Wawasan Palanggan dina Jaman Digital

methinks wawasan palanggan digital

Kéngingkeun eupan balik palanggan anu relevan-sareng kéngingkeun gancang-langkung penting tibatan kantos pikeun kasuksésan bisnis. Pasti, rekrutmen ngalakukeun-éta-diri anjeun sesah, anu diwawancara panalungtikan henteu pernah sakumaha anu dijangjikeun, sareng Kala pikeun kéngingkeun wawasan palanggan ngarasa panjang teuing pikeun ngadamel bédana pikeun bisnis. Tapi, aya cara anu langkung saé pikeun kéngingkeun wawasan palanggan anu diperyogikeun anu ngabuktoskeun arah produk sareng bisnis anjeun.  

Kombinasi téknologi modéren ngahiji pikeun nyiptakeun wawasan palanggan anu langkung saé, gancang, langkung mirah. Solusi wawasan palanggan anyar pangsaéna ngungkit smartphone. Kategori produk énggal disebat solusi Research-as-a-Service (RaaS), sareng produk RaaS anu pangsaéna fokus kana ngaleungitkeun frustrasi logistik anu aya dina metode tradisional nyiptakeun panilitian kualitatif. Solusi RaaS nguatkeun panaliti, pengusaha, manajer produk, désainer sareng pemasar pikeun fokus deui kana naon anu paling penting; ngupingkeun palanggan sareng prospek, sareng ngahijikeun wawasan manusa kana UX sareng roadmap produk.

Dimana Panilitian Kualitatif Rusak

Salaku Marc Andreesen kasohor nunjukkeun, "parangkat lunak tuang dunya." Sareng, teu aya conto anu langkung saé tibatan prosés, alat sareng timeline pikeun ngawangun produk. Jaman Lean-Agile nyiptakeun ledakan pamekaran produk anu didorong ku data di sadaya industri, sareng alat pikeun coding, ngarancang, nguji, nganalisis sareng ngintunkeun produk - pipa produksi dirobah sadayana, ngan ukur nyiptakeun pandangan manusa. Data Big sareng Kecerdasan Artosipikasi nunjukkeun jangji bakal ngajantenkeun panilitian kualitatif luntur, tapi sadayana janji éta parantos tacan kacumponan sareng kabutuhan wawasan manusa masih saé, sareng garis waktos sareng pakakasna luar-léngkah sareng pamekaran produk modéren. Dugi ka ayeuna, panilitian kualitatif diturunkeun sareng cara anu sami dina dua puluh taun ka pengker, sareng ieu naha éta henteu praktis deui: 

  • Métode tradisional ngaéksekusi panalungtikan konsumén mahal
  • Logistik ngajantenkeun kéngingkeun wawasan panilitian waktos-intensif sareng terbatas
  • Milarian wawasan palanggan dina sababaraha tahapan R&D ngaganggu laju, gancang ka pasar
  • Perusahaan peryogi aksés ka konsumén targetna, cukup caket henteu kaitung

Ngembangkeun Panilitian kualitatif

Ngagunakeun téknologi canggih pikeun ngungkulan tantangan logistik anu historis alamiah dina panilitian kualitatif, solusi RaaS nguatkeun panaliti pikeun fokus deui kana naon anu paling penting: ngalakukeun panilitianna sareng ngahasilkeun pandangan anu tiasa ngajantenkeun bédana nyata.  

Warta anu saé nya éta nyoko kana téknologi panalungtikan kualitatif anu anyar sanés kaputusan anyar anu trendi. Perusahaan ngarah industri nyoko kana téknologi anyar pikeun ngabantosan nyiptakeun sareng nyuntikkeun panaliten kualitatif kana pamekaran produk sareng pamasaran, langkung gancang sareng langkung sering. Sareng, ieu mangrupikeun rusiah ageung: Pemasar sareng pamimpin bisnis di perusahaan profil tinggi di seluruh dunya, ti Samsung, LG, Verizon, Machine Zone sareng Hyundai - aya dina sataun kadua pikeun ngagunakeun alat RaaS pikeun transformasi usaha, pendak sareng ngaleuwihan ekspektasi konsumén. Solusi RaaS ayeuna mangrupikeun bagian tina manajemén produk sareng prakték pangsaéna R&D, kotak sanés dina diagram Growth Stack anu nyusun alat sareng prosés anu diperyogikeun pikeun ngadamel produk anu saé.

methinks Nganteurkeun Panilitian-sakumaha-a-Layanan

Perusahaan basis Silicon Valley methinks mangrupikeun solusi panilitian kualitatif kapayunna. Ngamangpaatkeun pendekatan mobile-heula sareng sistem propil agrésif anu ngahubungkeun anjeun sareng konsumen sareng ahli anu diverifikasi, anjeun tiasa kéngingkeun wawasan langsung pikeun pecahan - sapertilu, tepatna - tina biaya.

methinks ngahasilkeun pangaruh ageung kana industri R&D multi-triliun dolar ku ngajantenkeun validasi palanggan janten sub-prosés anu épisién, épisién sareng hemat biaya dina nyayogikeun produk atanapi jasa naon waé ka pasar. Waragad, waktos sareng logistik henteu aya halangan dina kéngingkeun sudut pandang konsumen. Hasilna, frékuénsi ngalaksanakeun sareng nerapkeun panilitian kualitatif kedah ningkatkeun sareng ngarobih prakték pangsaéna di sababaraha industri, sadunya. 

