Kumaha Ngalaksanakeun Grup Adat Google Analytics sareng Google Tag Manager

pangumpulan eusi

Dina tulisan sateuacanna, kuring ngabagi kumaha nerapkeun Google Tag Manager sareng Universal Analytics. Éta mangrupikeun pamula anu cukup dasar pikeun anjeun kaluar tina bumi, tapi Google Tag Manager mangrupikeun alat anu fleksibel (sareng kompleks) anu tiasa dianggo pikeun puluhan strategi anu sanés.

Nalika kuring sadar yén sababaraha pamekaran tiasa ngirangan sababaraha kompleksitas palaksanaan ieu, kuring milih pikeun milih manual nganggo plugins, variabel, micu sareng tag. Upami anjeun ngagaduhan cara anu langkung saé pikeun nerapkeun strategi ieu tanpa kode - ku sadayana dibagi dina koméntar!

Salah sahiji stratégi éta nyaéta kamampuan cicing Ngelompokkeun Eusi dina Universal Analytics nganggo Google Analytics. Tulisan ieu bakal janten gabungan tina masalah, masalah anu kudu diperhatoskeun, sareng panduan langkah-demi-langkah dina sacara khusus ngalaksanakeun Panglompokan Kandungan ngagunakeun Plugin Google Tag Manager DuracellTomi pikeun WordPress, Google Tag Manager sareng Google Analytics.

Google Tag Manajer Rant

Pikeun alat anu luar biasa rumit sapertos kitu, Google ngadukung tulisan leres-leres nguseup. Kuring henteu ngan ukur ngarenghik, tapi jujur. Sadaya pidéo na, sapertos anu di luhur, mangrupikeun pidéo anu cerah sareng warna ieu dina naon anu tiasa dilakukeun kalayan leres-leres henteu aya undakan, teu aya screenshot dina tulisanana, sareng ngan ukur inpormasi tingkat luhur. Pasti, éta bakal kalebet sadaya pilihan sareng kalenturan anu anjeun anggo tapi anjeun henteu leres-leres ngagaduhan detail dina nyebarkeunana.

Saatos 30 vérsi nyebarkeun tag kuring, puluhan éditan dina Google Analytics, sareng sababaraha minggu ngalangkungan parobihan pikeun tés ... kuring mendakan latihan ieu matak pikasieuneun. Ieu mangrupikeun dua platform anu kedahna lancar tapi leres-leres henteu ampir teu aya integrasi anu dihasilkeun di luar sababaraha bidang anu kedah disiapkeun.

Ngagolongkeun Kandungan Google Rant

Sedengkeun kategorisasi sareng méré tag parantos aya sababaraha dasawarsa, anjeun moal mendakan éta dina kamampuan Ngelompokkeun Kandungan. Sugan kuring nyebarkeun tulisan sapertos kieu anu ngahijikeun sababaraha katégori, welasan sakitar tag, screenshot, sareng video. Naha moal endah pisan pikeun nyiksikan sareng ngabatalkeun inpormasi anu nganggo Google Analytics? Nya, nasib alus, sabab kamampuan anjeun pikeun ngembangkeun grup eusi diwatesan. Teu aya hartosna ngalirkeun sababaraha kategori, tag, atanapi ciri ka Google Analytics. Anjeun nuju nyangkut 5 bidang téks dasarna dugi ka hiji variabel.

Hasilna, kuring parantos ngarancang Panglompokan Kandungan ku cara kieu:

  1. Judul Eusi - Supados kuring tiasa ningali tulisan sapertos "kumaha carana" sareng tulisan sanés anu judulna umum.
  2. Kategori Eusi - Sangkan kuring tiasa ningali kategori primér sareng ningali kumaha populérna unggal kategori sareng kumaha konténna dilakukeun dina jero.
  3. Pangarang Eusi - Supados kuring tiasa ningali panulis tamu kami sareng ningali anu mana anu nyetir hubungan sareng konvérsi.
  4. Jenis Kandungan - Sangkan kuring tiasa ningali infografis, podcast, sareng pidéo pikeun ningali kumaha konténna dilakukeun ngabandingkeun sareng jinis eusi sanés.

Sésa tutorial ieu dumasar kana kanyataan yén anjeun parantos daptar pikeun Google Tag Manager.

