Naha Palanggan Anjeun CINTA Anjeun?

Gambar Blog Posting Survei Valentines

Naha palanggan anjeun cinta anjeun? Data survey anyar tina Responsys ngungkabkeun kumaha mérek tiasa ngajaga hubungan jangka panjang sareng konsumén sareng nyingkahan teu perlu ngarecah.

Panilitian réspon nunjukkeun yén konsumén nyandak masalah sareng mérek nalika pesenna mangrupikeun bagian tina hiji pangalaman konsumén orkestra éta bentang antukna, ngalangkungan saluran sareng numutkeun paripolah sareng karesep hiji individu. Kalayan strategi sareng solusi anu leres, unggal interaksi pelanggan tiasa janten awal hubungan anu éndah.

Papanggihan konci survey kalebet:

  • 73% konsumén hoyong hubungan jangka panjang sareng mérek éta ganjaran aranjeunna pikeun janten nasabah satia.
  • Ngan 32% nyatakeun mérek anu aranjeunna dipikacinta hungkul kirimkeun nawaran / promosi yén aranjeunna museurkeun.
  • 34% déwasa AS nyarios yén aranjeunna gaduh pegat nepi kalayan mérek kusabab goréng, ngaganggu atanapi pamasaran henteu relevan pesen dikirim ka aranjeunna.
  • 53% jalma anu parantos ngalakukeun éta nyarios yén aranjeunna putus sareng mérek sabab mérek terus-terusan ngirim aranjeunna eusi henteu relevan dina sababaraha saluran.
  • 33% nyarios yén putus akibat tina pesen-pesen teuing generik sareng kaciri jelas-jelas dikirim ka saha waé, sanés ngan ukur aranjeunna.
  • 59% jalma anu disurvei nyarios aranjeunna kadang milih hiji merk kalapa tibatan anu sanés kantun kusabab tawaran atanapi pamasaran anu ditampi ti aranjeunna.

Konsumen-Survey-Infographic-Valentines-Day

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.