"Palanggan Mimiti" Kedah janten Mantra

Palanggan Kahiji

Manfaatkeun kakuatan seueur téknologi pamasaran canggih anu sayogi mangrupikeun léngkah anu saé pikeun bisnis, tapi ngan ukur lamun tetep aya konsumén dina pikiran. Tumuwuhna bisnis gumantung kana téknologi, ieu mangrupikeun kanyataan anu teu dibantah, tapi anu langkung penting tibatan alat atanapi sapotong parangkat lunak naon waé anu anjeun jual.

Ngauningaan palanggan anjeun nalika aranjeunna sanés sanés jalma anu langsung nyanghareupan masalah ayeuna, tapi volume data anu seueur pikeun dimangpaatkeun hartosna para pemasar anu cerdas tiasa nampi gambar anu langkung lega tibatan sateuacanna. Nyukcruk métrik anu leres sareng ngalaksanakeun analisa média sosial anu leres mikawanoh konsumén asli langkung gampang tibatan sateuacanna sareng ngabantosan ningkatkeun pamahaman anjeun sadayana pikeun basa pelanggan.

Kumaha Harepan sareng Jasa Palanggan parantos robih

Konsumén parantos langkung saé kana kumaha aranjeunna tiasa ngaksés mérek, utamina ku kamekaran média sosial. Sareng, dina gilirannana, ieu hartosna yén harepan aranjeunna janten langkung seueur nungtut. Paménta ieu henteu kedah ditingali négatip ku mérek sabab éta mangrupikeun kasempetan salajengna pikeun nawiskeun palayanan pelanggan anu hébat sareng pangalaman, sareng nunjukkeun kualitas perusahaanna.

Jasa palanggan real-time geus jadi pakewuh, kalayan hiji survey nunjukkeun yén 32% palanggan ngarepkeun réspon ti mérek dina 30 menit, kalayan 10% salajengna ngarepkeun anu balik dina 60 menit, naha dina "jam kantor" atanapi dina wengi atanapi akhir minggu.

Kisaran alat martech canggih anu sayogi pikeun ngumpulkeun sareng nganalisis data parantos sacara signifikan ngabantosan ogé, kalayan analytics halaman wéb diintegrasikeun sareng pelacakan Dursasana sosial, basis data CRM, sareng statistik anu aya hubunganana sareng unduhan atanapi nomer pendaptaran. Volume tipena béda jinis data ngamungkinkeun pikeun akurasi dina pinpointing konsumén target na bentukna kampanye anjeun sasuai.

Ieu seueur pikeun ngatur sareng tetep di luhur, sareng tiasa kahartos yén mérek tiasa bajoang pikeun ngajaga sadayana supaya tetep tartib. Ieu sababna investasi dina téknologi anu leres leres-leres penting sareng naha ngamangpaatkeun alat intél sosial sareng perangkat lunak di luar masalah. Pikeun ngabantosan mempermudah pangaturan data anjeun pikeun kapentingan konsumén anjeun unsur-unsur ieu kedah janten pertimbangan inti.

Analisis pesaing

Nyaho naon anu dilakukeun ku pesaing anjeun mangrupikeun inti pikeun milarian hak sareng kalepatan dina industri anjeun. Anjeun tiasa déposisi pesaing anjeun ku ngan saukur nuturkeun kasuksésan sareng kagagalanana caket sareng ngetok kana suka sareng henteu resep anggota pemirsa.

Pelacakan sareng patokan patandingan ngamungkinkeun anjeun milarian posisi anjeun dina industri anjeun sareng damel pikeun ningkatkeun waktos anu diperyogikeun. Anjeun tiasa nganalisis jinis métrik anu sami tina kagiatan sosial pesaing anjeun nalika anjeun ngalakukeun sorangan, nyaimbangkeun métrik kasombongan ngalawan data anu langkung nyata anu tiasa anjeun anggo.

Target Pemirsa Propil

Kalayan seueur inpormasi ngeunaan pemirsa anu sayogi, henteu aya alesan pikeun henteu ngahususkeun eusi sareng nganteurkeun pangalaman palanggan anu luar biasa. Dina conto ieu baju sareng merek homeware Teras dimungkinkeun pikeun ningali kumaha ngartos kapentingan konsuménna tiasa ngabantosan aranjeunna pikeun ngarencanakeun kampanye ka hareup.

Target Pemirsa Propil

Data ieu sigana siga acak tapi teu nanaon tapi. Ningali sacara raket kana data Sotrender, éta nunjukkeun Teras persis dimana nyandak kampanye na di masa depan sareng topik naon anu tiasa ngiringan pamirsa kalayan épéktip. Gaduhan inpormasi ieu penting pisan pikeun ngarencanakeun kampanye ka hareup sareng ngabantosan pikeun mastikeun yén aranjeunna paling diposisikan pikeun tingkat Dursasana anu langkung luhur.

Kamekaran produk

Naon anu konsumén Anjeun hoyong? Anjeun panginten terang naon anu anjeun badé ngembangkeun tapi éta anu dipikahoyong ku jalma? Malah eupan balik anu teu dipiharep ngalangkungan média sosial tiasa dianggo positip dina pamekaran produk sareng anjeun tiasa milih ngaléngkah deui sareng ngalibetkeun palanggan anjeun dina pamekaran produk anjeun.

Coca Cola ngalakukeun ieu sareng aranjeunna Mérek VitaminWater sabab damel sareng fanbase Facebookna pikeun milarian anu ngabantosan ngembangkeun rasa anyar. Tien Juara dibéré $ 5,000 kanggo damel sareng tim pangembangan dina nyiptakeun rasa anyar sareng ngahasilkeun tingkat Dursasana anu ageung sareng langkung ti 2 juta penggemar Facebook VitaminWater kalibet dina prosés pamekaran produk.

Idéntifikasi Influencer sareng Target

Dina unggal séktor ayeuna aya pangaruh penting anu ngagaduhan harga sareng perhatian anu hébat dina komunitas online. Merek ngarangna pikeun ngahubung sareng influencer ieu, nyéépkeun waktos sareng bahkan kauangan kauangan pikeun ngayakinkeun influencer pikeun ngamajukeun sareng ngajengkeun produkna.

Kalayan influencer makro sareng mikro dina paménta tinggi, bisnis anjeun kedah milari jalma anu tiasa ngajengkeun pikeun bisnis anjeun sareng anu paling caket sareng palanggan udagan anjeun. Kalayan mantra 'pelanggan munggaran' anjeun kedah milari influencer anu hartosna naon pikeun pemirsa anjeun sareng tiasa janten tambahan anu berharga pikeun usaha pamasaran anjeun, sanés ngan ukur "saha waé" anu gaduh nami sareng itungan pengikut anu pantes. Identipikasi influencer anu pas pikeun mérek anjeun leres-leres penting pikeun kasuksésan dina seni halus tina pamasaran influencer.

Anjeun hoyong posisi mérek anjeun salaku salah sahiji anu bangga dibélaan ku konsumén, tapi pikeun ngahontal advokasi anjeun kedah pinuh fokus kana konsumén. Gampang pisan pikeun dibungkus dina téknologi sareng mopohokeun aspek manusa tina upaya pamasaran anjeun. Téknologi aya pikeun ngabantosan sareng ngabantosan dina nganteurkeun pangalaman palanggan anu pangsaéna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.