Léngkah 1: Nyetél Ngalompokkeun Kandungan Google Analytics

Anjeun henteu leres-leres kedah gaduh data naon waé ka Google Analytics dina raraga nyetél Pangumpulan Kandungan anjeun. Dina Google Analytics, arahkeun ka administrasi sareng anjeun bakal ningali Pengelompokan Kandungan dina daptar:

eusi-groupings-admin

Dina Pengelompokan Eusi, anjeun bakal hoyong tambahkeun unggal pengelompokan eusi:

Tambahkeun Panglompokan Eusi

Catetan dua panah! Pikeun ngahemat diri anjeun tina ripping rambut anjeun nalika data anjeun henteu muncul dina Google Analytics, kedah waspada pikeun mariksa dua kali slot anu cocog sareng nomer indéks anjeun. Naha ieu mangrupikeun pilihan saluareun kuring.

Daptar pengelompokan kontén anu parantos ditingalikeun sapertos kieu (nalika anjeun diklik milah… sabab ku sabab naon sababna Google Analytics resep nyiksa kami pangguna anu obsesip anu panasaran anu heran naha aranjeunna henteu acan diurutkeun dina urutan numerik. Oh… sareng upami éta henteu nyiksa pisan, anjeun moal tiasa mupus pengelompokan kontén. Anjeun ngan ukur tiasa nganonaktifkeunana.)

daptar-eusi-daptar

Wah ... katingalina saé. Tugas urang parantos di Google Analytics! Urut tina… urang kedah nyobian sareng ngirim sababaraha data engké anu urang tiasa marios.

Lengkah 2: Nyiapkeun Plugin WordPress DuracellTomi pikeun Google Tag Manager

Salajengna, urang kedah ngamimitian nyebarkeun data anu tiasa ditangkep, dianalisis, sareng dipicu kode Google Analytics ku Google Tag Manager. Ieu tiasa janten usaha anu sanés pikeun sababaraha pamekar WordPress anu luar biasa di ditu. Kami resep pilihan anu aya ngalangkungan Plugin WordPress DuracellTomi urang. Éta saé diatur sareng didukung.

Candak ID Google Tag Manager anjeun tina Workspace anjeun dina Google Tag Manager teras lebetkeun kana setélan umum plugin> Google Tag Manager ID ID.

google-tag-manager-id

Abdi nyarankeun pisan masang plugin ku ngamangpaatkeun éta metoda custom dimana anjeun ngalebetkeun skrip kana téma anjeun (ilaharna file header.php). Upami anjeun henteu, éta tiasa nyababkeun masalah anu leres anu bakal ngajantenkeun anjeun gélo… dataLayer anu dikirimkeun plugin kana Google Tag Manager kudu ditulis sateuacan skrip dimuat pikeun Google Tag Manager. Kuring henteu ngartos logika anu aya di dinya, ngan ukur terang yén anjeun bakal narik rambut anjeun panasaran naha data henteu leres dikirimkeun tanpa panempatan ieu.

google-tag-manajer-custom

Léngkah satuluyna nyaéta ngonpigurasikeun dataLayers naon anu anjeun badé diteruskeun kana Google Tag Manager. Dina hal ieu, kuring ngalirkeun jinis tulisan, kategori, tag, nami panulis pos, sareng judul tulisan. Anjeun bakal ningali seueur pilihan sanés anu sayogi, tapi urang parantos ngajelaskeun pengelompokan anu kami atur sareng naha.

Data Google Tag Manager WordPressLayer

Dina titik ieu, plugin na dipasang sareng Google Tag Manager dimuat, tapi anjeun henteu leres-leres gaduh data anu dialirkeun ka Universal Analytics (acan). Upami anjeun ningali sumber halaman anjeun ayeuna, anjeun bakal ningali dataLayers diterbitkeun pikeun Google Tag Manager, sanaos:

Témbongkeun Code

Perhatikeun yén dataLayer ngagabung dina pasangan konci-nilai (KVPs). Di hambalan 4 di handap, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha verifikasi ieu tanpa ningali sumber kode halaman anjeun. Pikeun DuracellTomi Plugin, konci na nyaéta:

  • judul halaman - Ieu judul halaman.
  • pagePostType - Ieu naha éta tulisan atanapi halaman.
  • halamanPostType2 - Ieu naha éta mangrupikeun hiji tulisan, arsip kategori, atanapi halaman.
  • halamanKategori - Ieu mangrupikeun jajaran kategori postingan anu dikategorikeun dina.
  • halamanAttribut - Ieu mangrupikeun rangkéan tag anu dipasihan tulisan.
  • pagePostAuthor - Ieu panulis atanapi tulisanana.

