Ngaduan Teu Gampang

keluhan konsumén

Nalika urang nuju mamatahan strategi média sosial pikeun klien kami, léngkah munggaran urang pikeun mastikeun yén aranjeunna ngagaduhan strategi layanan palanggan. Konsumén sareng bisnis teu paduli saha anu ngatur ayana Twitter, Facebook atanapi LinkedIn anjeun ... upami aranjeunna gaduh keluhan, aranjeunna hoyong disuarakeun sareng ditanganan sacara propésional sareng éfisién. Kurangna strategi pikeun nungkulan éta keluhan bakal ngancurkeun strategi marketing média sosial naon waé anu anjeun ngarepkeun.

Infographic Zendesk urang, Ngaduan Teu Gampang, ngagambarkeun kumaha parasaan konsumén ngeunaan responsif anjeun (atanapi kakuranganana) kana keluhanana dina média sosial. 86% jalma anu humandeuar ngeunaan mérek via média sosial anu henteu nampi réspon bakal ngahargaan hiji, sareng 50% jalma nyarios yén aranjeunna bakal dihalangan tina janten nasabah upami patarosan sareng keluhanna teu dipaliré dina média sosial.

Keluhan jasa Zendesk Cusomter

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.