Timer Diri sareng Mesin Milarian

milarian jasa mandiri

Salah sahiji cara ningkatkeun ingetan palanggan sareng kapuasan pelanggan sacara umum nyaéta ngahasilkeun kontén anu ngabantosan konsumén ngabantosan dirina sorangan. Henteu ngan ukur aya paningkatan pikeun kapuasan pelanggan, aya hemat biaya langsung anu pakait sareng konsumén anu henteu ngiket garis layanan palanggan anjeun. Nyebarkeun dasar pangetahuan anjeun, patarosan anu sering ditaroskeun, corétan sareng conto dimana mesin pencari tiasa mendakan aranjeunna dimungkinkeun - henteu nempatkeun éta di balik login kusabab sieun pesaing mendakanana.

Panilitian anyar nyaritakeun yén beuki seueur nasabah langkung resep jasa mandiri tibatan ngahubungi agén pangrojong; sareng sakumaha gambar di handap ieu infographic, sakedik 91% nyarios yén aranjeunna bakal nganggo basa pangetahuan upami éta nyumponan kabutuhna. Ieu warta anu saé pikeun usaha; mandiri mangrupikeun cara anu paling gancang sareng paling hemat pikeun pangrojong pelanggan. Perbaikan Infographic Zendesk di Milarian Palayanan Timer Langkung Calakan

zd milarian palanggan jasa diri inforgraphic

2 Komentar

  1. 1

    Ieu barang senang! Sababaraha réaksi gancang ti lalaki anu ngalakukeun manajemén pangaweruh sareng swalayan pikeun hirup:

    1. Éta rada ironis yén Oracle dicutat dina bagian ngeunaan SEO sareng ngabagi kontén anjeun ngalangkungan mesin pencari wéb, sabab éta mangrupikeun conto perusahaan B2B anu henteu ngabagi eusi dasar pangaweruh ngalangkungan Google et al. Pikeun hadé atawa goréng, aranjeunna konci eusi KB maranéhanana balik login maranéhanana

    2. Data abdi pisan, pisan béda - jauh leuwih handap - ti "40% bakal nelepon puseur kontak sanggeus timer jasa". Upami anjeun mikirkeun pangalaman B2C anjeun sorangan dina Amazon, Microsoft, sareng sajabana, anjeun tiasa ningali yén ieu pesenan ageung teuing. Tapi sanajan dina lingkungan B2B, volume dina website nyaeta 10x - 30x volume dina puseur rojongan, atawa leuwih.

    3. Jigana Gartner lepat ngeunaan agén virtual. (70% kamungkinan) 🙂

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.