Tetep gunana ieu, urang bakal peryogi ieu engké nalika nyerat pemicu kami.

Kuring asumsina anjeun gaduh plugin Google Analytics anu dimuat atanapi anjeun parantos ngalebetkeun analytics tag naskah dina téma anjeun nyalira. Tulis ID Google Analytics anjeun (siga UA-XXXXX-XX), anjeun peryogi anu salajengna. Anjeun bakal hoyong nyabut tag skrip atanapi plugin na, teras beban Universal Analytics ngalangkungan Google Tag Manager.

Léngkah 3: Nyiapkeun Google Tag Manager

Upami anjeun panik ngeunaan henteu gaduh Google Analytics diterbitkeun dina situs anjeun dina titik ieu, hayu urang laksanakeun gancang pisan sateuacan urang ngadamel modifikasi naon waé. Nalika anjeun lebet kana Google Tag Manager, pilih Workspace anjeun:

  1. milih Tambihkeun Tag
  2. milih Universal Analytics, ngaranan tag anjeun di kénca luhur sareng lebetkeun id UA-XXXXX-XX anjeun
  3. Ayeuna bejakeun tag iraha bade dipecat ayeuna ku ngaklik Triggering sareng milih sadaya halaman.

Universal Analytics Tambahkeun Tag Google Tag Manajer

  1. Anjeun henteu réngsé! Ayeuna anjeun kedah pencét nyebarkeun sareng tag anjeun bakal hirup na analytics bakal dimuat!

Léngkah 4: Naha Google Tag Manager Saleresna Gawé?

Oh, anjeun bakal resep anu ieu. Google Tag Manager saéstuna sareng metode pikeun nguji tag anjeun pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngarobih sareng ngalereskeun. Aya sakedik menu dina pilihan Nyebarkeun anu tiasa anjeun pencét - titingali.

Google Tag Manager Pratinjau sareng Debug

Ayeuna buka halaman wéb anu anjeun damel dina tab anyar sareng anjeun bakal sakti ningali inpormasi Tag Manager dina panel footer:

Google Tag Manager - Pratinjau sareng Debug

Kumaha tiis na? Sakali kami ngalangkungan data Ngelompokkeun Kandungan nganggo Google Tag Manager, anjeun tiasa ningali tag naon anu némbakan, naon anu henteu némbakan, sareng data naon waé anu parantos diliwatan! Dina hal ieu, éta Tag anu kami namina Universal Analytics. Upami urang ngeklik éta, urang tiasa leres-leres ningali inpormasi tag Google Analytics.

Léngkah 5: Nyiapkeun Pengelompokan Eusi dina Google Tag Manager

Woohoo, urang ampir réngsé! Nya, henteu leres. Ieu bakal janten léngkah anu leres-leres masihan anjeun waktos anu sesah. Kunaon Kusabab mecat tinjauan halaman dina Universal Analytics sareng Panglompokan Kandungan kedah dilaksanakeun dina hiji acara. Logis, ieu kumaha éta kedah lumangsung:

  1. Halaman WordPress dipénta.
  2. Plugin WordPress mintonkeun dataLayer.
  3. Skrip Google Tag Manager ngajalankeun sareng ngalirkeun dataLayer ti WordPress ka Google Tag Manager.
  4. Variabel Google Tag Manager dicirikeun dina dataLayer.
  5. Pemicu Google Tag Manager diidentifikasi dumasar kana variabelna.
  6. Google Tag Manager ngahurungkeun tag khusus dumasar kana pemicu.
  7. Tag spésifik dipecat anu ngadorong data pangumpulan eusi anu saluyu kana Google Analytics.

Janten… upami hal anu mimiti kajadian nyaéta dataLayer dikirimkeun ka Google Tag Manager, maka urang kedah tiasa maca pasangan konci-nilai éta. Urang tiasa ngalakukeun ieu ku ngaidentipikasi variabel éta diliwatan.

