated ti ahli perusahaan luhur infographic

naon ngalakukeun Profesional Media Sosial Perusahaan ageung terang yén sesa urang panginten moal jelas teuing? NgarujukCandy ngali data ti Jay Baerebook panganyarna, Naros Sosial Sadaya-Béntang: Jalur Karir & Tips ti 27 Profesional Media Sosial Perusahaan ageung pikeun ningali naha urang tiasa mendakan pola anu hartosna.

Inpormasi kalebet tips tentang netepkeun ayana média sosial anjeun, numuwuhkeun pemirsa, ngawangun komunitas sareng hikmah umum pikeun ngagambarkeun mérek anjeun ogé sareng nyayogikeun nilaina.

Pro média sosial propésional anu dicutat kalebet Lauren Teague ti PGA Tour, Vanessa Sain-Dieguez ti Hilton, Katie Morse ti Billboard, Paul Haskell ti Omaha Steaks, Katie Richman ti ESPN sareng X Games, Brad Walters ti Perbaikan Rumah Lowe, Joe Stupp ti Chipotle, Tony Clark ti Cedar Point Amusement Park, Frank Eliason ti Citi, Jodi Gersh ti Gannett, Jason Miller ti Jim Beam, Bryan Srabian ti Raksasa San Francisco, Justin Gardner ti Bioskop AMC, Dave Morse ti Delta Faucet, Kevin Hunt ti Umum Mills, James Royer ti Tampa Bay Lightning, Charlie Kautz ti Taylormade-Adidas Golf, Callan Green ti Sony Electronics, Lauren Salazar ti Weight Watchers International, Amrita Sahasrabudhe ti Aramark Parks and Destinations, Jennifer Beechen ti Whitewave Foods, Adrian Parker ti Patron, Sonny Gill ti US Cellular, Rick Wion ti McDonald's, Scott Monty (saacanna) Ford Motor Company, sareng Jessica Gioglio ti Dunkin 'Brands!

curated-sosial-média-hikmah-ti-luhur-perusahaan-ahli

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.