5 Tantangan Layanan Palanggan Top (Sareng Kumaha ngabenerkeun Éta)

Palayanan palanggan

Masih seueur perusahaan anu percanten jasa palanggan sareng pamasaran mangrupikeun fungsi anu kapisah dina organisasi. Hanjakalna, dua departemén seringna saling teu pasatujuan dina hiji organisasi. Palayanan pelanggan ayeuna ngagaduhan unsur publik anu tiasa mangaruhan - komo ngancurkeun - reputasi perusahaan, ngaganggu kamajuan anu dilakukeun ku para pemasar.

Sanaos transformasi digital anu nyandak dina sektor jasa palanggan, nyayogikeun pangalaman palanggan anu hébat tetep penting pikeun bisnis di industri anu bénten-bénten. Ieu mangrupikeun tantangan palanggan konci ayeuna sareng kumaha anjeun tiasa méréskeunana pikeun nyayogikeun pangalaman palanggan anu saé.

pausahaan kawas Dell, Klién, laksanakeun kalayan saé pisan, nyayogikeun unggal padamel sareng latihan ngeunaan kumaha ngalebetkeun média sosial kana kagiatanana ogé nyayogikeun sumber daya konsumén langsung anu tiasa aranjeunna tingal pamundut umum. Métodologi ieu mastikeun yén palanggan ditangani sacara épéktip paduli saha waé anu aranjeunna nyarios sareng dimana paguneman lumangsung.

Pelatihan Sparkle ngembangkeun infographic ieu, di 5 Tantangan Layanan Palanggan Top tina taun 2010 sareng Naon Anu Kedah Laksanakeun Ngeunaan Éta.

  1. Personalisasi tina Lalampahan Palanggan - seueur usaha gagal ngadamel personalisasi interaksi palangganna, ngahasilkeun tingkat gajih anu luhur, tingkat kapuasan pelanggan anu langkung handap, sareng turunna kasatiaan.
  2. Gaduh Tampilan Holistik Palanggan - upami tanaga anjeun gaduh aksés langsung kana inpormasi penting ngeunaan prospek sareng penjualan, aranjeunna gaduh kasempetan anu langkung saé pikeun nutup perjanjian atanapi sahenteuna ngabantosan jalma éta sareng nyésakeun kesan anu berkesan.
  3. Mastikeun Kekecapan Operasional - pendekatan sistematis sareng épéktip pikeun unggal interaksi palanggan penting pisan. Ieu ngabutuhkeun unggal sistem sareng prosés janten efisien sareng terkoordinasi sacara real-time.
  4. Ngamangpaatkeun Sentuhan Palanggan Anu Béda - konsumén ayeuna ngagaduhan pilihan pikeun berinteraksi sareng mérek ngalangkungan saluran anu sanés sapertos email, téks, telepon, obrolan, sareng média sosial. Pastikeun anjeun nawiskeun aranjeunna.
  5. Ngalakukeun Palanggan Anu Kuciwa - Harepan palanggan langkung luhur tibatan kantos sareng penting pisan pikeun perwakilan palanggan anjeun ngagaduhan kamampuan, kagancangan, sareng otonomi pikeun mastikeun yén pelanggan anu kuciwa dirobah janten anu bahagia.

Sedengkeun lima tantangan ieu kadéngé saderhana, aranjeunna tiasa mangtaun-taun pikeun ngahijikeun tarip pelanggan sacara real waktos ngalangkungan sistem manajemén hubungan pelanggan anjeun sareng nyayogikeun penjualan, pamasaran, sareng tim layanan palanggan kalayan inpormasi anu aranjeunna peryogikeun.

Tantangan Layanan Palanggan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.