Google Tag Manager Variable-Defined User

Ayeuna anjeun kedah nambihan sareng ngahartikeun masing-masing variabel anu diliwatan dina dataLayer:

  • judul halaman - Judul Eusi
  • pagePostType - Tipe Eusi
  • halamanPostType2 - Tipe Eusi (Abdi resep ngagunakeun ieu kusabab éta langkung spésifik)
  • halamanKategori - Kategori Eusi
  • halamanAttribut - Tag Eusi (anjeun panginten badé nganggo ieu ti waktos ka waktos sanés ngan ukur kategori)
  • pagePostAuthor - Pangarang Eusi

Laksanakeun ieu ku nyerat dina Data Variable Layer Name sareng nyimpen variabelna:

Konfigurasi Variabel

Dina titik ieu, Google Tag Manager terang ngartos kumaha maca variabel dataLayer. Langkung saé upami urang ngan saukur tiasa ngalirkeun data ieu langsung kana Google Analytics, tapi urang henteu tiasa. Kunaon Kusabab susunan kategori atanapi tag anjeun bakal ngaleuwihan wates karakter anu disetél dina unggal Pengelompokan Kandungan anu diijinkeun dina Google Analytics. Google Analytics (hanjakalna) henteu tiasa nampi Asép Sunandar Sunarya. Janten kumaha urang ngubaranana? Heu ... ieu bagian anu nguciwakeun.

Anjeun kedah nyerat pemicu anu milari kategori atanapi nami tag anjeun dina rangkéan rangking anu diliwatan dina variabel dataLayer. Kami henteu kéngingkeun judul, panulis, ngetik kusabab éta istilah téks tunggal. Tapi kategori henteu janten urang kedah marios kategori munggaran (primér) anu diliwatan dina susunan. Pengecualian, tangtosna, nyaéta lamun henteu milih sababaraha kategori per post… maka anjeun ngan ukur tiasa mencét tombol teras pilih Kategori Kandungan.

Ieu katingal parsial dina daptar Pemicu kami:

Pemicu ku Kategori

Ieu conto salah sahiji pemicu pikeun kategori kami pikeun Eusi Pamasaran:

Sababaraha Halaman View Triggers

Kami gaduh ungkapan biasa di dieu anu cocog sareng kategori munggaran (primér) anu diliwatan dina susunan dina dataLayer, maka kami pastikeun yén éta mangrupikeun tulisan tunggal.

Upami anjeun nuju sesah nyerat ungkapan biasa, anjeun panginten hoyong lirén narik rambut anjeun sareng teraskeun Fiverr. Kuring ngagaduhan hasil anu saé pisan pikeun Fiverr - sareng kuring biasana naroskeun éksprési ogé dokuméntasi ngeunaan kumaha jalanna.

Sakali anjeun ngagaduhan set pemicu pikeun tiap kategori, anjeun siap ngawangun daptar tag anjeun! Strategi kami di dieu nyaéta pikeun nulis heula tag Universal Analytics (UA), tapi henteu dipecat iraha waé tag kategori urang dipecat. Daptar anu lengkep sigana siga kieu:

Tag dina Google Tag Manager

Oke… ieu nya! Kami ayeuna badé nyangking sadayana sihir sareng tag kami. Dina conto ieu, kuring bakal ngalirkeun Ngelompokkeun Eusi pikeun naon waé tulisan anu dikategorikeun sareng Eusi Pamasaran ("eusi"):

Grup Kandungan Kategori

Nami tag anjeun, lebetkeun ID Google Analytics anjeun, teras ngalegaan Setélan langkung. Dina bagian éta, anjeun bakal mendakan Grup Kontén dimana anjeun badé ngalebetkeun nomer Indéks persis kumaha anjeun ngasupkeunana Admin Google Analytics Setelan.

Ieu hal anu boloho ... tarekatna kedah cocog urutan setelan Admin Admin anjeun pikeun data. Sistemna henteu cukup calakan pikeun nyandak variabel anu pas pikeun nomer indéks anu pantes.

Kusabab kategori henteu diliwatan (kusabab kasusah susunanana), anjeun kedah ngetik dina kategori anjeun pikeun Indéks 2. Nanging, pikeun 3 grup eusi sanésna, anjeun ngan ukur tiasa mencét kotak di belah katuhu sareng pilih variabel éta langsung diliwatan dina dataLayer. Maka anjeun kedah milih pemicu sareng nyimpen tag anjeun!

Ngulang pikeun tiap kategori anjeun. Maka pastikeun pikeun balik kana tag UA (catch-all) anjeun sareng nambihan pengecualian pikeun masing-masing kategori anjeun. Sawangan sareng debug pikeun nguji sareng mastikeun yén anjeun némbak tag anjeun sareng ngirim data ka pengelompokan eusi leres.

Anjeun kedah tiasa mastikeun sadayana, tapi anjeun masih kedah ngantosan sababaraha jam kanggo Google Analytics dugi ka néwak. Dina waktos sanésna anjeun lebet, anjeun bakal tiasa nganggo Judul Eusi, Kategori Eusi, jeung Pangarang Eusi pikeun nyiksikan sareng ngadaptarkeun data anjeun dina Google Analytics!

