5 Atribut Permintaan Palanggan Satia tina Penjualan sareng Pemasaran Anjeun

pendidikan pamasaran penjualan b2b

Brett Evans mangrupikeun bakat penjualan lokal anu hébat sareng nyarankeun kuring maca Dijual nangtang: Nyandak Kontrol tina Paguneman Palanggan dina salah sahiji diskusi urang ngeunaan tumpang tindihna penjualan sareng pamasaran.

anu-nangtang-jualDumasar kana panilitian anu rébuan rébuan penjualan di sababaraha industri sareng géografi,Dijual nangtang nyatakeun yén hubungan hubungan Palasik mangrupikeun pendekatan anu kaleungitan, utamina nalika ngajual larutan bisnis-ka-bisnis anu rumit. Panilitian panulis mendakan yén unggal penjualan sales di dunya kagolongkeun kana salah sahiji tina lima propil anu béda, sareng samentawis jinis ieu tina perwakilan tiasa nganteurkeun kinerja penjualan rata-rata, ngan ukur hiji-pihak anu nangtang- ngahasilkeun performa anu luhur sacara konsistén.

Abdi sanés resep pisan buku penjualan. Kuring sering mendakan aranjeunna overhyped sareng ngadorong prosés anu tiasa memotivasi sababaraha urang penjualan, tapi henteu sadayana. Kuring terang jalma penjualan anu luar biasa anu nyayogikeun hubungan mangtaun-taun sareng nutup kontrak anu gedé pisan, kuring terang jalma penjualan anu dipercaya henteu paduli perusahaan anu dianggo ku aranjeunna - nyandak klien sareng aranjeunna ti hiji nagara ka nagara, sareng kuring ogé terang jalma penjualan luar biasa anu resep ngagebeg telepon sadidinten sareng kumaha waé ngalaksanakeun prospek dina sababaraha menit pikeun nyetir aranjeunna ka léngkah salajengna.

Buku ieu rada béda - ngarecah kapribadian penjualan anu béda sareng nyayogikeun sababaraha panilitian. Éta henteu ngan ukur ngabahas motivasi sareng taktik para juragan, éta ogé nyayogikeun wawasan anu komprehensif kana naon anu dipilarian ku pelanggan dina prosés penjualan. Ieu mangrupikeun 5 atribut luhur, dina raraga pentingna, yén palanggan milarian hubunganana sareng wawakil penjualan:

  1. Rep nawiskeun sudut pandang unik tur berharga dina pasaran
  2. Rep ngabantosan kuring napigasi alternatif
  3. Rep nyayogikeun nasihat atanapi konsultasi anu lumangsung
  4. Rep ngabantosan kuring ulah aya tambang darat
  5. rep ngadidik kuring kana masalah anyar sareng hasilna

Naha anjeun perhatoskeun katahanan, kaparigelan negosiasi, luhur, gancang nutup, atanapi atribut sanés dina 5 luhur éta? Henteu. Nyatana, dua atribut salajengna nyaéta mahluk gampang mésér ti sareng gaduh dukungan nyebar di sakumna organisasi.

Tingali aya kamiripan antara jinis penjualan naon anu diarepkeun ku prospek anjeun sareng naon jinis strategi marketing eusi anu anjeun laksanakeun pikeun prospek sareng konsumén anjeun? Mudah-mudahan, anjeun ningali naon anu kuring ningali! Hayu urang ngaganti istilah:

  1. Eusi anjeun nawiskeun sudut pandang unik tur berharga dina pasaran
  2. Eusi anjeun ngabantosan kuring napigasi alternatif
  3. Eusi anjeun nyayogikeun nasihat atanapi konsultasi anu lumangsung
  4. Eusi anjeun ngabantosan kuring ulah aya tambang darat
  5. Eusi anjeun ngadidik kuring kana masalah anyar sareng hasilna

Mic ragrag! Sadaya atribut ieu nunjuk kana hiji hal - ngawangun duanana kapercayaan, otoritas, jeung nilai antukna sareng prospek sareng konsumén. Penjual anu paling saé terang ieu kumaha aranjeunna nutup transaksi ... sareng kontén pamasaran anu hadé sareng pamasaran sosial terang éta kumaha aranjeunna tiasa nutup tawaran, atanapi ngajalankeun prospek ngalangkungan corong konvérsi, atanapi ngabantosan tim penjualanna kéngingkeun kaunggulan dina persaingan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.