Alat Pamasaran Anu Hadé pisan!

sb.jpgHenteu, abdi moal ngungkabkeun téknologi hébat, éndah, halaman wéb, atanapi peluru pérak pamasaran sanés anu bakal rokét perusahaan anjeun kana super stardom.  

Abdi nyarios jasa palanggan hébat. Sigana atra ngomong éta. Sadayana terang yén layanan palanggan anu hébat mangrupikeun padika anu kabuktosan pikeun numuhkeun bisnis anjeun, tapi tina anu kuring ningali, seueur perusahaan anu hilap deui. Upami aranjeunna henteu acan hilap deui, sahenteuna aranjeunna nuju kaleungitan kasempetan pikeun ngaktipkeun sora para palanggan anu bagja sorangan pikeun numuhkeun usahana.

Sarerea ngagaduhan carita horor nyalira ngeunaan layanan palanggan sareng sadayana ngagaduhan carita nyalira ngeunaan layanan palanggan anu hébat. Salaku pamasar, urang kedah émut yén carita ieu dicarioskeun unggal dinten ka calon nasabah sareng klien. Sareng ayeuna - média sosial parantos nguatkeun paguneman ieu!

Layanan palanggan ngagaduhan kakawasaan pikeun motong dua cara. Carita anu goréng éta ngagaduhan kakuatan pikeun ngirim prospek énggal sareng konsumén anu aya ka pesaing anjeun. Éta carita anu hébat tiasa nyangking palanggan énggal sareng ningkat penjualan. Tugas anjeun pikeun ningkatkeun palayanan pelanggan pikeun ngabungkemkeun anu goréng, sareng nyayogikeun banténg banténg pikeun nguatkeun anu hadé!

Janten kumaha urang pastikeun carita éta dicarioskeun? Akhir-akhir ieu, kuring kantos ningali sababaraha cara anu murah sareng praktis pikeun mastikeun yén carita na dicarioskeun. Hiji perusahaan anu kuring terang nyaéta ngamungkinkeun para pelanggan nyerat sareng ngirim carita na dina blog perusahaan sareng ngabagi-bagi sareng saha waé anu badé maca.  

Sababaraha perusahaan parantos ngamimitian jaringan klien dina platform Ning. Aranjeunna nuju nganggo jaringan ieu salaku basis pangetahuan, forum, meja bantosan sareng situs kasaksian sadayana dina hiji. Mangrupikeun cara anu saé pikeun agrégat pangalaman palanggan sareng ngalukis carita saleresna layanan palanggan hébat perusahaan anjeun.

Janten naon anu anjeun lakukeun pikeun mastikeun yén prospek anjeun nguping ngeunaan layanan palanggan anu hébat anjeun?

8 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun, hatur nuhun, hatur nuhun. Kuring yakin gajah di kamar kalayan sagala diskusi téhnologi bakal salawasna jadi teu poho ngeunaan jalma nu Anjeun hoyong pake téhnologi Anjeun. Upami anjeun hilap ngeunaan jalma-jalma maka sadaya téknologi hébat di dunya moal tiasa ngajantenkeun ide anjeun nguntungkeun atanapi mangpaat.

  2. 3

    Ieu teu bisa disebutkeun cukup. Sareng perusahaan * masih * sigana henteu nampi éta. Ieu mangrupikeun hal anu urang mimitian ngobrolkeun langkung seueur ngeunaan blog urang, sareng urang badé ngagali langkung jero ngeunaan kumaha persisna perusahaan tiasa angkat tina pamasaran média sosial ka palayanan palanggan média sosial, tapi kuring tetep nganggap léngkah munggaran ngan ukur ngingetkeun perusahaan. yén layanan palanggan mangrupikeun alat pamasaran anu pangsaéna.

  3. 4

    Kuring geus noticed nu pausahaan nu bener paduli ngeunaan layanan palanggan geus dimimitian ngagunakeun média sosial cukup éféktif. Tina didaptarkeun dina situs ulasan pikeun ngawalon patarosan anu mungkin para palanggan, bahkan sacara umum ngaku keluhan produk sareng solusina. Diaku, aya jalan panjang saméméh éta nyebar.

  4. 5
  5. 7

    Palayanan palanggan mangrupikeun salah sahiji hal anu sok dihargaan sareng dihargaan. Tapi kuring masih hoyong ningali aranjeunna flip-flopped. Ngabogaan reputasi layanan palanggan anu positif masihan perusahaan leeway nalika aranjeunna dieunakeun. Tapi aranjeunna parantos kéngingkeun lintang éta.

    Sababaraha pausahaan sigana remiss leuwih layanan palanggan sabab teu boga kontrol langsung. Nanging anjeun leres dina nyarios yén éta mangrupikeun alat pamasaran anu pangageungna, khususna nalika anjeun ngémutan kecap-sungut anu dipikahoyong.

    pos hébat.

  6. 8

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.