3 Komentar

  1. 1

    Hi Douglas,

    Hatur nuhun pikeun nyéépkeun waktos pikeun ngahijikeun tulisan ieu. Salaku profésional anu nyéépkeun seueur waktosna damel sareng Google Tag Manager sareng Google Analytics, abdi hoyong ngabagikeun sababaraha pamikiran anu kuring gaduh kana poin anu anjeun angkat.

    Jigana nu aya sababaraha kalemahan jeung duanana parabot; reply ieu teu bade difokuskeun éta. Sabalikna, kuring badé nyarioskeun titik-titik dina tulisan anjeun dimana kuring nyangka anjeun leres, sareng daérah sanés anu kuring henteu satuju. Kuring yakin jenis dialog ieu cageur dina lingkup profésional urang. Kuring NOT nyoba troll.

    "Kanggo alat anu luar biasa rumit, tulisan Google ngadukung leres pisan"

    Jigana anjeun ningali dokuméntasi anu salah. Ngeunaan pidéo "tingkat tinggi", nuhun — anjeun moal jauh pisan. Dokuméntasi Google pasti pernah ngabandungan, tapi ayeuna langkung saé.

    Kusabab duanana GTM sareng GA mangrupikeun alat anu meryogikeun jumlah pangaweruh téknis anu lumayan pikeun dilaksanakeun kalayan leres, kuring hoyong nyarankeun yén pamiarsa anjeun giliran pituduh pamekar pikeun produk ieu:

    https://support.google.com/tagmanager/
    https://developers.google.com/tag-manager/devguide

    Ogé, internét henteu kakurangan pituduh anu gampang diakses pikeun ngalakukeun naon waé anu anjeun pikahoyong sareng GTM. Sumber pangaweruh anu pangsaéna nyaéta:

    https://www.simoahava.com/
    https://www.thyngster.com/
    http://www.lunametrics.com/blog/

    Dasarna, naon waé anu kuring badé nyerat nyalira ngeunaan GTM parantos katutupan ku tilu éta.

    Sajauh kuring prihatin, dokuméntasi AZ henteu kedah ti Google. Komunitas anu kuat pisan anjeun tiasa mendakan jawaban kalayan sakedik usaha.

    "Ieu mangrupikeun dua platform anu kedah jalanna lancar tapi leres-leres henteu ngagaduhan integrasi anu diproduksi naon waé di luar sababaraha lapangan pikeun dipopulasi."

    Jigana anjeun salah paham naon GTM. Gawéna hébat sareng GA, langkung saé tibatan TMS anu sanés. GTM henteu ngan ukur pikeun nyebarkeun Google Analytics. Kitu cenah, abdi moal nyebarkeun ga ngagunakeun sagala alat sejenna.

    Tag Google Analytics GTM mangrupikeun antarbeungeut pangguna grafis pikeun nyebarkeun kode anu sesah diurus ku seueur jalma.

    Lamun datang ka grup eusi, éta sora pisan gampang pikeun kuring ngeusian dina kotak leutik di GTM kalawan variabel ti nulis.

    ga('set', 'contentGroup', ”);

    sarta boga nilai dinamis widang Anjeun Asezare populata ku logika server-sisi nu leuwih hese pikeun mulasara ti lapisan data.

    "Teu aya hartosna pikeun ngirimkeun sababaraha kategori, tag, atanapi ciri ka Google Analytics"

    Sanaos anjeun leres yén Google Analytics ngarékam nilai-nilai pikeun Grup Eusi salaku senar, sanés susunan atanapi objék, éta ngan saukur terminologi téknis.

    Anjeun leres-leres tiasa ngalihkeun sababaraha kategori atanapi tag ka GA. Hurungkeun Asép Sunandar Sunarya anjeun kana string delimited jeung anjeun geus disetel.

    Variabel JavaScript custom basajan bakal ngahurungkeun Asép Sunandar Sunarya anjeun kana string a.

    fungsi(){
    var pageCategory = {{dl – page – pageCategory}};
    return pageCategory.join("|");
    }

    Tingali artikel ieu kanggo conto cara nganalisis data éta: http://www.lunametrics.com/blog/2016/05/25/report-items-in-multiple-categories-in-google-analytics/

    Naha anjeun peryogi terang sababaraha JavaScript dasar pikeun ngagunakeun GTM sacara efektif? Pasti. Éta datangna pondok tina alat? Leres pisan henteu. Ieu TMS. Tangtu anjeun kudu nyaho javascript ngagunakeun eta.

