7 Cara pikeun Ngajamin Website Centric Palanggan

jaba centric konsumén

Kuring nembé marios sababaraha halaman wéb perusahaan CPG / FMCG sareng naon anu kuring pikasediheun! Ieu mangrupikeun organisasi sareng konsumén dina nami aslina janten aranjeunna kedah paling centric-konsumen, leres? Nya enya tangtosna!

Sareng sakedik diantarana nembongan nyandak sudut pandang konsumen nalika nyiptakeun halaman wébna. Malah sakedik anu cekap gumbira ngajantenkeun kuring hoyong uih deui kana halaman wéb na, sahenteuna iraha wae pas!

Tina ulasan kuring ngeunaan sababaraha situs, katingalina sapertos kaseueuran organisasi ngawangun situs wébna pikeun ngabagi bahan sareng konsuménna. Nanging, éta inpormasi maranehna hoyong bagikeun, sanés anu dipikaresep ku konsumén.

Ieu ngajantenkeun kuring mikirkeun naon anu bakal penting, tina sudut pandang palanggan, kalebet dina halaman wéb. Ieu daptar tujuh hal, tapi kuring ngabagéakeun ideu anjeun atanapi tambihan dina koméntar ieu di handap.

7 Hal anu KUDU aya dina Halaman Wéb

  1. Struktur anu jelas nyaéta intuitif. Anjeun masih kedah ngalebetkeun sitemap pikeun anu peryogi bantosan langkung seueur atanapi anu kirang logis dina pamilarian.
  2. Gampang mendakan tautan kontak, atanapi detil perusahaan lengkep dina halaman bumi. Ieu kedah kalebet nomer telepon, email, alamat pos sareng jalan, sareng ikon média sosial. Anjeun kedah émut yén jaman ayeuna, palanggan sering angkat ka halaman wéb pikeun milarian terang kumaha ngahubungi mérek atanapi perusahaan. Kituna ngajantenkeun sakumaha gampangna pikeun aranjeunna.
  3. Daptar mérek, produk sareng jasa anjeun. Kusabab palanggan mikirkeun mérek méméh katagori, kalebet gambarna, babarengan sareng detil anu salengkepna sapertos eusi rangkep sareng bahan-bahanna. Tambihkeun saran panggunaan, utamina upami aya watesan, sareng inpormasi dimana dimana mendakanana, utamina upami sebaran diwatesan. Ieu mangrupikeun kanyataan minimum anu kedah dilebetkeun, tapi tangtosna anjeun tiasa ngalebetkeun detil langkung seueur anu anjeun terang tiasa dipikaresep sareng penting pikeun palanggan terang.
  4. Bagéan ngeunaan bagian anu nunjukkeun detil perusahaan, kalebet tim manajemén na - sanés (ngan) sutradara sanés éksékutip. Upami anjeun perusahaan global, tambahkeun daérah géografis anu anjeun tutup sareng tawarkeun pilihan basa dina halaman utama. Pernyataan misi perusahaan, nilaina, strategi sareng budaya na ogé penting pikeun dibagi sareng ngabantosan ngawangun gambar anu positip sareng konsumén. Sanaos anjeun kedah gaduh bagian média pikeun wartawan sareng investor, konsumén ogé resep terang naon anu lumangsung ku mérek karesepna, janten tambahkeun bagian berita ku carita-carita pangénggalna.
  5. Eusi anu berharga tina sudut pandang konsumén. Situs kedah rutin diénggalan sareng gaduh kasaluyuan cross-browser sareng gambar anu ramah-wéb. Kusabab poto sareng pidéo mangrupikeun salah sahiji elemen anu paling populer di wéb, kalebet atanapi diondang konsumén anjeun pikeun nambihan gambar sorangan.

Purina parantos janten situs anu dipikaresep ku eusi na anu dihasilkeun ku pangguna, anu ogé nambihan TVC sareng iklan cetak na anu pang anyarna. Jalma resep nonton, mairan sareng ngabagi matéri énggal, janten gampang pikeun aranjeunna dilakukeun sareng pikaresepeun rutin balik pikeun beja anu pang anyarna.

  1. Bagéan FAQ kalayan patarosan anu paling sering ditaros. Daérah ieu ogé kedah diperbarui sacara rutin sareng patarosan anu aya dina garis perawatan sareng tim layanan palanggan.
  2. Utiliti sapertos milarian, daptar sareng langganan formulir, sareng RSS feed pikeun palanggan anjeun pantes ditambihan, pikeun ngabantosan aranjeunna ngaoptimalkeun eusi situs anjeun. Salaku tambahan, kode tracking sareng analisis bakal ngamungkinkeun anjeun nuturkeun dimana sareng naon anu sering di tingali ku konsumén. Ieu bakal nyayogikeun langkung seueur inpormasi tibatan anu diala ku naroskeun ka palanggan langsung, bagian mana anu peryogi révisi atanapi ngagantian.

Conto anu saé pikeun inspirasi

Salah sahiji halaman wéb perusahaan anu langkung saé anu kuring kantos mendakan sareng anu ogé pikaresepeun pikeun berinteraksi, nyaéta situs anu Reckitt Benckiser. Éta leres-leres resep sareng aktipitas kuring pikeun sababaraha waktos sareng di seueur daérah anu béda. Salaku conto, tibatan daptar biasa mérekna sareng logo na, éta nunjukkeun naon anu disebatna Powerbrand line-up ditampilkeun dina rak ritel atanapi di kamar di bumi maya (kuring ngaku épék sora na ngambek kuring rada, tapi anjeun tiasa mareumanana). Anjeun teras tiasa pencét gambar produk pikeun kéngingkeun langkung seueur inpormasi, kategori sareng iklan na anu pang anyarna.

Ngajak partisipasi pemirsa ngadorong jalma pikeun ngeklik sadaya mérek pikeun milarian terang ngeunaan éta. Sareng demonstrasi interaktif dunya perusahaan Reckitt Benckiser, ngalangkungan tambihan kaulinan sareng tantangan, nambihan banding salajengna, henteu ngan ukur pikeun konsumén, tapi ogé pagawé anu kapungkur, ayeuna sareng anu berpotensi.

Tingali kana situs aranjeunna ngaitkeun di luhur sareng ngabandingkeun kana halaman wéb perusahaan anjeun nyalira. Anu anjeun hoyong nyéépkeun waktos? Naha situs anjeun mangrupikeun perusahaan atanapi customer-centric? Naha anjeun ngagaduhan tujuh hal anu disebatkeun di luhur pikeun halaman wéb anjeun nyalira? Upami henteu, waktosna kanggo mikir pelanggan heula.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.