Ngawangun Hubungan Palanggan Berkelanjutan kalayan Eusi Kualitas

hubungan konsumén

Panaliti anu anyar mendakan éta 66 persen tina paripolah balanja online kalebet komponén émosional. Konsumén milari konéksi jangka panjang sareng émosional anu ngalangkungan tombol mésér sareng iklan sasar. Aranjeunna hoyong ngaraos bagja, rileks atanapi bungah nalika balanja online sareng pangecér. Perusahaan kedah mekar pikeun ngalakukeun hubungan émosional ieu sareng konsumén sareng ngawangun kasatiaan jangka panjang anu ngagaduhan pangaruh saluareun hiji beuli.

Mésér kancing sareng iklan anu disarankeun dina platform média sosial sasaran konsumén dumasar kana inpormasi pribadi, sapertos mésér sareng browsing sajarah. Sedengkeun perusahaan nyorong kontén anu aya hubunganana sareng konsumén dina cara bernuansa, metode ieu sering ngirangan interaksi kana transaksi (mis., "Tawaran pangsaéna salajengna" dumasar kana naon anu anjeun tingali online), sanés hubungan. Pemasar peryogi alat anu langkung saé pikeun Dursasana berkelanjutan. Nyaritakeun mérek sareng eusi anu dipersonalisasi ngagaduhan kamampuan pikeun ngahontal hubungan anu langkung lami kalayan ngamungkinkeun pangalaman anu dibédakeun.

Kebangkitan beuli online sareng mobile parantos ngirangan kasempetan pikeun sambungan manusa. Wawaran transactional online sering muncul dina panempatan anu teu aya tungtungna, repetitive dina situs paporit konsumén nalika aranjeunna ngaktipkeun cookies, ngajantenkeun faktor gangguan anu poténsial. Sareng naon waé personalisasi anu kajantenan online condong tetep dina hiji saluran (nyaéta pamasaran email) nalika perusahaan berjuang pikeun ngahontal "seamless" commerce nalika palanggan anu sami nyebrang saluran.

Pikeun aya harepan pikeun ngahontal kaunggulan omnichannel, perlu yén strategi mérek dirobah pikeun masihan pandangan tunggal eusi sareng penawaran produk dina sababaraha titik touch anu tiasa nyaritakeun carita anu konsisten unggal-unggal konsumen kalibet ku mérek.

Stratégi Personalisasi

Nalika ngeunaan personalisasi, ngémutan deui eusi pamasaran anjeun dina sadaya saluran mangrupikeun léngkah munggaran. Pemasar kedah nangtoskeun nilai sareng prioritas target audiénna sareng ngarobih kontén sareng alur carita kalayan saluyu. Naon nilai konsumén anjeun kedah ageung mangaruhan eusi anu anjeun ngadorong kana sadaya saluran pamasaran.

Salaku conto, upami target audién anjeun ngahargaan tren sareng mode, penting pikeun eusi pamasaran anjeun (tina katerangan produk dugi ka gambar anu sabenerna) nekenkeun atribut produk-maju pikeun produk. Ieu ogé tiasa hartosna anjeun fokus kana saluran anu tangtu tibatan anu sanés. Grup ieu tiasa ngahargaan influencer média sosial, salaku conto, sahingga agrégatip kontén média sosial anu dihasilkeun ku pangguna tiasa ngabantosan mérek ieu ngabina langkung seueur hubungan anu émosional sareng anu balanja.

Kahareupna cariosan mérek aya dina ngagabungkeun eusi sareng saluran dagang. Perusahaan anu nyaritakeun jangka panjang tiasa ngalakukeun langkung seueur tibatan mere ilham pameseran. Éta ogé tiasa mangaruhan pendapat umum sareng ngembangkeun hubungan ku memicu émosi. Nyarios carita anu leres ngalangkungan panggunaan stratégi eusi tiasa janten sambungan manusa anu diperyogikeun antara mérek sareng konsumén na.

Kumaha EnterWorks ngamungkinkeun strategi ieu

EnterWorks ngamungkinkeun pangecér sareng mérek ngadorong penjualan sareng kamekaran margina kalayan pangalaman anu narik ati anu dibédakeun ngalangkungan pandangan eusi pikeun supplier, mitra, konsumén, sareng pasar.

Platformna tiasa dianggo ku ngahijikeun data produk tina sumber internal sareng sumber supplier (spreadsheets, portal supplier, back end database, gambar atanapi video) sareng sistem terpusat anu ngabersihkeun sareng ngverifikasi sadayana data. Hasil basis data master ngamungkinkeun nyiptakeun eusi kolaborasi anu tiasa dianggo di sadaya saluran pamasaran digital sareng fisik tina situs wéb sareng aplikasi sélulér kana katalog sareng surat cetak.

master-data-manajemén

Langkung khusus, platform manajemén data EnterWorks 'kalebet:

  • Manajemén Data Master: Konvergénsi domain produk, palanggan, mérek, lokasi, sareng alat pikeun ngaktipkeun kampanye anjeun pikeun nyayogikeun penargetan multi-rupa.
  • Manajemén Inpormasi Produk: Ngadamel sareng ngeuyeuban data produk sareng kontén saluyu sareng tempat fisik sareng titik digital pikeun pangiriman eusi anu lancar.
  • Modél Data Dinamis: Align atanapi manjangkeun data sareng modél kontén pikeun ngabédakeun tawaran produk salaku modél bisnis na ngajantenkeun ruas sareng pasar énggal

Manajemén data sareng kontén anu paling penting dina ngembangkeun hubungan sareng konsumén. Tapi pikeun ngalakukeun éta leres, usaha kedah nanem modal dina platform canggih anu ngajajarkeun data sareng kontén ngalangkungan sababaraha platform pikeun leres-leres mangaruhan udagan pamirsa. Nalika mérek tiasa nyarios carita perusahaan anu saé anu nimbulkeun émosi anu leres di kalangan palanggan, aranjeunna bakal ngawangun hubungan anu langkung jero sareng tungtungna ngabina kasatiaan jangka panjang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.