The methinks Bédana

methinks ngabantosan udagan perusahaan naon waé, mendakan sareng ngawawancara palanggan sareng prospek ngalangkungan telepon vidéo langsung. Panilitian kualitatif anu kawengku ieu ngabantosan bisnis diajar ti palanggan na ngalangkungan épisién, hemat biaya, paguneman tatap muka anu dimoderasi, direkam, ditranskripsikeun, didaptarkeun sareng gampang diédit sareng dibagi pikeun diajar organisasi anu gancang. Platform anu basis RaaS ngamungkinkeun panalungtik pikeun ngalaksanakeun wawancara langsung, survey kualitatif sareng studi bujur, anu ngamungkinkeun wawasan mimitian ti kagunaan produk dasar dugi ka pamahaman bernuansa panggunaan produk pribadi anu ngan ukur tiasa dipanggihan ku usaha panalitian jangka panjang. 

methinks mendakan kasuksésan mimiti ngalayanan konglomerat bisnis global, nyandak konsumén AS ka raksasa internasional dina éléktronik konsumén, mobil, gim, parangkat lunak sareng média. Anyar-anyar ieu, methinks parantos sababaraha kali dilakukeun ku bisnis anu fokus kana US, khususna anu dina tahap awal P&P. methinks hoyong ngarobih cara panilitian pasar dilakukeun ku pemberdayaan pangusaha, panaliti panaliti, manajer produk, desainer atanapi pamimpin R&D naon waé pikeun gancang sareng sacara épéktip nyuntik wawasan palanggan kana bisnisna. Sagala pangguna methinks tiasa ngajadwalkeun sareng ngarekam wawancara langsung, nyandak catetan, tetengger konsumen wawasan, sareng seueur deui. Sadaya pidéo dicirian waktos sareng disimpen dina méga pikeun aksés gampang, éditan sareng bagi.

Pasar Thinker

A bédana nawiskeun methinks utama nyaéta kolam renang tina pamilon-grup fokus prescreened. Kalayan ampir 400,000 tos diayak Mikir utamina di Amérika Serikat, wawasan palanggan sayogi dina paménta, siap nyayogikeun pendapat sareng réaksi anu berharga. methinks nyayogikeun saringan pikeun ngabantosan panaliti ngaidéntifikasi demografi targétna, memicu réspon instan tina kumpulan calon anu cocog ngabagi kasadiaan pikeun wawancara.

Ti mimiti-anyar énggal dugi ka perusahaan umur saratus taun, ngartos naon anu dipikahoyong sareng diperyogikeun ku pelanggan anu paling penting pikeun kasuksesan. methinks sacara dramatis ngarobah garis waktu sareng struktur biaya panilitian. Tujuan kami nyaéta pikeun ngahubungkeun anjeun sareng udagan udagan anjeun ngarah anjeun tiasa naroskeun patarosan anu penting sareng diajar. Kami parantos nyiptakeun solusi anu saderhana, sareng elegan pikeun masalah anu nangtang pisan pikeun nyiptakeun platform anu mantep, aplikasi anu gampang dianggo sareng pasar anu saé pikeun Mikir.

Philip Yun, methinks Co-founder sareng Chief Product Officer

methinks Kasadiaan sareng Harga

methinks sayogi ayeuna sareng mimitian ti $ 89 per wawancara. methinks nawiskeun modél bayar-sakumaha-anjeun-buka, janten panaliti gaduh kamampuan pangsi atanapi ngagedekeun sabab kabutuhan panilitianana tiasa robih. Panaliti tiasa nyayogikeun Pamikir nyalira sareng salajengna ngirangan biaya pakaitna ku mayar biaya platform anu handap. Konsumén dina perusahaan ageung - atanapi konsumén anu peryogi panalitian dumasar kana proyék - tiasa ngiringan methink's kamampuan panilitian kalebet moderasi propésional, analisis sareng pamekaran presentasi. Kanggo inpormasi lengkep kunjungi: methinks.io

Kertas Bodas: Henteu Sadaya Panilitian Didamel Sarua

Tim di methinks hoyong ngungkulan topik wawasan pelanggan dina jaman digital, janten kami nyiptakeun kertas bodas Henteu Sadaya Panilitian Didamel Sarua.

Unduh Henteu Sadaya Panilitian Didamel Sarua

Punten unduh, baca, teras wartoskeun ka kuring ngeunaan naon anu anjeun pikirkeun. Sareng upami anjeun resep ningali RaaS dina peta, kami resep masihan anjeun démo or ngamimitian sidang gratis.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.