Kutukan Kembang Emas

Kuring henteu yakin kuring nyarioskeun pilem teuing dina blog. Minggu kamari mangrupikeun minggu pilem anu saé pikeun putra sareng kuring. Kuring ngiringan Blockbuster Online sareng lumayan tiis. Upami anjeun kenal ka kuring, anjeun bakal terang yén éta sesah pisan pikeun kuring pikeun lirén nyéwa tina Video Keluarga lokal. Blockbuster henteu ngagaduhan awéwé anu geulis anu ngirangan biaya telat mah satengah unggal waktos kuring ngadatangan sareng nganggo humor lucu kuring. Kieu kumaha datangna normal:

BVL: Pak Karr, anjeun gaduh $ 14.00 dina biaya telat
Pak Karr: Anjeun leres-leres geulis! Naha anjeun gaduh kabogoh?
BVL: (seuri) Uhhh… leres.
Pak Karr: Nya, nalika ningali anjeunna wengi ayeuna, anjeun pastikeun ngawartosan anjeunna yén anjeunna aya nu lalaki kabeneran di Bumi.
BVL: (seuri langkung, pipi beureum)
Pak Karr: Hapunten ... anjeun geulis pisan Abdi henteu nguping cariosan anjeun!
BVL: Oh ... anjeun gaduh biaya telat tapi kuring nyaritakeun naon, kumaha upami anjeun mayar sadayana wengi ayeuna sareng kuring ngan ukur ngeusi satengah.
Pak Karr: Wah… geulis sareng loma. Anjeun hebat. Nuhun !!!

Ayeuna anu anjeun henteu ningali atanapi ngadangu dina sakabéh épisode ieu nyaéta murangkalih kuring. Putra abdi gancang leumpang jauh pas urang pencét konter - anjeunna terang naon kajadian salajengna. Putri kuring, di sisi anu sanésna, resep cicing didinya sareng nyungkeun permén nalika shtick kuring. Saatos kuring mayar, anjeunna resep ngawartosan ka awéwé kumaha kuring ngalakukeun éta unggal-unggal kuring lebet, sabaraha umur kuring, sabaraha kuring asa, atanapi ngan saukur sabaraha rambut kulawu kuring. Gusti bogoh ka anjeunna!

Kumaha waé ogé! Abdi nyimpang. Upami anjeun resep pisan kana pilem epik, tragedi Shakespearian, sareng / atanapi pilem beladiri, Kutukan Emas Kembang sadayana tilu. Pilem ieu difilmkeun dina set anu pangageungna di dunya, ngagaduhan warna anu cemerlang, akting anu luar biasa sareng kostum anu henteu dipercaya. Abdi mendakan pilem riveting. Nyéwa atanapi mésér éta dinten!

Kutukan Kembang Emas

Pastikeun pikeun nonton DVD lengkep sareng fitur tambahan. Sawangan ngeunaan kumaha pilem na didamel sareng diarahkeun ogé kuli palaku pikeun ngadamel pilem ieu matak narik ati.

3 Komentar

  1. 1

    Kuring sareng salaki ngiringan program "hadiah blockbuster" nembé. Saran pilem kami minggu ieu nyaéta Klik sareng Eragon. Ngarasakeun pilem anjeun dina surat!

  2. 2

    LOL… Sangkaan kuring anu moal jalan pisan sareng jalma counter Blockbuster rata-rata. Kuring ngagaduhan sobat anu saleresna ngagaduhan tanda dina laporan kiridit Experian na pikeun $ 498 dina biaya telat. Anjeunna panginten pantes, tapi wow…

    • 3

      Hai Thor,

      Leres, jalma-jalma di Blockbusters sigana moal ngahargaan éta. $ 498 ?! Aduh! Sora anjeunna leumpang kaluar sareng gorobag sareng teu datang deui! Kuring heran naha anjeunna nyéwa sistem permainan.

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.