    ” Oh… sareng upami éta henteu cekap nyiksa, anjeun moal tiasa ngahapus grup eusi. Anjeun ngan ukur tiasa nganonaktipkeun. ”

    LERES PISAN. Saleresna kedah aya togél pikeun ngahapus lapangan tina laporan.

    "Lapisan data anu dikirimkeun ku plugin ka Google Tag Manager kedah diserat sateuacan naskah dimuat pikeun Google Tag Manager"

    Ieu mangrupikeun masalah sareng plugin. Panulis plugin ieu mimitina dataLayer teu leres sareng henteu nganggo "acara" anu mangrupikeun beus olahtalatah internal GTM. Ulah tarik kaluar bulu anjeun, sanajan. Teu patut.

    Luncat ka lengkah 5 (léngkah-léngkah séjén sigana dina udagan)

    "Kusabab Asép Sunandar Sunarya anjeun tina kategori atawa tag bakal ngaleuwihan wates karakter disetel dina unggal Grup Kandungan diwenangkeun dina Google Analytics. Google Analytics (sedih) teu bisa nampa hiji Asép Sunandar Sunarya. Jadi kumaha urang meunang sabudeureun eta? Euh… ieu bagian anu matak frustasi.”

    Ieu sanes masalah wates karakter pikeun ga. Anjeun ngan perlu ngarobah Asép Sunandar Sunarya anjeun ka string, nu nilai ekspektasi di API ga urang. Hiji diménsi ngajelaskeun hal. Jadi senar (kecap) anu dipiharep.

    "Sakali anjeun gaduh set pemicu pikeun tiap kategori, anjeun siap ngawangun daptar tag anjeun!"

    Heueuh! 🙂 Ulah turun jalur éta. Anggo nilai anu dibatesan sareng anjeun nyalametkeun diri anjeun seueur nyeri sirah.

    "Ieu hal anu bodo ... pesenan kedah cocog sareng tatanan setélan Admin Analytics anjeun pikeun data. Sistemna henteu cekap cekap pikeun nyandak variabel anu pas pikeun nomer indéks anu leres.

    Abdi henteu percanten éta leres. Salami indéks anjeun mangrupikeun angka, nilai indéks bakal ngeusian tag anjeun kalayan nilai anu leres.

    The takeaway positif utama I mibanda tina artikel anjeun nu pamiarsa anjeun kakeunaan cara kritis kana "nyiksikan jeung dadu" data dina ga. Éta penting pisan sareng aya plugins gratis pikeun WordPress anu bakal ngamungkinkeun aranjeunna ngalakukeunana.

    Dina hal ngokolakeun pangumpulan data ku cara anu langkung canggih, éta mangrupikeun fungsi IT pikeun nyayogikeun data anu pas pikeun pamasaran anu ngagaduhan nilai bisnis. Tangtangan anu alat sapertos GTM parantos diwanohkeun ka pasar (kusabab nyoko anu ageung) nyaéta para pemasar henteu nyangka yén aranjeunna kedah ngandelkeun IT pikeun ngumpulkeun data. Aranjeunna ngalakukeun. Bisi dina titik -> API GA merlukeun string pikeun widang Custom Dimensi. Mun anjeun teu transpose hiji Asép Sunandar Sunarya kana string a, anjeun bakal mungkas nepi nyieun hiji angka absurd tina tag. Éta sanés solusi anu elegan, atanapi bahkan diperyogikeun.

    Abdi ngarepkeun tanggapan kuring ngeunaan tulisan anjeun katampi kalayan saé. Abdi henteu nyobian troll. Sabalikna, kuring nyobian nambihan pangalaman sareng alat anu anjeun bahas pikeun ngalegaan paguneman sacara profésional sareng konstruktif.

    pangalusna,

    Yahoshua

    • 2

      Yehoshua, anjeun bercanda? Éta sanés trolling… éta tanggapan anu luar biasa. Suka pisan kana eupan balik sareng kaahlian anu anjeun bagikeun ka pamiarsa kami.

      Catetan: Kuring ngagaduhan indéks anu disetél leres dina data anu disalurkeun pikeun Grup Kandungan tapi henteu tiasa dianggo nalika henteu dina urutan anu leres.

      Nuhun sakali deui!

  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.