Pangaruh Bungkus Khusus pikeun Penjualan E-commerce anjeun?

jualan dampak bungkusan

Salah sahiji paket munggaran anu kuring kantos buka anu khusus nyaéta MacBookPro munggaran anu kuring meser. Éta raoseun sapertos unveiling nalika kuring muka kotak gaya koper nganggo laptop sareng asesoris anu pas dina jero. Éta mangrupikeun inpormasi utama, sareng anjeun tiasa ningali perawatan Apple nyandak pikeun mastikeun yén kuring terang éta khusus nalika kuring muka kotak.

Kolega kuring damel di industri suplai kageulisan. Anjeunna nunjukkeun kuring dimana sababaraha produk anu aranjeunna minuhan pikeun palangganna ngagaduhan kontainer, bungkus, bungkus, sareng kotak anu hargana langkung penting tibatan salep asli anu aya dina éta. Sareng damel sadayana bédana. Kalayan ngarancang kalayan saé sareng bungkus produk, aranjeunna tiasa ngecas dugi ka 4 atanapi 5 kali harga salep fisik! Sareng aranjeunna minuhan puluhan rébu produk sapoé.

Kami parantos ngabahas pangalaman balanja sakedik, tina pamanggihan balanja atmosfir puluhan taun ka pengker ka Buku Brian Solis ngeunaan pamasaran pangalaman - usaha mimiti mikawanoh deui pangalaman.

Shorr Packaging disurvei ratusan pembeli e-commerce déwasa anu ngagambarkeun bagian silang Amérika. Tujuanana nya éta pikeun ngartos preferensi konsumén sakitar bungkusan custom sareng kumaha balanja frekuensi sareng belanja mangaruhan preferensi éta. Kuncén nyandak jauh tina survey éta pembeli premium (nasabah anu nyéépkeun langkung ti $ 200 sasasih) nempatkeun nilai tambihan dina desain bungkusan custom.

Pakét khusus mangrupikeun pangalaman taktil anu munggaran anu dipibanda ku pelanggan e-commerce sareng merk anjeun, janten penting pikeun masihan kesan anu positip.

Dina survey, Shorr mendakan yén ngan 11% konsumén e-commerce lengkep wareg ku bungkus anu ditampi ayeuna-ayeuna. Shorr mendakan yén konsumén anu mundur méakkeun rata-rata 67% langkung seueur tibatan pelanggan mimitina-waktos anu salajengna nguatkeun pentingna ngadamel kesan anu saé ku bungkusan anjeun.

Unduh Laporan Kemasan Shorr

Éta henteu sadayana ngeunaan kabiasaan mésér, ogé. Nalika éta pangalaman unik, 37% pembeli premium bagikeun pangalaman éta online! Sanaos seueur dunya manufaktur panginten ningali bungkusan salaku biaya operasional anu diperyogikeun, panginten usaha anjeun kedah ningali bungkus khusus salaku pamasaran investasi. Aya seueur rohangan pikeun diperbaiki - ngan 11% konsumén nyarios yén aranjeunna kataji ku bungkus produk anu aranjeunna ngagaleuh.

Pakét Ecommerce

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.